Celenes by Sweden Herbal Dry Touch Yüksek Korumalı Fluid 50 Spf / Güneş Koruyucu / Yüz Ve Dekolte Bölgesi

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL239 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Celenes by Sweden Herbal Dry Touch Yüksek Korumalı Fluid 50 Spf / Güneş Koruyucu / Yüz Ve Dekolte Bölgesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dry Touch SPF 50+ her yaştan ve hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm cilt tipleri tarafından güvenle kullanılabilir. Mineral ve organik güneş filtreleri ile UVA/UVB ışınlarına karşı tam koruma sağlar, cildin yaşlanmasını, güneş lekelerini ve güneş yanıklarını önler. Hafif dokusu cildinize matlaştırıcı ve parlak olmayan bir etki sağlar. Beyaz iz bırakmaz, suya dayanıklıdır. Paraben içermez. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Hassas
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Şişe
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
Geri Bildirim Ver

Celenes by Sweden Herbal Dry Touch Yüksek Korumalı Fluid 50 Spf Yüz ve Dekolte Bölgesi Güneş Koruyucu

Güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlayan Celenes by Sweden Dry Touch Fluid, ciltte oluşabilecek leke ve kırışıklıkların büyük ölçüde önüne geçer. Ergonomik ambalaj tasarımına sahip olan ürünü çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Krem, yetişkinler tarafından kullanıma uygundur. Hafif yapılı olan ürün, cilt tarafından hızlı emilir ve yüzde yağlılık hissi oluşturmaz. Günlük olarak kullanılması gereken koruyucu, güneşe çıkmadan önce cilde eşit miktarda uygulanır. Ürün, düzenli kullanımda yüzde güneş kaynaklı oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin önüne geçer. Matlaştırıcı etkisi bulunan kremi makyaj öncesinde de kullanabilirsiniz. Celenes by Sweden herbal Dry Touch Fluid güneş koruyucuyu size dilediğiniz pürüzsüzlükte bir cilt imkânı sunar.

  • Krem, SPF 50+ güneş koruyuculuğuna sahiptir.
  • Ürün kullanımın ardından ciltte anında emilir.
  • Güneş kremi, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Celenes Dry Touch Fluid Spf 50 Güneş Koruyucusunun İçeriği Nedir?

Celenes Dry Touch Fluid Spf 50 Güneş Koruyucusunun İçeriği Nedir?

Celenes by Sweden Dry Touch Fluid, cildi güneşten korur. UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruyuculuk gösteren ürünü kullanarak güneşin oluşturduğu leke ve kırışıklıkların önüne geçebilirsiniz. Krem formundaki koruyucu, ciltte anında emilir ve yüzünüzde ağırlık oluşturmaz. Ürün, hayvanlar üzerinde test edilmememiştir. Celenes by Sweden herbal Dry Touch Fluid güneş koruyucu içeriğinde alüminyum, paraben ve alkol bulunmaz. Cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken nem desteği de sağlayan ürün, yüzünüzün sağlıklı görünmesine olanak tanır. SPF 50+ güneş koruması bulunan krem, sürülmesinin ardından beyaz iz bırakmaz. Suya dayanıklı olan koruyucuyu tatil çantanızda bulundurabilirsiniz. Celenes by Sweden herbal fluid güneş koruyucuya sahip olarak kendinize mükemmel bir iyilik yapabilirsiniz.

Celenes Yüksek Korumalı Güneş Koruyucusunu Kimler Kullanabilir?

Celenes Yüksek Korumalı Güneş Koruyucusunu Kimler Kullanabilir?

Celenes Dry Touch güneş kremi, hassas ve karma da dâhil tüm cilt tiplerinde kullanıma uygundur. Özel olarak formülize edilen ürün, hassas ciltlerde güneş kaynaklı oluşabilecek kızarıklık ve tahrişin önüne geçer. Güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlayan kremi yüz ve dekolte bölgenizde leke oluşmasını önlemek için tercih edebilirsiniz. Ürün, düzenli kullanımda tüm ciltlerde güneş yanığı oluşumunun önüne geçer. Koruyucu krem, kuru ciltlerde kullanıldığında yüzde nem dengesi sağlar ve pürüzsüz bir görünüm oluşturur. Kullanımının ardından hızlı bir şekilde emilen ürün, yağlı ciltlerde parlamayı önler. İçeriğinde cilde zararlı herhangi bir madde bulunmayan ürünü yetişkinler ihtiyaç duydukları her an kullanabilir. Celenes by Sweden herbal Dry Touch Fluid güneş koruyucuyla açık alanda özgürce hareket etmenin keyfini sürebilirsiniz.

Celenes Yüz ve Dekolte Bölgesi Güneş Koruyucusu Nasıl Kullanılır?

Celenes Yüz ve Dekolte Bölgesi Güneş Koruyucusu Nasıl Kullanılır?

Celenes herbal Dry Touch kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü güneşe çıkmadan en az yarım saat önce cildinize eşit miktarda sürmeniz gerekir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli husus kremin cilde uygulanma miktarıdır. Kremin istenen koruyuculuk düzeyine ulaşması için ürün cilde orta kalınlıkta olacak şekilde yayılır. Güneş kremi kullanımında dikkat edilmesi gereken bir diğer husus, ürünün yenilenme süresidir. Krem, cilde uygulanmasının ardından zamanla koruyuculuğunu kaybeder. Bu nedenle güneş kremi her iki saatte bir yenilenmelidir. Gün içerisinde kullandığınız kremi ise uyumadan önce yağ bazlı bir temizleyici yardımıyla cildinizden arındırabilirsiniz. Özel içeriğe sahip koruyucu, dilenen cilt güzelliğine ulaşılmasına olanak tanır. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Celenes by Sweden herbal Dry Touch Fluid güneş koruyucu yorumlarını okuyabilirsiniz. Söz konusu ürünü uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.