Fisher Price Kick Ve Play Yumuşak Piyano Hnd54

1.147 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
1.199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.549 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.551,10 TL
55 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Kick Ve Play Yumuşak Piyano Hnd54

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher-Price Kick & Play Yumuşak Piyano, Kick & Play Piano Gym'in tüm heyecan verici seslerini, ışıklarını ve tekmeleme hareketini tek bir yumuşak ve taşınabilir oyuncakta birleştirir. Yumuşak piyano, bebek onları tekmelediğinde etkinleşen ışıklı ve müzikli 4 düğmeye sahiptir. Yumuşak piyanonun her bir tarafı zıt renklerde tasarlanmıştır ve bebeğin duyusal oyununu ve sırtüstü ve yüzüstü pozisyonda keşfetmesini teşvik eder. Kompakt boyutu aynı zamanda onu ideal bir seyahat oyuncağı yapar. İlk yıl boyunca bebekle birlikte büyüyen, yumuşak ve portatif kick & play piyano oyuncağı: sırtüstü oyun, yüzüstü oyun, oturarak oyun, hareket halindeyken oyun. Sesli ve müzikli renkli, ışıklı düğmeler, bebekleri oynamaya devam etmeye teşvik eder. Her sayfada heyecan verici duyusal oyun: kendinizi keşfetmek için büyük ayna, kırışık kumaş, yumuşak etiketler ve zıt desenler duyusal becerileri geliştirir. Hareket halindeyken oynamak için saplı yumuşak ve hafif oyuncaktır. Kaba motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olur ve yeni doğanlara sebep-sonuç öğretir. Ürün 3 x 1,5V AA pil ile çalışmaktadır, piller dahildir. Kutu ölçüsü: 20,5 x 29 x 16,5 cm Ağırlık: 0,453 kg 0-6 ay üzeri bebekler için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Dil Türkçe
  • Paket İçeriği 1+
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver