Würth Guard Dizel Motor Performans Iyileştirici Ve Koruyucu 200ml

372 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL

Ürün Bilgileri

Würth Guard Dizel Motor Performans Iyileştirici Ve Koruyucu 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOLAYDA Satıcı Ünvanı: MUHSİN İNCEKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3953566197400001 Vergi Kimlik Numarası: 4770114991
    Bu ürün KOLAYDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Würth Motor Guard Motor Performans İyileştirici ve Koruyucu 200ml Dizel Performans iyileştirici ve motor koruyucu , yakıtın setan sayısını,kayganlığını arttırır ve korozyonu önler. Tüm Yakıt sistemini korumak ve temizlemek için geliştirilmiştir. Keep-Celan Teknolojisi ile tortu birikimini önler. Uygulama: Biyodizel dahil omak üzere tüm dizel yakıtlar ile uyumludur. 200ml tek kullanımlık ürün 50 LT dizel takıt için uygundur. Yakıt deposuna doldurulmadan önce tek kullanımlık ürünü depoya ekleyiniz. Sürekli bakım ve ideal sonuçlar için 2000-3000 km'de bir kullanmanızı öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Litre 300 ML
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Dizel
Geri Bildirim Ver

Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu

Würth yeni dizel motor koruyucu sağladığı katkılarla ön plana çıkan bir üründür. Araç kullanım sürecinde müşterilere güvenli ve rahat bir sürüş deneyimi sunar. Motora sağladığı destekle sızıntı, ses ve benzin israfı gibi birçok problemin önlenmesine yardımcı olur. Araçlarda çoğu zaman piston aksaklıklarından kaynaklı olarak mevcut sistem fazla yağ yakmaya veya sızdırmaya başlar. Würth motor koruyucu tam da bu noktada devreye girer. Motorun performansını iyileştirir. Araç kullanım konforunu artırır. Sürüş esnasında arabadan gelen istenmeyen sesleri engeller. Parçaların aşınma ihtimalini azaltır. Aynı zamanda motor iç aksamında tortu oluşumunu önlemeye de yardımcı olur. Yakıt verimliliğini artırarak müşterilerin bütçelerine katkıda bulunur. Siz de sağladığı faydalarla müşterilerin beğenisini kazanan bu kullanışlı ürün sayesinde aracınızı güvence altına alabilirsiniz.

  • Üst düzey koruma
  • Motor performans desteği
  • Güvenli sürüş deneyimi

Memnuniyet Odaklı Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu Yorumları

Memnuniyet Odaklı Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu Yorumları

Würth yeni dizel motor koruyucu yorumları çoğunlukla müşteri memnuniyeti odaklıdır. Ürünün sahip olduğu içerik ve sağladığı faydalar bu yüksek memnuniyet oranının önemli etkenleri arasındadır. Aracın önemli parçalarından olan ve beyni olarak konumlandırılan motorun sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için kritik desteklerde bulunur. Ürün, mevcut parçaların korunması ve uzun ömürlü olması adına çalışır. Motor performansının iyileştirilmesi noktasında sağladığı destekle sürüş konforunu artırır. 200 ml olarak üretilen ideal miktarıyla etkili bir kullanım deneyimi sunar. Würth yeni dizel motor koruyucu kullananlar ürünün miktarından sağladığı faydalara kadar birçok konuya dikkat çeker. Parçaların aşınmasını engellemek, sürtünmeyi azaltmak ve sıcaklık ayarını dengede tutmak müşterilere önemli avantajlar sağlar. Siz de aracınızın dizel motorunun performansını iyileştirmek için yapılan yorumlarda takdir edilen koruyucu bu ürünü satın alabilirsiniz.

Dayanıklı Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu Desteği

Dayanıklı Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu Desteği

Würth motor koruma içerdiği antioksidanlar sayesinde iç aksamda meydana gelmesi muhtemel oksidasyonu engeller. Yağ yüksek sıcaklıkta oksijene maruz kaldıkça oksidasyon yaşanmaya başlar. Bunun neticesinde de yağ hızlı bir şekilde parçalanır, kalınlaşır ve tortu oluşumu meydana gelir. Koruyucu ürün bu noktada devreye girer ve oksidasyonun yaşanma ihtimalinin minimuma indirir. Bu sayede motorun çalışma performansı da gücü de düşmez. Aynı zamanda mevcut sistemde köpük oluşumu da engellenir. Motor yağının köpürmesi sonucunda hava kabarcıkları oluşur. Bu oluşum yağın sistem parçalarına doğru bir şekilde ve sürede ilerlemesini zorlaştırır. Transfer işleminin gerektiği şekilde yapılmaması halinde ise birçok problemle karşı karşıya kalınabilir. Korozyon, oksitlenme ve paslanma gibi sorunlarla mücadele etmek önemlidir. Siz de ürünün kritik noktalarda yaptığı müdahalelerden faydalanarak araç motorunuzun kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

Avantajlı Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu Fiyatı

Avantajlı Würth Yeni Dizel Motor Koruyucu Fiyatı

Sağladığı katkılar gibi Würth yeni dizel motor koruyucu fiyatı da müşterilerinin takdirini kazanmayı başarır. Ürün için talep edilen fiyat oldukça ekonomiktir. Uygun bir fiyat ödeyerek satın alınan koruyucu, motor gücünü iyileştirmekten parçaların ömrünü uzatmaya kadar pek çok noktada önemli roller üstlenir. Müşterinin tek yapması gereken koruyucuyu talimatlara uygun kullanmak olur. Sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için öncelikle aracın 10-15 dakika kadar çalıştırılması gerekir. Böylece yağ ısınır ve sonrasında araç kapatılır. Ürün iyice çalkaladıktan sonra motor yağına karıştırılır. Maddenin eşit bir şekilde dağılmasını sağlamak adına ise aracın tekrar yaklaşık 10 dakika kadar çalıştırılması tavsiye edilir. Bütçe dostu bir fiyat ödenerek sahip olunan ürünün kullanımı son derece kolaydır. Siz de önemli etkileri bulunan koruyucuyu satın almak için Trendyol'u tercih edebilirsiniz.