Casio Hesap Makinesi Masa Üstü 12hane Dj-220d

830 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
920 TL830 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
886,25 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Hesap Makinesi Masa Üstü 12hane Dj-220d

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FeyTechnology Satıcı Ünvanı: FARUK YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390190672
    Bu ürün FeyTechnology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio Hesap Makinesi Masa Üstü 12Hane Dj-220D
Geri Bildirim Ver

Casio 210143925 Dj-220d 12 Hane Masaüstü Hesap Makinesi

Casio DJ-220D 12 hane masaüstü hesap makinesi, oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olur. Çeşitli hesaplamaları, çok daha pratik bir şekilde yapılabilmeyi sağlar. Casio bu modelde, makinenin kullanımını daha konforlu hâle getirecek pek çok özelliğe yer verir. Bu özelliklerden biri ürünün, ideal boyutları olur. Hesap makinesinin ebatları, 219x146x38 mm şeklinde olup standart özellikler taşır. Ağırlığı ise yalnızca 260 gram olur. Bu değerler, ürünün taşınmasını daha kolay kılar. Kişiler ihtiyaç hâlinde, ürünü istedikleri yere rahatça götürebilir. Bu hesap makinesi, eğitim ve ticari amaçla kullanılabilecek cihazlar arasında yer alır.

  • Kodu: DJ-220D
  • Basamak sayısı: 12 hane
  • Tipi: Masaüstü

Casio Masaüstü Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio Masaüstü Hesap Makinesi Özellikleri Neler?

Casio DJ-220D 12 hane masaüstü hesap makinesi, gelişmiş özellikler ile alıcıların dikkatini çeker. Cihaz, masa üzerinde kullanım için tasarlanır. Düz zeminlere veya çekmece tarzı yerlere kolayca yerleştirilebilir. Ürün için, 2 adet alternatif enerji kaynağı bulunur. Kişiler kapalı alanlarda ürünü pil ile çalıştırabilir. Yeterli ışığı alan yerlerde ise güneş enerjisi ile tasarruflu bir kullanım sergiler. Casio DJ-220D 12 hane masaüstü hesap makinesi, konforlu özellikler taşır. Cihazın sahip olduğu geniş ekran, rahat okunur ve işlem adımlarını pratik bir şekilde takıp etmeyi sağlar. Casio DJ-220D hesap makinesinin kullanımını basitleştiren bir diğer özellik ise geniş tuşları olur. Rahat bir basım sunan ergonomik tuşlar, işlevine göre cihaz üzerinde konumlandırılır.

Casio Masaüstü Hesap Makinesini Kimler Kullanır?

Casio Masaüstü Hesap Makinesini Kimler Kullanır?

Casio DJ-220D 12 hane masaüstü hesap makinesi, sahip olduğu özellikler sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Eğitim sektöründe ve ticari işletmelerde tercih edilir. Üniversitede mimarlık, mühendislik gibi sayısal branşlarda eğitim görenler için ideal bir seçim olur. Ayrıca istatistiksel hesaplamalar yapmak için uygun bir kullanım sunar. Ürünü satın almak isteyebilecek bir diğer kesim ise ticaretle ilgilenenler olur. Hemen hemen her seviyede ticari faaliyette bulunan işletmeler için uygun modeller arasında yer alır. Casio DJ-220D hesap makinesi, iş hayatına da uygun bulunur. Ofis çalışanları, muhasebe elemanları ve bütçe planlama işlerinde çalışanlar, günlük rutin hesaplamalarda bu modelden yararlanabilir. Özellikle yoğun çalışanlar, Casio DJ-220D model hesap makinesi ile işlerini aksamadan bitirebilir.

Casio Masaüstü Hesap Makinesi Kullanımı Pratik mi?

Casio DJ-220D 12 hane masaüstü hesap makinesi, kullanımı oldukça pratik olur. Ürün hemen her bilgi seviyesine sahip kişi tarafından çalıştırılabilir. Açık ve basit bir tuş tasarımı, kolay kavranır. Model üzerinde hesaplamaları rahat şekilde yapabilmek için çok sayıda kısayol tuşu yer alır. 0, 00 ve 000 gibi tuşlar ile işlem süreci kısalır. Aynı zamanda delete, back ve forward gibi tuşlarla istenilen alanlarda düzenlemeler yapılabilir. Hesaplamaları yalnızca bir adımda silmek için CE ve tümünü silmek için C tuşu yer alır. Yeniden kontrol işlevi ile karmaşık işlemler, basitleştirilebilir. Makine üzerinde yer alan 300 adım kontrolü ise geçmişe dönük yapılan işlemleri incelemeye fırsat verir. Dilerseniz ürünün kullanımı ile ilgili çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilmek için Casio DJ-220D 12 hane masaüstü hesap makinesi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Siz de kullanıcı değerlendirmelerinden yararlanarak ürünün ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını görebilirsiniz. Casio markasının birbirinden eşsiz hesap makinesi modellerine, online alışveriş platformu Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.