SINGER Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi

5.499 TL

Ürün Bilgileri

SINGER Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Makroreyon Satıcı Ünvanı: GÜNEY BEYAZ EŞYA VE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0431032324600019 Vergi Kimlik Numarası: 4310323246
    Bu ürün Makroreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Singer Promise 1408, 4 adet farklı ilik açma adımına sahip programı mevcuttur.
  • İleri geri dikiş fonksiyonlu Promise 1408 Singer, pratik kullanıma sahiptir.
  • Mini dikiş makinesi ev ve iş yerlerinde kolay sığabilen bir yapısı bulunur.
  • Ev tipi dikiş makinesi ile kumaşlardan çeşitli kıyafetler üretmek mümkündür.
  • Singer Promise 1408 dikiş makinesi, iplik kesici aparatına sahiptir.
  • Düz dikiş makinesi fonksiyonu ile kumaşları birleştirebilirsiniz.
  • Az elektrik yakan elektrikli dikiş makinesi prize takılarak kullanılır.
  • çift iğne dikiş makinesi özelliği ile iki farklı renk kullanabilirsiniz.
  • 5 mm zigzag dikiş makinesi ile her türlü kumaşı zahmetsizce dikebilirsiniz.
  • Çok fonksiyonlu dikiş makinesi toplamda 7 adet ayrı fonksiyon seviyesine sahiptir.
  • Fazla ses yapmayan sessiz dikiş makinesi her ortamda kullanım için uygun bir modeldir.
  • Ayak yormayan pedalsız dikiş makinesi ile enerjiyi minimum harcayarak dikiş dikme imkanı sunar.
  • Pembe desen dikiş makinası dayanıklı ve bozulmaz mekanizması ile ipleri dolaştırmadan aktarır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Mekanik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi

Evde rahat kullanım ve pratik kurulumu ile Singer Promise 1408 dikiş makinesi, oldukça beğenilen bir üründür. Yıllardan beri dikiş makinesi denildiğinde akla çoğu zaman Singer markası gelir. Teknolojinin getirdiği özellikleri kullanarak geliştirdiği bu son model dikiş makinesi ile evde dilediğiniz işlemi yapmak oldukça kolaylaşır. Ayrıca dikiş dikmeye yeni başlayanlar için de oldukça rahat bir kullanım sağlar. Evde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün; 5 millimetre zigzag, 4 kademede ilik açabilme, 4 farklı adım ve genişlikte zigzag özelliğine sahiptir. Ayrıca işaretli iplik geçirme yolları, iplik tansiyon ayarı ve iplik kesici gibi detayları da vardır. Teknolojik altyapısı sayesinde her işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ergonomik yapısı ile sağlığınızı düşünür. Rahatça değiştirilebilen baskı ayaklarını farklı dikişler için kullanabilirsiniz.

  • Değiştirilebilir iplik tansiyon ayarı
  • Kendinden iplik kesici
  • 7 farklı dikiş özelliği

Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi Özellikleri

Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi Özellikleri

Kolay dikiş dikmeye yardımcı olan muhteşem performansı ile bu ürün, 7 farklı işlem özelliğine sahiptir. Kolay değiştirilebilen baskı ayakları sayesinde istediğiniz modele uygun çalışma yapabilirsiniz. Overlok dikişi için de uygundur. Çift iğne özelliği ile yan yana paralel iki dikiş yapabilirsiniz. İlik açma işlemi için de oldukça kolaylık sağlar. 4 kolay aşamada ilik açabilirsiniz. Singer Promise 1408 dikiş makinesi kullananlar, ürünün pratik kullanımını oldukça beğendiklerini belirtir. Ayrıca ürün fazla yer kaplamaması ile de oldukça kullanışlıdır. 42 santimetre eninde, 34.5 santimetre boyunda ve yaklaşık 6.5 kilo ağırlığındadır. 7 farklı dikiş ve dekoratif desen seçeneklerini sunar. Dikey makara kullanımı ve geri dikiş özelliği ile işlerinizi oldukça pratik hale getirir. İsterseniz hobi isterseniz de ihtiyaç amaçlı alacağınız bu ürün ile işlerinizi oldukça kolay bir hale getirebilirsiniz.

Kaliteli Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi

Kaliteli Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi

Singer, her geçen gün teknolojiyi takip ederek teknik özelliklerini geliştirir. Singer Promise 1408 dikiş makinesi yorumları, genel olarak makinenin seri ve sessiz çalışma performansına dikkat çeker. Günün her saati dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Evinizde fazla yer kaplamaz. Ayrıca dekorasyonunuza da uyum sağlar. Oldukça zarif bir tasarıma sahiptir. Müşterilere rahat kullanım avantajı sunar. 5 milimetrelik zigzag özelliği vardır. Ayrıca 4 farklı adımda ve genişlikte zigzag aralığı ile ayrıcalık sağlar. İşaretli iplik geçirme yolları ve iplik tansiyon ayarı ile kolaylık sunar. Aynı zamanda iplik kesici ile teknik işlemlerinizi kolaylaştırır. Kolay değiştirilebilen ve farklı amaçlara uygun baskı ayakları sayesinde tasarımlarınızı özgürce tasarlayabilirsiniz. Makinenin kolay kullanımı ve dekoratif tasarımı ile evinize uyum sağlar. Sessiz çalışma özelliği ile her an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün ile kendi özgün çalışmalarınızı yaratabilirsiniz.

Avantajlı Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi Fiyatları

Avantajlı Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi Fiyatları

Yılların verdiği tecrübe, kaliteli parça kullanımı gibi özelliklerinden dolayı Singer, bir dünya markası halindedir. Performansı son derece güçlü olan bu ürün, teknolojik altyapısı sayesinde hayatınızı kolaylaştırır. Bu modelin 7 farklı dikiş özelliği ile düğme ve fermuar dikebilirsiniz. Ayrıca overlok dikişi de yapabilirsiniz. Çift iğne ile yanyana paralel iki dikiş imkanı sunar. Promise 1408 Singer fiyatı, ürün kalitesine göre belirlenir. Ürün, size tüm özellikleri dikkate alındığında büyük bir güvence sağlar. Sağlam ve pratik aparatları sayesinde günlük hayatı kolaylaştırır. Sessiz çalışması ve fazla yer kaplamaması ile dilediğiniz yerde dilediğiniz saatte çalışma imkanı sunar. Her geçen gün teknik özelliklerini güçlendiren marka, şık ve zarif tasarımı ile evlerinize uyumlu olmasını da sağlar. Bu ürüne Trendyol güvencesi ve kalitesi ile ulaşabilirsiniz.