d-c-fix 346-0647 Tulia Renkli Cam Vitray Folyo Transparan 45cm X 1mt

239 TL

Ürün Bilgileri

d-c-fix 346-0647 Tulia Renkli Cam Vitray Folyo Transparan 45cm X 1mt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dcfolyo Satıcı Ünvanı: HAKAN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3274971793200001 Vergi Kimlik Numarası: 5460320530
    Bu ürün dcfolyo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

D-C-Fix 346-0647 Tulia Renkli Transparan Cam Vitray Folyo

D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray folyo transparan modeli, şık tasarımı ve zarifliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Almanya menşeli olan bu ürün, sağlamlığıyla ve güvenilirliğiyle dikkat çekmektedir. Bu modelle kaplamalarınız hayallerinizdeki görünüme kavuşabilir. Kolay uygulanabilir olmasıyla birlikte, estetik görünen D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray yapışkanlı folyo transparan modelini bir adet olarak seçtiğinizde 1 metre olarak gönderilir. İki, üç, dört katları olarak sipariş verdiğiniz zaman, tek parça aldığınız ölçü kadar gönderilir.

  • Pek çok yaşam alanlarında ve iş yerinde kullanıma uygundur.
  • Yapışkan özelliği çok kuvvetlidir.
  • Renginde solma veya yıpranma olmayan ürün, güneş ışığı ve ısıya dayanıklıdır.

D-c-fix 346-0647 Tulia Renkli Transparan Folyonun Özellikleri

D-c-fix 346-0647 Tulia Renkli Transparan Folyonun Özellikleri

Birinci sınıf kalitede Alman malı kaplama arayan kişilere hitap eden D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray folyo transparan, kaplama modelleri arasında sıra dışı tasarımı ve estetik görünümüyle dikkat çekicidir. Ragle yardımıyla içindeki havanın alınarak yapıştırılabilir olması, kolay yapışmasında etki etmektedir. Duvarlarda durmayan kaplamalardan sıkılan müşterilerin bir numaralı tercihi arasında yer alan bu ürün, yıllarca deforme veya kalkma olmadan çok kuvvetli bir yapışkan özelliği sunarak neden tercih edildiğini göstermektedir. Renginde herhangi bir solma veya yıpranma olmaması ve Güneş ışığı ve ısı gibi kaplamaya zarar verebilecek etmenlere karşı aldığı önlemlerle ön plana çıkmaktadır. D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray folyo transparan yorum bölümünde belirtildiği üzere, sipariş verilen ürünler 15 metrelik rulolardan kesip gönderilmektedir.

D-c-fix Renkli Cam Vitray Duvar Folyo Kaplama Kolay Uygulanır mı?

D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray duvar folyo kaplama transparan modeli, köşe dönemeçlerini, her evde bulunan saç kurutma makinesi yardımıyla yumuşatarak daha kolay bir kullanımı müşterilere sağlamaktadır. En ince ayrıntıya kadar düşünülen bu ürün, yapıştığı yüzeye zarar vermez. İstediğiniz zaman söküp farklı bir yerde kullanabileceğiniz bu model antibakteriyel olup, kolaylıkla silinebilir. Cam ve duvara uygulanırken zeminin fısfıs yardımıyla suyla ıslatılması sürecin daha kolay olması için önerilmektedir. Yaşadığımız her alana uygulanabilir olması, ürünün kullanımı zor olsaydı mümkün olmazdı. Kolay uygulanabilir olmasını D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray folyo transparan yorum ve değerlendirmelere baktığınız zaman da anlamanız mümkündür. Günlük yaşamınızda yer edinen alanlar dışında özel anlamlar ifade eden mekanlarda da kullanabileceğiniz bu model tasarımıyla ilgi çekicidir.

D-c-fix Vitray Yapışkanlı Transparan Folyo Dayanıklı mıdır?

Birinci sınıf işçilikle ve A kalitede üretilen D-C-Fix 346-0647 Tulia renkli cam vitray folyo transparan fiyatına göre son derece kalitelidir. Kuvvetli bir yapışkana sahip olması ve bunu yıllarca sorunsuz bir şekilde sunuyor olması bunun en büyük örneklerinden biridir. Hayatımızın ciddi bir bölümünü kapsayan güneş ışınlarına, yazın ve kışın maruz kaldığımız ısıya karşın solma veya yıpranma göstermemesi ürünün dayanıklı olmasından dolayıdır. Ürünü tüm yaşam alanında kullanabilir olmamız, yapışkanlı transparan folyoya karşı duyulan güvenin sonucudur. Yapışık olduğu yüzeyden farklı bir yüzeye taşımak istediğiniz zaman kolay sökülür ve yapıştırıldığı yüzeye zarar vermez. Ürünün bulunduğu yerden sıkılıp, farklılık hissetmek istediğiniz her an rahatlıkla kullanabileceğiniz bir seçenek olarak müşterilerin memnuniyetine sunulmaktadır. Estetik görünümlü ve sağlam bir kaplama arayanlar için en ideal seçeneklerin başında gelir. Bu ürünü Trendyol’un web sitesinden ya da mobil uygulaması üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilir, güvenle kullanabilirsiniz.