Blackpink Blackpınk ''lisa'' Fotokart Seti

134 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Blackpink Blackpınk ''lisa'' Fotokart Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kpop Dünyası Satıcı Ünvanı: GEM GLOBAL ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391065845800001 Vergi Kimlik Numarası: 3910658458
    Bu ürün Kpop Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18 Adet Kesilmiş HD Kalitede FOTOKART MEVCUTTUR.
  • Kart Ölçüleri 6.5 x 9.5 cm
  • Paket İçeriği : 18 Adet Kesilmiş HD Kalitede FOTOKART

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Beyaz
  • Boyut/Ebat
    Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Blackpink Lisa Fotokart Seti BP_LISA_2

Değişen dünya düzeni içerisinde pek çok etmende de değişiklik olmaktadır. Bunlardan biri de müzik piyasasıdır. Oldukça renkli bir durumda olan müzik piyasasında pek çok farklı isim de dâhil olmaktadır. Özellikle farklı ülkelerin müzikleri de küreselleşme ile pek çok farklı ülkede bilinirlik kazanmaktadır. Bu müzik türlerinden birisi de K-Pop müzik tarzıdır. Yenilikçi olan bu tarz oldukça beğenilmektedir. Özellikle sanatçılarının güzelliği ve yakışıklılığı, etkileyici sahne performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan bu tür aynı zamanda oldukça değişik ritimler ile de alışılmış müzik tarzlarının dışına çıkmaktadır. Blackpink fotokart bu nedenle oldukça sevilmekte ve oldukça beğenilmektedir. K-pop daha çok Asya bölgesinden yayılmaktadır. K-pop gruplarından en sevilenlerinden biri de Blackpınk grubudur. İçerisinde Blackpink Lisa fotoğraf olan hemen her ismin oldukça sevildiği grup hem güzellikleri hem de şarkıları ile geniş hayran kitlelerine ulaşmıştır.

  • Şık Tasarım
  • Kolay Kullanım
  • İşlevsel Özellikler

Blackpink Blackpınk ''Lisa'' Fotokart Seti BP_LISA_2 Özellikleri

Blackpink Blackpınk ''Lisa'' Fotokart Seti BP_LISA_2 Özellikleri

Özellikle Blackpınk severlerin hemen hepsinin birbirinden eğlenceli şarkıları favorileresin gibi grup içerisinden de daha çok sevdiği bir isim olmaktadır. Bu isimler hemen herkes için farklılık göstermektedir. Bu isimlerden biri de Blackpink foto Lisa olabilmektedir. Lisa özellikle pek çok Blackpınk severin sevdiği grup üyelerinden biridir. Bu üyelerden olan Lisa hem oldukça güzel sesi hem de güzelliği ile oldukça öne çıkmaktadır. Bu nedenle oldukça sevilmektedir. Lisa severlerin ise tercih ettiği ürünlerden biri de Blackpınk "Lisa" foto kart seti olmaktadır. İçerisinde Lisanın pek çok fotoğrafı bulunur. Blackpınk ''Lisa'' fotokart seti içeriği oldukça merak edilmektedir.

Blackpınk Lisa Foto Kart Seti İçeriği

Blackpınk Lisa Foto Kart Seti İçeriği

Genellikle severler hayran oldukları kişi ya da kişilerin içeriğinde olduğu pek çok ürünü toplamakta, seçmekte ve bunları kullanmakta ya da koleksiyonuna eklemektedir. Bu nedenle bu durum hem son derce önemli olurken hem de ürün çeşitliliği bakımından oldukça ön plana çıkmaktadır. Genellikle içeriğinde olan fotoğraflar son derece önemli olmaktadır. Blackpınk ''Lisa'' foto kart seti içeriği ise 18 adet HD fotoğraftan oluşmaktadır. Bu fotoğraflar hem özel olarak seçilmiş hem de özel olarak hazırlanmıştır. Bu nedenle hemen her kesimden kişi için ilk tercih edilecek ürünler arasında yer almaktadır. Blackpınk ''Lisa'' foto kart seti içeriğinde yer alan fotoğraflar 6.5X9.5 ölçülerinde olmakla beraber oldukça net ve kaliteli bir basım halindedir. Blackpınk severlerin de oldukça beğenecek olduğu bu ürünler hem oldukça kullanışlı hem de oldukça kaliteli olmaları sayesinde ideal bir hediye de olabilmektedirler.

Blackpınk Lisa Foto Kart Seti Yorumları

Blackpınk Lisa Foto Kart Seti Yorumları

Hemen her üründe olduğu gibi yorumlar oldukça önemlidir. Bunun nedeni ise elbette kullanıcı deneyimlerinin önemli olmasıdır. BP_LISA_2 kodlu ürün için açıklamalarından ve özelliklerinden sonra en önemli detaylar genellikle Blackpınk ''Lisa'' fotokart seti yorumları ve değerlendirme oranı olmaktadır. Bu nedenle Blackpınk severlerin de değerlendirme bakımından dikkatlerini çekecek olan ürünlerden biri de Blackpink fotokart seti olacaktır. Oldukça sevilen ürün aynı zamanda son derce kaliteli de bulunmaktadır. Bunun en büyük nedeni ise hem oldukça kaliteli fotoğraflar olmasının yanı sıra hem de oldukça kullanışlı olmasından kaynaklanmaktadır. Özellikle blackpınk seven bir arkadaşınıza hediye olarak verebilir ya da kendi koleksiyonunuz için bir parça olarak saklayabilir. Aynı zamanda bir duvarınıza ya da defterinize yapıştırarak özelleştirme de yapabilirsiniz. Tamamen yaratıcılığınıza kalmış olan kullanımı ile Blackpınk ''Lisa'' fotokart seti sizi ve sevdiklerinizi bekliyor. Blackpınk ''Lisa'' fotokart seti yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsini. Ardından dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.