BSG Audi A1 Sportback Hatchback (2014-2018-) Cam Açma Düğmesi Sağ

275,88 TL

Ürün Bilgileri

BSG Audi A1 Sportback Hatchback (2014-2018-) Cam Açma Düğmesi Sağ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OTOLYE.COM Satıcı Ünvanı: NEREX OTOMOTİV ÇÖZÜMLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631148954500001 Vergi Kimlik Numarası: 6311489545
    Bu ürün OTOLYE.COM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AUDİ A1 SPORTBACK HATCHBACK (2014-2018-) CAM AÇMA DÜĞMESİ SAĞAUDİ A1 SPORTBACK HATCHBACK (2014-2018-) CAM AÇMA DÜĞMESİ SAĞÜrün ÖzellikleriAudi A1 Sportback Hatchback (2014-2018) modelleriyle uyumluSağ taraftaki cam açma düğmesiOrijinal malzemelerden üretilmiştirKolay kurulumUzun ömürlü ve dayanıklıÜrün AçıklamasıAudi A1 Sportback Hatchback (2014-2018) aracınızın cam açma düğmesi bozuldu veya hasar gördü mü? Bu yüksek kaliteli yedek sağ cam açma düğmemiz, aracınızın camlarını kontrol etmenizi sağlamak için mükemmel bir seçimdir.Orijinal malzemelerden üretilen bu düğme, aracınızın iç kısmına sorunsuz bir şekilde uyum sağlar.
  • Takılması kolaydır, böylece kendiniz onarım yapabilir ve zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.Uzun ömürlü ve dayanıklı olması için tasarlanan bu cam açma düğmesi, aracınızda uzun süre güvenilir bir şekilde çalışacaktır.Ürün BilgileriÜrün Kodu: 123456789Boyutlar: 5 cm x 2 cm x 1 cmRenk: SiyahMalzeme: PlastikÜrün Kullanım ŞekliBu cam açma düğmesini takmak için aşağıdaki adımları izleyin:Hasarlı veya bozuk cam açma düğmesini çıkarın.Yeni cam açma düğmesini yerine takın.Düğmeyi aracın elektrik sistemine bağlayın.Düğmeyi test edin ve doğru şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin.Not: Güvenlik önlemlerine uymanız ve aracınız üzerinde elektrikli çalışmalara başlamadan önce aracınızın aküsünün kutup başını çıkarmanız önerilir.
  • OEM_KODU:

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model
    Audi A1
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver