Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon

7.018,45 TL

Ürün Bilgileri

Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: markofist Satıcı Ünvanı: HİKMET ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1353294832000001 Vergi Kimlik Numarası: 2240465711
    Bu ürün markofist tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı
    Kablolu
  • Model
    Stüdyo Tipi
  • Garanti Tipi
    İthalatçı Garantili
  • Renk
    Siyah
Geri Bildirim Ver

Blue Yeti Usb Blackout Siyah Mikrofon

Dijital ses verilerini teknolojinin de yardımıyla elektrik sinyallerine dönüştürerek kaynakta yer alan sesin yükseltilmesi veya alçaltılması gibi işlemlerin yapılmasını kolaylaştıran bazı teknolojik aygıtlar bulunmaktadır. Bunlardan biri olan ve günümüz ses piyasasında önemli bir yere sahip mikrofonlar, kullanım şekilleri ve amaçlarına göre ayrılabilmektedir. Küçük işletmelerden, büyük profesyonel kayıt stüdyolarına kadar birçok alanda kendisinden faydalanılan mikrofonlar, birbirinden farklı diyafram çeşitleri ile ses dalgalarını aktarmanın ve muhafaza etmenin en güvenli yolu olmaktadır. Blue yeti mikrofon klasik kayıt cihazlarından gösterdiği performans ve görsel tasarım farkıyla ayrılmaktadır. Sahne, stüdyo, konferans salonu veya konserlerde kullanılabilecek bu işlevsel Blue yeti blackout siyah mikrofon ürünü, ses deneyiminizi üst seviyelere taşıyacaktır. Tek seslerin veya birden fazla kişiden kaynaklanan seslerin kayıtlarını özellikle kolaylaştırmaktadır. Zengin ses seçenekleri sunan Blue yeti blackout mic otomatik kurulumu ve ses işleme teknikleri ile stüdyolara geniş kullanım alanı oluşturmaktadır.

  • Usb Konnektör Kullanımı
  • Stüdyo Kalitesinde Kayıt İmkanı
  • Plug 'n play, Mac ve PC ile Uyumlu Özellikler

Blue Yeti Usb Yapısındaki Siyah Mikrofon Kullanım Kolaylıkları

Blue Yeti Usb Yapısındaki Siyah Mikrofon Kullanım Kolaylıkları

Bilgisayarınız ile doğrudan benzersiz kayıtlar oluşturmanıza imkan tanıyan Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon Blueblackout, 3 kondansatör kapsül kullanımı ile hemen hemen her durumda profesyonel kayıtlar almanızı sağlamaktadır. Sinyal akışının ilk adımında yer alan Blue Yeti markasının sunduğu bu mikrofon tipi sayesinde Cardioid, Bidirectional, Omnidirectional ve Stereo gibi çoklu mod seçiminde bulunabilirsiniz. Yeti kayıt sürecinde içerisinde yer alan ultra özellikler, kontrolün her daim sizde olmasını sağlamaktadır. Kazanç kontrolü ve mikrofon duyarlılığına sahip bu siyah mikrofon gürültülü ses yapısında bir kaynak kaydederken yaşadığınız bozulma ve geribildirimleri yok edebilmektedir. Böylece profesyonel seviyelerde ileri düzey stüdyolarda bulundurulması gereken bir mikrofon olmaktadır. Blue yeti blackout podcast kaydederken mola vermeniz gerektiği anlarda mute düğmesini kullanarak kayıt işleminin hızını sizin belirlemenizi sağlar.

Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon Blueblackout Özellikleri

Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon Blueblackout Özellikleri

Birden fazla desen seçimi ile kendinden oldukça fazla söz ettiren bu ürün, ses stüdyolarının ve profesyonel sektörlerin sıklıkla kullandığı ses aygıtları arasında yer almaktadır. Mükemmel vokal seslerini diğer enstrümanlar ile ahenk içerisinde işleyen tipteki bu mikrofon benzersiz konumlandırılabilir tasarımı ile göze de hitap etmektedir .Uzun süreli bir kullanım sunmasının yanında ara vermeden devam etmenizi sağlayan tasarım detayları aynı anda birçok özelliği de beraber kullanmanızı sağlamaktadır. PreSonus ve iZotope gibi özel kayıt yazılımları gerektiren ses içerikleri ve stüdyo ustaları için benzersiz kalitede ses deneyimi yaşatmaktadır. Blue yeti blackout usb mikrofon ürününü diğer dijital cihazlarınız ile kolayca entegre edebilir, kayıtlarınıza hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Blue yeti blackout usb mikrofon satın al adımlarını takip edebilir, ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon Blueblackout Yorumları ve Fiyatı

Blue Yeti Usb Blackout Microphone Siyah Mikrofon Blueblackout Yorumları ve Fiyatı

Farklı yön desenleri ve ses yakalama kabiliyetleri ile mikrofonlar birbirinden ayrılabilmektedir. Blue Yeti’nin sunduğu bu mikrofon, kullandığı 3 kapsül teknolojisi ile birden fazla mikrofon gerektiren vokal işlemlerde kaliteli ses akışını kullanabilmenizi sağlar. Klasik kayıt cihazlarından esinlenerek üretilen, üstün donanımlar sunması ile sektörde oldukça fazla tanınan bu ürün, herhangi bir bilgisayar donanımına dahi kolayca entegre olabilmektedir. Kayıt alırken sahip olduğu metal ızgara, parlak çerçeve hatları ve taban estetiği ile retro bir görünümün keyfini çıkartabilir, gelişmiş kayıt cihazı özelliklerini her yerde kullanabilirsiniz. Farklı sosyal medya içerikleri için üretimi kolaylaştıran bu ürünü, hemen çekime başlaması ve yenilikçi tasarımı ile tercih edebilirsiniz. Blue yeti blackout fiyat olarak sektörde değişebilen özelliklerde fiyatlandırma hacmine sahiptir. Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak için Blue yeti blackout usb mikrofon yorum ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.