7
Saç Maşası kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti

1.874,74 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.939 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.629,95 TL

Ürün Bilgileri

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİNAHOME Satıcı Ünvanı: LİNA E-TİCARET İNŞAAT TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609076445000001 Vergi Kimlik Numarası: 6090764450
    Bu ürün LİNAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Pixie saç şekillendirme seti, çoklu aparat sistemi sayesinde farklı saç şekillerinin yapılmasına olanak tanır. Cihaz
  • bukle, dalga, düzleştirme ve tost yapma işlevlerine sahiptir.
  • Tost saç maşası olarak kullanarak bukleler oluşturabilir ve saçlarınıza dalgalı bir görünüm kazandırabilirsiniz. 200 °C kadar çıkan ısı ayarı sayesinde kalın saçların şekillenmesi de kolaylaşır.
  • Fakir Pixie, seramik turmalin kaplama malzemesi kullanılarak dizayn edilir.
  • Hızlı ısıtma özelliği bulunan bukle maşası, kısa sürede kullanıma hazır hale gelir.
  • Fakir Pixie saç şekillendirici pratik kullanım işlevleriyle güne hızlı başlamanızı sağlar.
  • Kilit sistemi bulunan Pixie saç şekillendirme seti, istenilen yerde taşınabilir.
  • 200 derece saç maşası modelinin asma halkası ve dönebilen kablo sistemi kolay kullanımı destekler.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 200 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Maşa Çapı 25 mm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip İnce Bukle
  • Renk Pembe
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Dijital Ekran Yok
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti ile Kuaför Hizmeti

Saçların; uzun, kısa, düz, kıvırcık, dalgalı hali ile her zaman görsel bir estetiği vardır. Zaman zaman dümdüz fön çekilmiş saçlar tercih edileceği gibi, muhteşem bukleler ile kıvır kıvır saçlar ya da arkadan toplanmış, at kuyruğu yapılmış saçlar da duruma göre tercih edilir. Fakir Pixie saç şekillendirme seti, her ihtiyaca uygun olarak tasarlanmış 2 farklı saç şekillendirme başlığı ve 2 maşası ile kullanıcısına zengin tercih olanağı sunar. Cihaz maksimum 62 W güç ile çalışır. 200 °C’ye kadar ısınabilen cihaz, hızlı ısınma özelliği ile de dikkat çeker. Saçın elektriklenmesini engellemesinin yanında yıpranmasının da önüne geçen tourmaline kaplı plakalar ile kullanıcısına parlak saçlar vadeder. Giyim ve gidilecek yere göre at kuyruğu, dalgalı, düz veya kıvırcık saçlar şık bir giysi ile de birleştiğinde şık durur. Kuaförde alınabilecek birçok saç hizmetini evlere getiren Fakir Pixie saç şekillendirici, maşa ve saç düzleştiriciyi bir arada sunarak kullanıcısına tercih olanağı sunar. Saçlarda elektriklenmenin verdiği bakımsız görüntü başlıca sıkıntılar arasında gelir. Zaman zaman fön çekilse bile elektriklenme devam eder. Fakir Pixie saç şekillendirme seti özellikleri arasında yer alan tourmaline seramik kaplı plakalar, saçta kabarma ve elektriklenmenin önüne geçer. Saç düzleştirme işlevi ve saça şekil verme işlevi aynı gövde üzerinden gerçekleşir. Her iki parçada da yer alan plakalar seramik yapısı sayesinde saça düz ya da kıvırcık istenilen şekli verir. 360 derece döner kablo özelliği sayesinde kablo dolaşmadığı için kullanımı kolaydır. Plakalar kullanılmadığında kilitlenebildiği için bir yerden bir yere taşıması da rahattır. 200°C’ye kadar verdiği sıcaklık ile saçlarda uzun süre dayanabilen fön kalitesinde düzlük veya uzman desteği ile oluşturulmuş hissi veren kıvırcık ya da dalgalı görüntü sağlar. Bu özellikleri ile cihaz, kullanma talimatına uygun kullanıldığı sürece uzun yıllar kullanıcısına destek olur. Giyim stiline göre şekil verdiği saçlar ile katıldığı davetlerde ve toplantılarda beğenilmesi, kullanıcıyı mutlu eder. Seramik kaplama yapısının ise saça zarar vermiyor olması cihazların en önemli avantajları arasında sayılabilir. Ürünler ile ilgili kullanıcı yorumlarını merak ediyorsanız, Fakir Pixie saç şekillendirme seti yorumları bölümünü inceleyebilirsiniz.

=" Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti İçeriğinde Yer Alan Aparatlar ile Dilediğiniz Saç Şekli

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti İçeriğinde Yer Alan Aparatlar ile Dilediğiniz Saç Şekli

Avrupa standartlarına uygun olarak üretilmiş cihaz, standardın beklentilerinden olan elektromanyetik ve gerilim direktiflerine uygunluk konusunda CE sertifikasına sahiptir. Ev tipi kullanım için tasarlanmış ürün, sunduğu hizmet kalitesi ile kullanıcısına profesyonel destek sunar. Cihazın çalışması için 220-240 arası voltaja ihtiyaç vardır. Maksimum 200 °C’ye kadar çıkabilen cihaz, uzun kullanım süresi ile de dikkat çeker. Fakir Pixie saç şekillendirme seti içeriği düzleştirme ve dalgalı özelliği olan çift fonksiyonlu başlık, yine düz ve dalgalı yüzeyi olan çift fonksiyonlu plakalar, kilitli tutma sapı, 360° dönebilme özelliğine sahip güç kablosu, 19 mm ve 25 mm çaplarında saç maşaları, su dalgası yapabilme özelliğine sahip yassı maşa ve 2 adet maşa tarağından oluşmaktadır. Fakir Pixie saç şekillendirme seti kullanımı oldukça basittir. Kullanırken dikkat edilmesi gereken konulardan biri kesinlikle kuru ve düz bir zeminde çalıştırılması gerektiğidir. Cihaz açıldığında kırmızı ışık yanar. Cihaz çift fonksiyona sahiptir. 2 adet plaka çift yönlü çalışır. Düz tarafı saçı düzleştirmeye yararken, zigzag gibi dalgalı tarafı saça kıvırcık, dalgalı gibi düz formun dışında şekil vermek için tasarlanmıştır. Saçta düzleştirme yapma kararı verildiğinde, düz plakalar düzleştirici tarafı dışa bakacak şekilde başlığa takılır. Plakaları başlığa takma işlemi plakanın yuvaya klik sesi gelene kadar itilmesi ile tamamlanır. Saç düzleştirme işlemine 4-5 cm genişliğinde bir saç grubu ile başlanması önerilir. Saç belirtilen genişlikte ayrıldıktan sonra iki plaka arasına alınır ve birkaç saniye saç ile teması sağlandıktan sonra saç üzerinden yavaş bir şekilde aşağıya doğru hareket ettirilir. Saçın diğer kısımları da aynı şekilde düzleştirilir. Saçın soğuduktan sonra taranması önerilir. Saça dalga vermek ya da kıvırcık saçlara sahip olmak için de benzer yöntem uygulanır. Zigzag plakalar dışa bakacak şekilde çift fonksiyonlu başlığa yerleştirildikten sonra klik sesi gelinceye kadar başlığa doğru itilir. Diğer başlıkta olduğu gibi 4-5 cm civarındaki saç kümesi dip kısmından iki plaka arasına yerleştirildikten sonra birkaç saniye tutulur. Sonra saçın alt kısımlarına da aynı işlem uygulanır. İstenilen forma ulaşana kadar uca kadar devam edilir. Kullanıcı aynı işlemi tüm saça uygulandığında istediği görüntüyü yakalayacaktır. Ürün beraberinde bulunan iki adet maşadan biri olan yassı maşa saça su dalgası vermek için tasarlanmıştır. Maşa ısındıktan sonra saç maşaya sarılır, birkaç saniye sonra ise maşadan çıkarılır. Yapılmak istene bukle şekline göre saç miktarı ayarlanır. 19 mm ve 25 mm olmak üzere 2 farklı boyutta maşa tipi vardır. Kullanıcı sık ya da seyrek bukle tercihine göre kullanacağı maşa tipini seçer. Kullanıcıların Fakir Pixie saç şekillendirme seti tavsiye konusunda fikirlerini öğrenmek için sayfamızı incelemenizi öneririz.

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti ile Zaman Sizin

Fakir Pixie Saç Şekillendirme Seti ile Zaman Sizin

Çift fonksiyonu sayesinde kuaförde yapılabilecek düzleştirme ve şekil verme işlemini kullanıcının ayağına getiren saç şekillendirme seti, evlerdeki profesyonel yardımcıdır. Kuaföre gitmeye vakit bulamayan, sıra beklemek istemeyen ya da dışarı çıkmadan kendi ev konforunda saçına istediği şekli vermek isteyen kullanıcılar için ideal bir cihazdır. Plakalarda bulunan tourmaline özelliği saçlarda elektriklenmeyi engeller. Kullanıcı profesyonel ellerden çıkmış kadar muntazam görünen saçlar ile bulunduğu ortamın keyfini çıkarır. Tatillerde, seyahatlerde de kullanmak için ideal olan cihaz, kolay taşınması sayesinde her yere rahatça taşınır. Ani bir iş toplantısı, plansız bir davet gibi durumlarda ise adeta kurtarıcı görevi görür. Fakir Pixie saç şekillendirme seti nasıl kullanılır sorusunu, kullanımı çok basit ve kullanma talimatına uygun kullanıldığında başarılı performans sergiler, olarak cevaplamak yerinde olur. Dikkat edilmesi gereken konular genellikle güvenlik ile ilgili konulardır. Özellikle cihaz plakalarının çok kısa bir zamanda ısınması kullanım açısından avantaj iken, elin plakalara değdirilmemesi olası bir kazanın önüne geçmek açısından önemlidir. Kullanmaya başlamadan önce ise 30-40 saniye kadar bir süre cihazın hazır olmasını beklemek gerekir. Kullanma talimatında belirtilen kadar saç miktarı iki plaka arasına yerleştirildiğinde birkaç saniye içinde istenen sonuç elde edilir. Kullanma talimatında belirtilenden fazla tutmak saça zarar verebileceği için önerilmez. Fakir Pixie saç şekillendirme seti kullananlar cihazın temizliğinin soğuduktan sonra sadece nemli bez ile yapılması gerektiğin, onun dışında başka bir temizlik malzemesi kullanılmayacağını bilir. Aparatları ile birlikte saklama çantasında muhafaza edilmesi önerilir. Cihaz, çift fonksiyonlu başlığı, düz ve zigzag plakaları, 2 farklı saç maşası, su dalgası yapan yassı maşası ve 2 farklı maşa tarağı ile saç şekillendirmede iddialıdır. Bu hali ile zaman tasarrufu yanından uzun kullanım süresi ile kayda değer bütçe tasarrufunu da garantileyen cihaza, performansı da eklendiğinde cihazın başarısı göz ardı edilemez. Kolay ulaşılabilir olması kullanıcıyı rahatlatırken ayrıca kullanıcı ev konforunda yaptığı saç modellerinin keyfine varır. Bunun yanında parçaların temizliğini de kullanıcı yaptığı için hijyeni de garantilemiş olur. Trendyol’da yer alan sayfamızı incelediğinize Fakir Pixie saç şekillendirme seti fiyat bilgileri ile birlikte ürüne ait teknik detaylara da ulaşabilirsiniz.