9
Filtre Çekirdek Kahve kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Anisah Coffee Bolivar Koyu Kavrulmuş (DARK ROAST) Espresso Blend Çekirdek Kahve 1000g | Dolgun Gövde-dengeli Tat

359,90 TL
Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
Kağıt Filtre
Moka Pot
French Press
V60
Aeropress
Chemex
Cold Brew
Filtre Kahve
Öğütülmüş Espresso

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Anisah Coffee Bolivar Koyu Kavrulmuş (DARK ROAST) Espresso Blend Çekirdek Kahve 1000g | Dolgun Gövde-dengeli Tat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anisah Coffee Satıcı Ünvanı: ANİSAH GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609075500100001 Vergi Kimlik Numarası: 6090755001
    Bu ürün Anisah Coffee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bolivar Espresso Koyu Kavrulmuş (Dark Roast) Blend Kahve Çekirdeği | 1000g Bolivar Espresso serimiz bin gramlık yoğun ve koyu kavrulmuş (dark roast) düşük asiditeye sahip blend kahve çekirdeklerinden oluşmaktadır. Bin gram yoğun kavrulmuş Bolivar Espresso kahve çekirdeği Özenle seçilmiş yüksek kaliteli kahve çekirdekleri Dünyanın en büyük üçüncü kahve üreten ülkesi Kolombiya’nın Bolivar bölgesinden gelen ilham Yüksek sertlik düzeyi ile güçlü, yoğun ve canlandırıcı bir kahve deneyimi Zipli ve valfli yapısıyla kahvenin tazeliğini uzun süre koruyan son teknolojik paketleme Yoğun ve koyu kavrum (dark roast) espresso çekirdekleri Spicy, topraksı, hafif odunsu, çikolata ve fındık alt notaları 2 yıllık raf ömrü Neden Anisah Bolivar Espresso Kahve Çekirdeği? Anisah Bolivar espresso kahve çekirdekleri, ismini dünyanın en büyük üçüncü kahve üreticisi olan Kolombiya’nın Bolivar bölgesinden almaktadır. Bin gramlık Bolivar espresso kahveyi dilerseniz çekirdek olarak dilerseniz de V60, Chemex, French Press, AeroPress, Cold Brew, Espresso ve Moka Pot için öğütülmüş şekilde sipariş verebilirsiniz. (Kahve çekirdeklerini sipariş anında öğütüp paketleyerek kahvenin tazeliğini koruyoruz.) Bolivar espresso kahve çekirdeklerimiz en son teknoloji yöntemlerle el değmeden paketlenmektedir. Kahve paketlerimiz zipli ve valf’lidir. Zip sayesinde paketi açtıktan sonra tekrar kolay bir şekilde kapatabilir ve kahveyi ilk günkü tazeliğinde muhafaza edebilirsiniz. Anisah logosunun üzerindeki valf ise kahvenin içinde biriken gazı dışarıya salmakta ve kahvenin karakteristik tatlarını korumasına yardımcı olmaktadır. Öte yandan Bolivar espresso çekirdeklerimiz diğer kahve çekirdeklerimizden nispeten daha sert içime sahiptir. Bolivar serimizin intensity (yoğunluk) derecesi yüksektir. Yani Bolivar espresso çekirdeklerimiz yüksek yoğunluğu sayesinde özellikle flat white, cappuccino, cortado, Americano ve long black gibi nispeten sert espresso temelli kahveler için çok uygundur. Ayrıca Bolivar kahve çekirdeklerimiz dark roast, yani koyu ve yoğun kavrulmuştur. Bu yüzden özellikle sert ve canlandırıcı kahve deneyimi arayanlar için oldukça ideal bir seçenektir. Bolivar kahve çekirdeklerini taze tutmak için ne yapmalıyım? Bolivar espresso çekirdeklerinizi taze tutmak için
  • paketi her kullanımdan sonra dikkatlice zipleyerek kapatın. Ayrıca Anisah logosu üzerindeki valf, içerideki gazın dışarı çıkmasını sağlayarak kahvenin taze kalmasına yardımcı olacaktır. Buna ek olarak kahveyi doğrudan güneş ışığından uzak, serin ve kuru bir yerde saklamanızı öneriyoruz. Bolivar espresso çekirdek halinde mi geliyor öğütülmüş olarak mı? Kahvenizi isterseniz çekirdek, isterseniz V60, Chemex, French Press, AeroPress, Cold Brew, Espresso ve Moka Pot için taze öğütülmüş şekilde gönderiyoruz. Bolivar kahvenin çekirdek özellikleri ve son kullanma tarihleri nedir? Bolivar serisi espresso kahve çekirdeklerimiz dark roast yani yoğun ve koyu kavrumdur. Düşük asiditeli yapıdadır ve özellikle sert ve canlandırıc kahve deneyimi için oldukça idealdir. Raf ömrü ise 2 yıldır.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 1kg
Geri Bildirim Ver