Worx WX328 darbeli matkap 810 W – ahşap, beton ve çelik üzerinde tam delme – kolay alet değişimi –

4.545,79 TL

Ürün Bilgileri

Worx WX328 darbeli matkap 810 W – ahşap, beton ve çelik üzerinde tam delme – kolay alet değişimi –

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: woommer Satıcı Ünvanı: WOOMMER ELEKTRONİK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0814107204300001 Vergi Kimlik Numarası: 8141072043
    Bu ürün woommer tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WORX WX328 darbeli matkap 810 W – ahşap, beton ve çelik üzerinde tam delme – kolay alet değişimi – kademesiz devir sayısı ayarı – derinlik durduruculu tam delme derinliği – ergonomik tasarım WORX Darbeli matkap WX328, 810 W ahşap, beton veya çelik WORX darbeli matkap için engel değildir - 800 W güçlü motoru ile her türlü amatör projeler, tadilat çalışmaları, inşaat çalışmaları ve çok yönlü diğer kullanım alanları için mükemmel bir yardımcıdır. Sanki evrensel kullanım alanı yeterli değilmiş gibi, cihaz daha fazla konfor için ayarlanabilir, ikinci sap, delme derinliklerinin hassas bir şekilde ayarlanması için derinlik durdurucu, aletlerin kolay değiştirilmesi için hızlı sıkıştırmalı matkap aynası, sürekli çalışma şalteri, sola ve sağa dönme, kademesiz devir ayarı vb. gibi ek özelliklerle etkileyicidir. Ürün bilgileri Delme, darbeli delme ve vidalama için güçlü darbeli matkapSağlam metal dişli gövdesi Hassas delme için kademesiz devir ayarı Derinlik durduruculu ayarlanabilir ilave sap Sağ/sol 13 mm hızlı sıkıştırmalı matkap aynası Teknik detaylar: Nominal giriş gücü: 800 W Rölanti devri: 0-3. 000/dk. Darbe sayısı: 0 – 48. 000/dk. Maksimum delme performansı
  • Ahşap: 30 mm / Beton: 16 mm / Çelik: 13 mm Ağırlık: 1,9 kg WORX - POSITEC GruppePOSITEC markası "Positive Technology" anlamına gelir – & adı programdır: Orijinal fikirleri sorgulayan yenilikçi çözümler ve hem profesyoneller, hem de amatörler ve hevesli bahçıvanlar için gerçek gerçek katma değer Projelerinizi gerçekleştirin - & bu uluslararası! İster bahçe aletlerinizde, elektrikli aletlerinizde, ister çim biçme ve çim robotlarınızda - POSITEC tüm ürünlerde sürdürülebilirlik, yenilik ve müşteri odaklaması odak noktası oluşturur ve projeleri ve işleri daha hızlı ve akıllı hale getirmeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver