COZY SENSE Çelik Tornavida Seti Özel Kutulu 25 Parça Profesyonel Telefon Saatçi Çelik Tornavida Seti

Çok Al, Az Öde!
1 x  353,63 TL
%5 indirim
3 x  335,95 TL
1.007,85 TL
%10 indirim
4 x  318,27 TL
1.273,07 TL
%15 indirim
5 x  300,59 TL
1.502,93 TL

Ürün Bilgileri

COZY SENSE Çelik Tornavida Seti Özel Kutulu 25 Parça Profesyonel Telefon Saatçi Çelik Tornavida Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cozy Sense Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AYDINLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1160365810
    Bu ürün Cozy Sense tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • [Çok yönlü tornavida seti] 25'i 1 arada tornavida seti, tüm elektronik ürün onarım ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. iPad'ler, iPhone'lar, PC'ler, saatler, gözlükler, dizüstü bilgisayarlar, telefonlar, oyun konsolları, kameralar, ana bilgisayarlar ve çok daha fazlası gibi popüler cihazlarla uyumludur. Bu kit ile elektronik ürünlerinizi tamir edebilir veya bazı aksesuarları kendiniz değiştirebilirsiniz. İster profesyonel ister amatör olun, bu kullanışlı tornavida seti sizin için mükemmel bir seçimdir. [Geniş tornavida uçları yelpazesi] Çok yönlü manyetik sürücü kiti, Phillips, Torx, Üç Noktalı, Düz Kafalı, Pentalobe, Hex, Üçgen ve U-Sharp dahil 8 farklı tipte 24 farklı uçla birlikte gelir. Bu 8 farklı vida türü günlük hayatta yaygın olarak kullanılmaktadır ve geniş uç yelpazesi size her iş için doğru araçları sağlar. [Mükemmel işçilik] Tornavida seti mükemmel işçiliğiyle öne çıkar. Uçlarımız son derece sert, aşınmaya dayanıklı ve uzun ömürlü CR-V metalden yapılmıştır. Her parçanın türü kutu üzerine kazınmıştır, bu da doğru parçayı hızlı bir şekilde tanımlamanızı kolaylaştırır. Kaymaz mat yüzey, 360 derece dönüş ve çubuğun parmak destekli tasarımı, kullanım sırasında ilave konfor sağlar. Bitler aynı zamanda standart boyuta da uygundur ve bu da onları çok çeşitli cihazlarla uyumlu hale getirir. [Manyetik tasarım] Manyetik tasarım, tornavida setinin kullanımını çok daha kolay hale getirir ve size harika bir kullanım deneyimi sunar. Uçlardaki manyetik uç, bunları kolayca söküp yeniden birleştirmenize olanak tanır. İhtiyacınız olan ucu seçip çubuğun deliğine yerleştirmeniz yeterli
  • manyetizma onu sıkıca yerinde tutacaktır. Bu pratik tasarım, kullanım sırasında zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar. [Taşınabilir ve kompakt] Tüm manyetizma uçları, kompakt alüminyum alaşımlı saklama kutusunun içine düzgün bir şekilde sığar ve her yere yanınızda taşımanızı kolaylaştırır. Bu kit, elektronik ve onarımla ilgilenen arkadaşlar, aile ve iş arkadaşları için mükemmel bir hediyedir. Taşınabilir tasarım, her iş için her zaman doğru aletlerin el altında olmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Tip
    Tornavida Seti
  • Parça Sayısı
    20 - 29
Geri Bildirim Ver