Dinçmax - Vernik Sökücü Ve Seramiik Katkılı Hızlı Cila

440 TL

Ürün Bilgileri

Dinçmax - Vernik Sökücü Ve Seramiik Katkılı Hızlı Cila

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dinc Boya Satıcı Ünvanı: DİNÇ BOYA KİMYA OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0298094084300001 Vergi Kimlik Numarası: 2980940843
    Bu ürün Dinc Boya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'de ilk üretilen DİNÇMAX vernik temizleyici müşterilerimizin satışına sunulmuştur.
  • Ürünün boyutu : 500ml. Ürünü kullanmadan mutlaka maske ve eldiven takınız. Ürünü kullanmadan önce mutlaka çalkalayınız. Ürünün uygulanacağı yer belirlenip yüzeyin temizlenmesi gerekli. Ürünü belirlenen yere sıktıktan sonra üzerine hışır poşet örtülür. Ürünün yüzeydeki vernik ile yoğunlaşması 25 dakika ile 60 dakika arasındadır. Kış aylarında bekleme süresi daha uzun olabilir. Hışır poşetin yüzeyinden kontrol edip poşeti kaldırdıktan sonra yüzeyi ince bir spatula gibi ürünlerle temizleyebilirsiniz. Verniği kaldırdıktan sonra ürün kurumadan hemen kuru bir bez ile siliniz. Aynı bölgeye tekrar tekrar uygulamayınız.
  • ? Seramik katkılı hızlı ve pratik cila Araç yüzeyine parlaklık ve su kaydırma özelliği veren yüzeyi zararlı güneş ışınlarından koruyan cilalama yöntemidir. Yıkanmış aracın üzerine tatbik edilir. Tüm araç yüzeylerinde ve boyalı metal yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Yüzeyde koruyucu bir film tabakası oluşturur. Tek uygulama ile 6 haftaya kadar koruma sağlar
Geri Bildirim Ver

Dinçmax - Vernik Sökücü ve Seramiik Katkılı Hızlı Cila

Farklı özelliklere sahip yüzeyler için aynı temizlik ürününün kullanılması gerekli hijyenin sağlanmasının önüne geçer. Dinçmax - vernik sökücü ve seramik katkılı hızlı cila, metal ve ahşap kaplama yüzeyler üzerinde bulunan güneş leke ve izlerinin giderilmesi için etkili çözüm sunun bir temizlik ürünüdür. Araç yüzeyleri için de etkili çözüm sunan bu ürün, sunduğu üstün temizlik performansının yanında araçlarınızın olduğundan parlak görünmesine de katkı sağlar. Dinçmax - vernik sökücü ve seramik katkılı hızlı cila, yoğun etkili bir temizlik ürünü olduğu için kullanım aşamasında maske ve eldiven takılması önemle tavsiye edilir. Bununla birlikte ürünün vücut bölgeniz ile temas etmesi halinde herhangi bir sağlık kuruluşuna başvurmanız sağlık açısından son derece önem arz eder.

  • Kalıcı ve etkili çözüm
  • Çeşitli alanlarda pratik kullanım imkanı
  • Ekstra parlaklık

Dinçmax Cila Vernik Sökücü Benzersiz Özellikleri

Dinçmax Cila Vernik Sökücü Benzersiz Özellikleri

Dinçmax vernik sökücü, ahşap ve metal yüzeylerde görülen, güneş ışığının neden olduğu leke ve izlerin çıkarılması için kullanılan bir temizlik ürünüdür. Ürünü kullanacağınız yüzeyin temiz olması gerekir. Bununla birlikte yüzeyin %50 - %60 derece yanık olması gerekir. Temizleyici vernik yüzeye sıkıldıktan sonra üzerine paket içerisinde yer alan poşeti örtmeniz gerekir. Düz yüzeylerin üzerine sıkılan vernik yaklaşık olarak 25 ila 60 dakika arasında yoğunlaşır. Yoğunlaşma işlemi tamamlandığında poşeti kaldırabilirsiniz. Poşet kaldırıldıktan sonra yüzey üzerinde kalan verniğin hemen silinmesi gerekir. Silme işlemini kuru bez ile yapabileceğiniz gibi spatula gibi yardımcı aparatlar yardımı ile de yapabilirsiniz.Yüzey üzerindeki vernik temizlendikten sonra pasta ile parlatma işlemi yapabilirsiniz. Metal ya da ahşap yüzeylerdeki boyanın kalkmaması için ürünü üst üste kullanmamanız önemle tavsiye edilir.

Dinçmax Cila Vernik Sökücü Çeşitli Kullanım Alanları

Dinçmax Cila Vernik Sökücü Çeşitli Kullanım Alanları

Genellikle ahşap ve metal yüzeylerde kullanılan seramik katkılı hızlı cila, araba yüzeyinde bulunan leke ve izlerin giderilmesi için de kullanılır. Ürün kullanımında dikkat edilmesi gereken nokta, ürünün düz zemin üzerinde kullanılmasıdır. Engebeli ve yan parçalar yapıları gereği güneşten çok fazla etkilenmediği için kullanılmasına gerek yoktur. Ürün, araçlarınızın üst yüzeylerinde gerekli temizlik işlemini sağladığı kadar yüzeyin parlaklığını ve su kaydırma özelliğini de arttırır. Ürünü kullanmadan önce aracınızın yıkanması, temizlenmesi yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde temizleyici araç yüzeyindeki toz gibi küçük partiküllü yabancı maddelerden dolayı yüzeye tam olarak temas edemez ve üründen beklenen fayda tam olarak sağlanamaz. Dinçmax - vernik sökücü ve seramik katkılı hızlı cila yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de araçlarınızın temizliğini ve parlaklığını pratik bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Dinçmax Cila Vernik Sökücü Avantajlı Fiyatları

Dinçmax Cila Vernik Sökücü Avantajlı Fiyatları

Dinçmax - vernik sökücü ve seramik katkılı hızlı cila fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Şişe içerisinde net 500 ml temizleyici yer alır. Ürün, kullanıldıktan sonra 6 haftaya kadar etkisini sürdürerek gereken korumayı sağlar. Mevsimsel değişiklikler bu koruma süresinin de uzamasını sağlar. Kış aylarında güneş ışınlarının etkisi yaz aylarına oranla azaldığı için ürünün etkisi uzar. Bununla birlikte verniğin araç yüzeyinde kuruma hızı da kış aylarındaki hava koşulları nedeniyle uzar. Ürün tüm araç yüzeylerinde ve hatta boyalı metal yüzeylerde dahi kullanıma imkan tanır. Temizleyiciyi kullanmadan önce çalkalamanız gerekir. Aynı zamanda vücut ile temas etmemesi sağlık açısından yüksek derecede önem arz eder. Güneş lekelerinin giderilmesi için etkili çözüm sunun bu temizlik ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.