8
Sözlük ve İmla Kılavuzu kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Redhouse Yayınları Red House Elsözlüğü Ingilizce-türkçe Türkçe-ingilizce Sözlük

284,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Redhouse Yayınları Red House Elsözlüğü Ingilizce-türkçe Türkçe-ingilizce Sözlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Red House Elsözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce Sözlük İngilizce ve Türkçede yaygın olarak kullanılan sözcük, deyim, terim, argo sözler ve atasözlerini kapsayan 30.000''in üzerindeki maddenin Türkçe ve İngilizce karşılıkları İngilizce sözcüklerin seslendirilişini gösteren, Türkçenin alfabe ve fonetiğine dayanan ve kolaylıkla kavranabilen bir telaffuz anahtarı Birçok sözcük ve deyimin karşılık ve tanımlarını pekiştiren örnekler Harf indeksi kolaylığı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Redhouse Yayınları Red House El Sözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce Sözlük

Sözlük çeşitleri, birbirinden farklı alanlarda ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Özellikle İngilizce ve Türkçe kelimelerin yer aldığı çeşitler, dil öğrenmesine yardımcı olur. Okul, ev, kütüphane ve ofis gibi alanlarda bulunması gereken Redhouse sözlük, Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe kelimelerin yer aldığı modellerden biridir. Kaliteli içeriğe sahip olan bu ürün, birbirinden farklı açıklamalara sahiptir. Bu sayede müşterilerin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılar. Özellikle öğrencilerin kullanımına hitap eden yapısı sayesinde okullarda sıklıkla tercih edilir. Deyimlerin anlamlarını ve yazılışlarını bu kitap ile öğrenebilirsiniz. Böylelikle kendinize katkıda bulunabilirsiniz. Harf indeksinden faydalanabilir, aradığınız kelimeyi rahatlıkla bulabilirsiniz. Siz de Redhouse Yayınları Red House el sözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce sözlük satın alabilir, dilediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Ürünün büyük boyundan faydalanarak, kaliteli ve anlaşılır bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Kaliteli baskı
  • Büyük boy
  • Harf indeksi

Kaliteli Redhouse Yayınları Türkçe-İngilizce Sözlük

Kaliteli Redhouse Yayınları Türkçe-İngilizce Sözlük

Sözlüklerin ekstra bilgilere sahip olması kullanım kalitesini artırır. Öğrenci, öğretmen ve çalışan pek çok birey tarafından kullanılan bu ürün, eğitim ve iş hayatının olmazsa olmaz parçalarından biridir. Redhouse Türkçe İngilizce sözlük, deyim ve terimleri içerisinde barındırır. Bu sayede öğrenciler, farklı örneklere erişebilir. Aynı zamanda kelimelerin cümle içerisindeki kullanımı için de örnek verilir. Argo ve atasözlerini de kapsayan bu sözlük, pek çok kitleye hitap eder. İçerisinde yer alan bilgiler çeşitli alanlarda kullanılabildiğinden avantajlı bir üründür. 80.000’den fazla maddenin karşılığı bulunur. Siz de kaliteli içeriğe sahip olan bir sözlük arıyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Redhouse Yayınları Red House el sözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce sözlük yorumları sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda kalitesi hakkında da gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Harf İndeksli Redhouse El Sözlüğü Türkçe İngilizce Sözlük

Harf İndeksli Redhouse El Sözlüğü Türkçe İngilizce Sözlük

Sözlüklerin harf indeksli olması, müşterilere kullanım kolaylığı sunar. Aradığınız kelimelere kolay ulaşabilmek adına harf indekslerinden faydalanabilirsiniz. Red House el sözlüğü, harf indeksli olması sayesinde müşterilerin kolay bir biçimde aradığı kelimelere ve cümlelere ulaşabilmesine yardımcı olur. Sayfa sayısı oldukça fazla olan bu üründe, İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce olmak üzere iki farklı bölüm bulunur. Bu sayede aradığınız kelime diline göre kolay bir araştırma yapabilirsiniz. Türkçe alfabeye göre dizayn edildiğinden kolay bir biçimde kelimelere ulaşabilirsiniz. Redhouse Yayınları Red House el sözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce sözlük kullananlar ürünün Türkçe fonetiğinden ve harf indeksli yapısından oldukça memnundur. Aynı zamanda ürünün kaliteli bir içeriğe sahip olduğundan da bahseder. Siz de kolay bir biçimde kullanabileceğiniz sözlük arıyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Redhouse Yayınları Türkçe İngilizce El Sözlüğü Fiyatı

Redhouse Yayınları Türkçe İngilizce El Sözlüğü Fiyatı

Sözlüklerin taşınabilir bir yapıda olması, bireylere kolaylık sunar. Red House Yayınları tarafından dizayn edilen bu ürün, büyük boylu olmasına rağmen pratik bir biçimde taşınabilir. Son derece hafif bir yapısı olduğundan ihtiyaç duyan tüm müşteriler gittikleri yere ürünü götürebilir. Üründe bulunan pek çok sözcüğün anlamıyla kullanım şekilleri yer alır. Bu durum öğrencilere katkı sağlayarak anlamayı kolaylaştırır. Aynı zamanda büyük boylu tasarıma sahip olması, kelimelerin ve cümlelerin kolaylıkla okunabilmesine ve herhangi bir karışıklığın önlenmesine yardımcı olur. Redhouse Yayınları Red House el sözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce sözlük sayesinde güvenli bir biçimde kelimelerin anlamına bakabilirsiniz. Taşınabilir yapısından faydalanarak gittiğiniz yerlere götürebilirsiniz. Trendyol sayesinde Redhouse Yayınları Red House el sözlüğü İngilizce-Türkçe Türkçe-İngilizce sözlük fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz. Avantajlı yapısı sayesinde ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.