Webinay Home Nevresim Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Yatak Yorgan Çarşaf Kaydırmaz Düğme Seti

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
399 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
399 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Webinay Home Nevresim Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Yatak Yorgan Çarşaf Kaydırmaz Düğme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MSS UCUZLUK Satıcı Ünvanı: SALİH İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760949484
    Bu ürün MSS UCUZLUK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nevresim Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Yatak Yorgan Çarşaf Kaydırmaz Klipsi Nevresim içinde Yorgan kayması problemine SON! Tüm köşelere çok kolay takılır ve saniyeler içinde yorganınızı sabitler. İğnesiz, ipliksiz sabitleme aparatı Evinizde bulunan yorgan nevresimlerinin kaymalarını ve yorganlarınızın daha düzenli düzenli tutmaya yarayan Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Nevresim Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti sayesinde yorgan nevresimlerini çekiştirmeden daha konforlu bir gece geçirmek mümkün. Yorganınızın demet haline gelmesini ve sürekli kaymasını önlemeniz için Yorgan Kılıfı Sabitleme seti en pratik çözümdür. Yorgan Kılıfı Sabitleme aparatını sedece yorganlar için değil, perdeleri asmak, süsleme işlemlerinde, diğer kumaş kaymalarını sabitlemek amacıylada kullanabilirsiniz. İğnesiz sabitleme aparatının yatağın her köşesi için çapraz olarak kullanılan klipsleri, tüm köşelere çok kolay takılır ve saniyeler içinde yorganınızı sabitler. Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Paket İçeriği: 400 - Plastik Kılçık İp 1.5 cm40- Plastik Pul1- Sabitleme Tabancası

Ürün Özellikleri

  • Dolgu Materyali Yün
  • Dış Materyal Polyester
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Webinay Home Nevresim Yorgan Kılıfı Sabitleme Seti Yatak Yorgan Çarşaf Kaydırmaz Düğme Seti

Nevresim takımları yatağınızın ve yorganınızın kirlenmemesi için kullanılır. Kirlendiğinde yıkayıp tekrar kullanma imkanı size çok büyük avantaj sağlar. Çoğu zaman kullandığınız yorgan, nevresimin içinde kayar veya toplanır. Bu durum sürekli kılıfı düzeltmek zorunda kaldığınız için uykunuzu bölebilir ve sizi rahatsız edebilir. Webinay Home nevresim yorgan kılıfı sabitleme seti yatak yorgan çarşaf kaydırmaz düğme seti yorgan veya battaniyenin nevresim içinde kaymasını ve toplanmasını engeller. Pratik sabitleyici düğmeleri sayesinde iğne ve iplikle çarşaflarınızı dikmeye gerek kalmaz. Webinay Home nevresim yorgan kılıfı sabitleme seti sayesinde hem zamandan hem de harcayacağınız iç gücünden tasarruf edebilirsiniz. Bu ürünü sadece yorganlarınızda değil perde asmak, perde süslemek, koltuk, masa ya da sandalye üzerine kumaş sabitlemek amacıyla da kullanabilirsiniz.

  • Pratik uygulama kolaylığı
  • Zamandan tasarruf
  • Çok yönlü kullanım

Kullanışlı Yorgan Çarşaf Kaydırmaz Düğme Seti Özellikleri

Kullanışlı Yorgan Çarşaf Kaydırmaz Düğme Seti Özellikleri

Bu ürün yorganı sürekli kılıf içinde kaydığı ve toplandığı için dikmekten yorulanlar için üretilir. Yorgan çarşaf kaydırmaz düğme setini pike ya da yorganın dört köşesine geçirerek tutturabilirsiniz. Her köşe için çapraz olarak takılan klipsleri sabitlemek sadece saniyelerinizi alır ve sizi iğne ve iplikle dikme zahmetinden kurtarır. Böylece gece boyunca pikenizi çekiştirmenize ve onunla savaş vermenize gerek kalmaz. Ürünün özellikleri sadece çarşaf sabitlemek ile sınırlı değildir. Bu çok yönlü ergonomik ürün perde asmak amacıyla da kullanılabilir. Süsleme yaparken ve kumaş sabitlerken de değerlendirebilirsiniz. Üst üste kumaşları dizip aynı anda kesebilirsiniz. Bu sayede hem daha az zaman harcayabilir hem de bileklerinizi boş yere yormayarak koruyabilirsiniz. Evde veya dükkanında kumaş ile uğraşan ve dikim yapanlar için pek çok yönden avantaj sağlayan bir üründür.

Webinay Home Yorgan Kılıfı İçin Sabitleme Seti Avantajları

Webinay Home Yorgan Kılıfı İçin Sabitleme Seti Avantajları

İçerisinde 400 plastik kılçık ip, 1.5 cm çapında 40 plastik pul ve 1 adet sabitleme tabancası bulunan nevresim kılıfı sabitleme setinin kullanımı kolaydır. Tabanca yardımı ile sabitleme yapmak istediğiniz köşelere pul yerleştirip çarşaflarınızı tutturabilirsiniz. Ürünün dış materyali polyester, dolgu materyali yündür. Gri rengi nevresimlerde kamufle olur. 1.5 cm pul çapı yerleştirdiğiniz köşeleri sağlam olarak sabitler ve kayma yapmaz. Perdelerinize asmak istediğiniz süsleri bu aparat yardımı ile sabitleyebilirsiniz. Bu sayede perdeniz gözünüze sıkıcı geldiğinde istediğiniz süsleri ekleyebilir ya da çıkartabilirsiniz. Kumaşlarınızı yorgan kılıfı sabitleme seti sayesinde sabitleyebilirsiniz. Ürün kısıtlı zamanı olan ve iğne ve iplikle uğraşmak istemeyenler için kurtarıcı bir tasarımdır. 40 plastik pul ve 400 plastik kılçık ip içeren nevresim sabitleme seti sayesinde birden fazla yorganı nevresime tutturabilirsiniz.

Webinay Home Nevresim Yorgan Sabitleme Seti Fiyatı

Webinay Home Nevresim Yorgan Sabitleme Seti Fiyatı

Pek çok kumaş türü ile kullanılabilen nevresim tutturucu yorgan, battaniye ve pikelerin çarşaf içinde toplanmasını ve sürekli farklı yöne hareket etmesini engeller. Yatağınızı düzenlediğinizde derli toplu ve estetik bir görünüm sağlar. Webinay Home nevresim yorgan kılıfı sabitleme seti fiyatını Trendyol üzerinden inceleyerek satın alabilirsiniz. Bu set hem nevresimlerde hem perdelerde hem de kumaşlarda kullanılabilir. Set içinde sabitlemek için kullanacağınız kılçık ip, plastik pul ve sabitleme tabancası yer alır. Saniyelerinizi alan sabitleme işlemi geceleri nevresim çilesi olmadan konforlu bir uyku çekmenizi sağlar. Bu seti perdelerde uzun boyu kısaltarak tutturmak ve süs takmak amaçlı da kullanabilirsiniz. Perdelerinize farklı dekorlar takarak evinizde güzel bir ambiyans oluşturabilirsiniz. Webinay Home nevresim yorgan kılıfı sabitleme seti yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.