Casio Dx-12b 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

399 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
397,06 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Casio Dx-12b 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fetih Kitabevi Satıcı Ünvanı: SİNAN DİLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2970300529
    Bu ürün Fetih Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaüstü
Geri Bildirim Ver

Casio U278730 Dx-12b 12 Hane Masaüstü Hesap Makinesi

Karmaşık matematik işlemlerini hızlı bir biçimde yapmak için geliştirilen Casio DX 12B 12 hane masa üstü hesap makinesi, gelişmiş fonksiyonlarıyla öne çıkar. 12 haneli ekran tasarımı, detaylı işlemler gerçekleştirmek için uygun kullanım sunar. Tuş tasarımı, hesap makinesinin kullanımını pratik hâle getirir. Büyük sayılı işlemler, bu model ile saniyeler içinde gerçekleştirilir. Ürünün farklı hesaplamalar için özel fonksiyonları bulunur. Oran belirleme, yüzdelik alma ve karekök gibi işlemler bu cihaz ile kolaylıkla yapılabilir. Her an işinizi kolaylaştıracak bir makine arıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • Ekran: 12 haneli
  • Ürün ebatları: 175,5 mm x 129 mm x 33,2 mm
  • Ürün ağırlığı: 180 gram

Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Özellikleri

Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Özellikleri

Casio DX 12B 12 hane masa üstü hesap makinesi, özel tasarımı sayesinde hızlı sonuç verir. Detaylı hesaplama kapasitesiyle kesin sonuçlar almayı sağlar. Gelişmiş algoritma yapısı karmaşık işlemlerin kontrole ihtiyaç duymadan sonuçlanmasını mümkün kılar. Hesap makinesi, minimal bir tasarıma sahip olur. Bu dizayn, ürünün masada az yer kaplamasını sağlar. Özel tuş tasarımı, standart modeliyle el alışkanlıklarınızı sürdürmeyi mümkün kılar. Cihazın dört işlem dışında gelişmiş hesaplama fonksiyonları bulunur. Bu ürün ile zam, kârlılık ve maliyet hesaplaması yapabilirsiniz. Casio DX 12B hesap makinesi yuvarlama ve ondalık seçme imkânı da sağlar. 12 haneli ekranda binlik virgülleme sistemi bulunur. Ekranda görünen sayılar, daha kolay okunabilir. İşlemleriniz bittiğinde C tuşuna basarak cihazı, başka bir hesaplama için kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz.

Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Kaliteli mi?

Casio DX 12B 12 hane masa üstü hesap makinesi, birçok açıdan kaliteli bir kullanım sergiler. Özellikle güç kaynağı kullanımı ile avantaj sağlar. Dijital ekranın üzerinde bir adet güneş paneli bulunur. Bu panel, açık ve aydınlık havalarda cihazın güneşten enerji almasını mümkün kılar. Güneşli havalarda pil gereksinimi ortadan kalkarak daha tasarruflu bir kullanım sergiler. Ürün, fonksiyonelliği kadar şık görünümüyle de dikkat çeker. Hafif eğik tasarım masanızda estetik bir görünüm yaratır. 180 gram ağırlığında olan bu model, portatifliğiyle de avantajlı bulunur. Hafif bir yapıda olan makineyi, istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. Casio DX-12B geniş bir kullanım alanına sahip olur. Bu model, gündelik işlerinde herkes tarafından kullanılabilir. Okul, iş ya da rutin hesaplamalarda tercih edilir.

Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio DX-12B 12 Hane Masa Üstü Hesap Makinesi Kullanışlı mı?

Casio DX 12B 12 hane masa üstü hesap makinesi, ergonomik tasarımıyla pratik kullanılır. Ekran kısmı yukarıda kalacak biçimde hafif eğik tasarlanır. Bu yapı, ekranın daha kolay görünmesini sağlar. Ekranda sayıların sorunsuz görüntülenmesini mümkün kılan bir tasarım bulunur. Farklı ışık altında görünürlük düşmez. Tuş takımı da ürünü kullanışlı hâle getirir. Sayı tuşları, orta kısımda yer alır. Butonlar arasındaki mesafe, geçişleri kolaylaştıracak biçimde ayarlanır. Rakamlar, gri ile renklendirilerek ayrı bir bölüm oluşturur. Sayı tuşları dışındaki butonlar ise siyah renkte olur. Bu tasarım, hesaplamalarınızı saniyeler içinde yapmanızı destekler. Kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Casio DX 12B 12 hane masa üstü hesap makinesi yorum ve puanlamalarına bakabilirsiniz. İş yerinde, okulda ve gündelik kullanımda büyük kolaylık sağlayan bu ürünü, Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Web sitesinden ya da uygulamadan giriş yaparak hesap makinesini hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.