2
Maden Suyu ve Soda kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Beypazarı Sade Soda 24 Lü

220,74 TL
(9,20 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
258,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beypazarı Sade Soda 24 Lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şehzade Online Satıcı Ünvanı: ŞEHZADE İNŞAAT MÜHENDİSLİK GIDA ÜRÜNLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801008878200013 Vergi Kimlik Numarası: 8010088782
    Bu ürün Şehzade Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beypazarı Sade Soda 24 Lü
Geri Bildirim Ver

Beypazarı 90320985 24'lü Sade Soda

Beypazarı 24’lü sade soda, sıkça tüketilen içecekler arasında yer almaktadır. Mineralli su olarak da bilinen soda, birçok faydası ve kolay içimi sayesinde pek çok kişinin tercihleri arasında bulunur. İçerisinde kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir, sodyum, sülfat ve klorür gibi birçok mineral mevcuttur. Maden suyu, cam şişelerde sunulur. Bu da ürünün sağlıklı şekilde tüketicilere ulaşmasını sağlar. Ancak taşıma esnasında da dikkatli olmanızı gerektirmektedir. Sodanın 200 ml olması ise bir porsiyon şeklinde içeceğin tüketilmesini sağlamaktadır. Aromalı alternatifleri de olan mineralli sular arasında Beypazarı sade soda sıkça tercih edilmektedir. Günlük tüketime uygun olan bu içeceğin kapağı soda açacağıyla açılmaktadır. Ürünü tüketecek kişilerin uygun ekipmanı yanlarında bulundurmasında fayda vardır.

  • 6’lı 4 paketten oluşmaktadır.
  • 200 ml cam şişelerdedir.
  • Brüt koli ağırlığı ortalama 8,5 kilogramdır.

Beypazarı 24'lü Sade Sodanın Özellikleri Nelerdir?

Beypazarı 24'lü Sade Sodanın Özellikleri Nelerdir?

Beypazarı 24’lü sade soda tamamen doğal bir üründür. Hiçbir katkı maddesi içermeyen bu içeceğin içerisinde bazı anyon ve katyonlar bulunur. Yaptıkları iyon alışverişine bağlı olarak anyon ya da katyon olarak adlandırılan bu mineraller, vücudunuzun ihtiyaç duyduğu gereksinimi karşılamakta yardımcı olacaktır. Anyonlar arasında sülfat, florür, silikat ve klorür bulunur. 1433,5 mg/l ile en çok yoğunluğa ise bikarbonat sahiptir. Katyonlar arasında da demir, magnezyum, potasyum ve sodyum sayılmaktadır. Kalsiyum ise 205,867 mg/l ile en yoğun katyondur. Dönem dönem vücudunuz daha yoğun şekilde mineral kaybetmektedir. Yaz aylarında ya da sporda bu miktar artmaktadır. Özellikle bu dönemlerde soda tüketimi vücudundaki mineral ve su ihtiyacınızı karşılayabilir. Bunun için Beypazarı 24×200 ml sade sodayı tercih etmeniz uygun bir seçim olacaktır.

Beypazarı 24'lü Sade Soda Nasıl Muhafaza Edilir?

Beypazarı soda, serin ve kuru ortamlarda saklanmalıdır. Güneş ışığından uzakta bulunması gereken bu içeceklerin etrafında ürünün ambalajına etki edecek materyaller de olmamalıdır. Bunlara dikkat edildiği takdirde sade sodayı uzun süre hiçbir sorun yaşamadan muhafaza edebilirsiniz. Asitli bir içecek olduğu için ürünü açmadan önce çalkalamamanız gerekir. Aksi takdirde etrafa sıçrayarak açılacaktır. Beypazarı 6’lı 4 paket sade sodayı tüketmek istediğiniz sıcaklığa uygun ortamda saklayabilirsiniz. Buzdolabında sakladığınız takdirde yaz aylarında soğuk şekilde tüketebilirsiniz. Ilık şekilde içmek isterseniz oda sıcaklığında serin ve kuru bir bölgede tutmanız mümkündür. Satın almak isterseniz öncesinde Beypazarı 24’lü sade soda yorumlarını okuyabilirsiniz. Teslimat ya da ürünün içimine dair bilgiler bulabileceğiniz bu kısım, aradığınız bilgiye ulaşmanızı sağlayabilir.

Beypazarı 24'lü Sade Sodanın Faydaları Nelerdir?

Beypazarı 24’lü sade sodanın saymakla bitmeyen pek çok faydası vardır. Kozmetikte bakım ürünü olarak da tercih edilen soda, hem cilde hem de vücuda oldukça iyi gelmektedir. Sodanın cilt için canlandırıcı etkisi olduğu bilinmektedir. Sindirimi kolaylaştırırken doygunluk hissi vererek kişinin daha uzun süre tok kalmasını da sağlamaktadır. Bunun yanı sıra pek çok hazımsızlık sorununu da gidermektedir. Bu açıdan boşaltım sistemi açısından olumlu etkileri bilinmektedir. İçerisindeki mineraller sayesinde diş ve kemik sağlığını da destekler niteliktedir. Aynı zamanda bu mineraller vücuttaki asit-baz dengesinin korunmasına da katkıda bulunmaktadır. Ayrıca sıvı dengesini de sağlayan ürünün tüketimi esnasında bardak yerine cam şişenin tercih edilmesi faydalarından yararlanmak adına daha iyi bir seçenektir. Bardağa döküldüğünde maden suyu köpürerek içerisindeki gazı açığa çıkarmaktadır. Bunun yerine şişeden tüketilmesinde bu durumla karşı karşıya kalınmayacaktır. Sizler de Beypazarı 24’lü sade soda fiyatını öğrenmek isterseniz web sitesine girebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulama üzerinden de ürüne sahip olmanız mümkündür.