Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi Özel Film Baskısı 3 Kitap Set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz

1.050 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi Özel Film Baskısı 3 Kitap Set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETA DÜKKAN Satıcı Ünvanı: PETA KİTAP YAYINCILIK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729106236900001 Vergi Kimlik Numarası: 7291062369
    Bu ürün PETA DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uyumsuz Serisi Özel Film Baskısı 3 Kitap Set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz

Ürün Özellikleri

  • Boyut
    Normal Boy
  • Yazar
    Veronica Roth
  • Roman Türü
    Bilim Kurgu & Fantastik
Geri Bildirim Ver

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi Özel Film Baskısı 3 Kitap Set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz

Artemis Yayınları Uyumsuz serisi özel film baskısı 3 kitap set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz, 4 adet kitaptan oluşan bir koleksiyondur. Bu setin sırasıyla 3 kitabı Kuralsız, Yandaş, Uyumsuz eserleridir. Bu eserler, okuyucu daima hikayenin içerisinde tutmayı hedefler. Benzer konu üzerinde şekillenen hikaye sayesinde her kitap birbirini andırır. Setin ilk kitabı olan Kuralsız, Tris karakteri üzerinden hikayeyi sunar. Kendini ve sevdiklerini kurtarmak mecburiyetinde olan Tris, aynı zamanda birçok sorunla boğuşmak zorunda kalır. Üzüntü, bağlılık ve aşk gibi yoğun duyguların yaşandığı bir ortamda savaşa adapte olmak zordur. Bazı seçimler yapmaya zorlanan Tris’in nereye varacağı eser ilerledikçe belli olur. Kuralsız kitabıyla derin ve gizemli bir hikayeyi başlatan Veronica Roth, devam kitapları sayesinde olay örgüsünü zenginleştirir.

  • 3 adet kitaptan oluşan set
  • Veronica Roth eserleri
  • Özel film baskı kapak

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi Özel Film Baskısı İçeriği

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi Özel Film Baskısı İçeriği

Uyumsuz serisi kitap seti, süregelen bir savaşı ve hayatta kalma mücadelesini anlatır. Savaş esnasında karakterin yaşadığı yoğun duyguları okuyucuya etkili bir şekilde yansıtan Veronica Roth eserin ilgi çekici olmasını sağlar. Kuralsız, 516 sayfadan oluşur. Etkili ve derin anlatıma sahip olan hikaye, ince ayrıntılarıyla okuyucuya sunulur. Serinin 2. kitabı olan Yandaş, devam niteliği taşır. Ana karakter Tris’in bir zamanlar inandığı ve güvendiği toplum sistemi çöküşe uğrar. Bu sebeple Tris, yeni bir dünya keşfetme umuduyla bir maceraya atılır. Tris, yoğun duygular beslediği Tobias ile yeni bir hayata başlamayı düşünerek keşfe çıkar. Asıl olay örgüsünün geçtiği bu keşif aşamasında Tris, bazı tehlikeli gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. Bu eser, 528 sayfadan meydana gelir. Sahip olduğu bilim kurgu ve fantastik türü sayesinde ilgi çekicidir.

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi 3 Kitap Set Yorumları

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi 3 Kitap Set Yorumları

Artemis Yayınları Uyumsuz serisi özel film baskısı 3 kitap set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz yorumlarında eserlerin birbirinin devam niteliğinde olması sayesinde sürükleyici bir etki bırakmasından bahsedilir. Artemis Yayınları Uyumsuz serisi kitap setinde Uyumsuz, yılın belli bir gününde 16 yaşında olan gençlerin hayatlarının geri kalanında beraber yaşayacağı grubu seçmesi konusu üzerine yazılır. Eserin kahramanı olan Beatrice, kendini tam olarak keşfedemeyen ve seçim yapmakta zorlanan biridir. Dürüstlük, Fedakarlık, Bilgelik, Dostluk ve Cesurluk gruplarının her birinde farklı avantajlar ve dezavantajlar bulunur. Bu eser, 516 sayfadan oluşur. Veronica Roth eserlerinde bulunan gizemli ambians, okuyucuyu hikayeye bağlayarak iyi bir uyum oluşmasını sağlar. Filmleri yapılan bu kitapların kapağı, filmden alınan özel baskıyla üretilir. 13 yaş ve üzerinde olan okuyuculara hitap eder.

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi 3 Kitap Set Fiyatı

Artemis Yayınları Uyumsuz Serisi 3 Kitap Set Fiyatı

Artemis Yayınları Uyumsuz serisi özel film baskısı 3 kitap set / Veronica Roth / Kuralsız - Yandaş - Uyumsuz fiyatı, eserlerin sahip olduğu sayfa sayısı ve baskı kalitesine göre belirlenir. Ciltli özel baskı olarak tasarlanan bu ürünler, yüksek kaliteye sahip olması sayesinde beğeni toplar. Sahip olduğu sayfa adedi fazla olduğundan fiyat artışı görülebilir. Artemis Yayınları Uyumsuz serisi özel film baskısı 3 kitap seti, normal boy kitap sınıfındadır. Her bir eserin 14x22 cm boyutlarında olarak tasarlanır. Film baskısına ait kapak sayesinde hoş ve ilgi çekici bir görünüme sahiptir. Sert kapağa sahip olan eserler, sayfa çevirirken ya da taşıma esnasında zarar görmez. Dolayısıyla, yolculuğa çıkarken güvenli bir şekilde çantanıza koyabilirsiniz. Basım dili Türkçe olan Artemis Yayınları Uyumsuz serisi özel film baskısı 3 kitap setini Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.