Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli)

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİLLENA STORE Satıcı Ünvanı: AHMET KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260715439
    Bu ürün MİLLENA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaralasar 1 (Ciltli) Yetiştirme yurdunda büyüyen Sedef, bir gece kimsesiz yirmi dokuz çocukla birlikte “damgalanır”.Artık bu kimsesiz çocukların tamamı Yarasa’dırve damgacıyı gören tek çocuk Sedef’tir.Sedef, o gece yaşananlardan sonra yurttankaçarak sokaklarda yaşamaya başlamış ancakkötü şans peşini bir türlü bırakmamıştır. Düştüğü bu çukurdan çıkması için elinebir fırsat geçen Sedef’in iki seçeneği vardır: Ya kaçıp kurtulacak ya da bundan sonrakihayatına sokaklarda devam edecektir. Ancak beklenmedik bir olay her şeyi alt üst eder:Damgacı yıllar sonra ortaya çıkmış vedamgaladığı otuz Yarasa’nın peşine düşmüştür. “Bir köşeye çekiliyorsun, belki de bir duvar dibine… Sonra uzun uzun bakıyorsun gökyüzüne. Bulutların ötesinde bir ışık görmek istercesine bakıyorsun ancak ne kadar bakarsan bak, hep aynı kasveti görüyorsun.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Maral Atmaca
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (Ciltli)

Kitap okumak insanlar için faydalı bir aktivitedir. Kitaplar sadece bilgi ve kelime dağarcığını geliştirmek ile kalmaz aynı zamanda sizin kendinize ayırdığınız zamanı güzel geçirmeniz için ideal etkinliktir. Ephesus Yayınları Yaralasar kitabı ilginç hikayesiyle sizde ilgi uyandırabilir. Maral Atmaca tarafından kaleme alınan bu eser, özel bir serinin ilk kitabıdır. Heyecan dolu maceralara gebe olan hikayeye bu kitapla başlayan yazar, yalın bir anlatım diline sahip olan eseriyle kısa sürede geniş bir okuyucu kitlesine ulaşır. Hakkındaki bilgileri gizli tutmak isteyen Atmaca, 4 çocuklu bir ev hanımıdır. Aksaray doğumlu yazarın İstanbul’da yaşadığı bilinir. Çocuklarından aldığı ilhamı kurgu yeteneği ile birleştiren Meral Atmaca, genç ve yetişkinler için tasarladığı hikayeler ile kısa sürede sevilen bir yazar olmayı başarır.

  • Ciltli kitap kapağı
  • Sürükleyici hikaye
  • Kaliteli kağıt

Ephesus Yaralasar -1 (Ciltli) Konusu

Ephesus Yaralasar -1 (Ciltli) Konusu

Kalemi kuvvetli bir yazarın elinden çıkan bu kitap, farklı kurgusuyla şaşırtarak bir oturuşta bitirmek istemenizi sağlar. Hitap edeceği kitleyi iyi tanıyan yazar, bu romanla gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için ideal bir kurgu sunar. Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli) kitabı konusu gereği bir gerilim romanıdır. Başkarakter olan Sedef yetimhanede büyüyen bir kızdır. Bir gece ansızın bir çocuk tarafından damgalanır. Yurtta bulunan bütün çocuklar bu damgalanma olayı yüzünden yarasa olur ve damgalayan çocuğu sadece Sedef görür. Bu olaydan sonra Sedef kaldığı yerden ve çevredeki insanlar kaçmaya çalışır. Olay örgüsü böyle başlayan kitabı okurken bazı bölümlerde heyecan bazı bölümlerde ise korku hissedebilirsiniz. Dört kitaptan oluşan bu serinin ilk kitabı olan Yaralasar -1 sizi heyecanlı bir maceraya çıkarmaya hazırlar.

Öne Çıkan Ephesus Yaralasar -1 (Ciltli) Yorumları

Öne Çıkan Ephesus Yaralasar -1 (Ciltli) Yorumları

Genel olarak bakıldığında gerilim kitapları geniş bir kitleye hitap eder. Eski romanlar yetişkin kesime hitap ederken kurgu kitaplar da genç insanların ilgisini çeker. Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli) yorumları ve değerlendirmeleri incelendiğinde ürünün her yaştan okuyucu kitlesine sahip olduğu görülür. Hikayenin gizemli ve sürükleyici olması sayesinde geniş bir kitle tarafından beğenilerek okunur. Kullananlar kitabı çok yönlü olarak sever. Yazarını sevip bütün kitaplarını okumaya çalışan hayranları olduğu gibi yorumlardaki tavsiyeler üzerine satın alanlar da vardır. Konu içeriği ve ürünün materyal kalitesinden memnun kalan müşteriler değerlendirme puanlarında yüksek not vererek kitabın öne çıkmasını sağlarlar. Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli) kullananlar tarafından beğenilen, olumlu yorumlara sahip olan bir üründür. Siz de bu gerilim romanını satın alarak isterseniz kendiniz okuyabilir isterseniz yakınlarınıza hediye edebilirsiniz.

Ephesus Yaralasar 1 Ciltli Fiyatı ve Kampanyaları

Ephesus Yaralasar 1 Ciltli Fiyatı ve Kampanyaları

Kitaplar kağıt, sayfa ve yaprak kalitesi olarak ayrılabilirler. Ciltli olanlar, kalite bakımından iyi sayılabilecek kitaplardır. Bu tarz kitapların sert kapakları ve bunların üstüne parlak kağıt ile hazırlanmış kaplamaları olur. Eğer kendinize ait bir kütüphane oluşturmak istiyorsanız bu tarz kitaplar kullanmanız hem estetik açıdan hem de saklama açısından daha rahat olabilir. Ciltli kitaplarda kullanılan kağıt normal kağıtlardan daha kalındır. Bu da hem okuma hem de kullanım açısından rahatlık sağlar. Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli) satın aldığınızda herhangi bir yırtılma ya da deforme olmadan uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Yaralasar serisini okumak isterseniz kampanya fırsatlarını değerlendirerek birinci kitapla başlayabilirsiniz. Bütçe dostu rakamlarla sunulan Ephesus Yayınları Yaralasar -1 (ciltli) fiyatı ve yorumları için Trendyol üzerinde detaylı araştırma yapabilir, dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.