YOK YOK AMBALAJ Döner Başlıklı Mikrofiber Uçlu Kovalı Paspas Yer Silme Seti

411 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YOK YOK AMBALAJ Döner Başlıklı Mikrofiber Uçlu Kovalı Paspas Yer Silme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YokYok Ambalaj Satıcı Ünvanı: FETİ ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6950196740
    Bu ürün YokYok Ambalaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Döner Başlıklı Paspas SetiÖzel Mikrofiber yapısı ile hijyenik temizlik sağlar.Çizmez iz bırakmaz.180 derece eğim açısı ile koltuk altları ve ulaşması zor yerleri temizleyebilirsiniz.Paspas ucu çamaşır makinasında yıkamaya uygundur ve mağazamızda satılmaktadır.Özel mekanizması sayesinde yukarıdan aşağıya doğru bastırınca başlığını yüksek devirle döndürerek su dışarıya sıçrayarak kirletmeden kendi haznesi içinde kalarak sıkma işlemi sağlanır.Laminant, parke,mermer, fayans, granit vb. tüm yüzeylerde kullanılabilen, iz bırakmayan mikrofiber başlık yenisiyle kolayca değiştirilebilir veya makinede 30 derecede yıkanabilir. Sopa üzerinde bulunan kilit yapısı sayesinde sap boyutu ayarlanabilir.
  • PAKET İÇERİĞİ1 ADET DÖNERLİ PASPAS KOVASI 1 ADET MİKROFİBER YEDEK UÇ 1 ADET SAP TAKIMI
  • Ürün renkleri stok miktarına göre değişmektedir renk sizler için önemli ise sipariş vermeden önce hangi renklerin bulunduğunu sorunuz !

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver