wolfwise Tuvalet ve Duş Gizlilik Çadırı - Kompakt ve Taşınabilir Kamp ve Doğa Yürüyüşü İçin

7.099 TL

Ürün Bilgileri

wolfwise Tuvalet ve Duş Gizlilik Çadırı - Kompakt ve Taşınabilir Kamp ve Doğa Yürüyüşü İçin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Başlığı: Kurt Yönünde Açılır Tuvalet ve Duş Gizlilik Çadırı - Kompakt ve Taşınabilir Kamp ve Doğa Yürüyüşü İçin Ürün Açıklaması: ? Kolay Kurulum: Sadece on saniye içinde kurulabilir. Direk kullanmadan hızlıca açılır. İhtiyaç duyduğunuzda size hızlıca mahremiyet sağlar. Taşıma çantasından çıkarın ve hemen kullanmaya başlayın. Montaj gerektirmez. İşiniz bittiğinde saniyeler içinde çöker ve taşıma çantasına geri döner. Rüzgarlı havalarda Bağlama Kiti kullanılabilir. ? Yenilikçi Tasarım: Kıyafet değiştirme, duş alma veya tuvalet kullanma ihtiyacınızı karşılamak için idealdir. Dayanıklı hafif çelik çerçeve ve hava koşullarına dayanıklı malzemeden yapılmıştır. Çıkarılabilir alt tasarımı sayesinde çadırı temiz tutabilirsiniz. Mesh çatı havalandırma delikleri hava sirkülasyonunu artırır. Çamaşır ipi ve malzeme çantası da içindedir. ? Taşınabilir: Sadece 4,4 lbs ağırlığındadır ve düz şekilde katlanarak (24x1,7 inç) kompakt bir şekilde seyahat etmek ve depolanmak üzere tasarlanmıştır. Taşıma çantasıyla birlikte gelir. Büyük çift fermuarlı kapıdan kolayca girebilirsiniz. Dansçılar, modeller, fotoğrafçılar, tekne sahipleri, kampçılar ve daha fazlası için idealdir! ? Yüksek Kalite: Dayanıklı su geçirmez polyester malzemeden yapılmıştır. Esnek çelik çerçevesiyle güçlü ve dayanıklıdır. Elementlere dayanıklı ve tekrar tekrar kullanılabilir. ? UV Koruma: Özel gümüş kaplamalı kumaşla tam kapsama alanı etrafında UV koruması sağlar. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için etkili bir çözümdür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver