WATER POİNT 300 Gpd Yarı Sanayi Su Arıtma Cihazı

17.500 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

WATER POİNT 300 Gpd Yarı Sanayi Su Arıtma Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Water Point Satıcı Ünvanı: SEYHAN GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5545642180000011 Vergi Kimlik Numarası: 6800352211
    Bu ürün Water Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soru/sorunlarınız için 0 (850) 304 95 25 0536 729 99 52 numaralı telefondan 7/24 ulaşabilirsiniz 20’’ housing - Double o-Ring ( çift conta ) 20’’ slim 5 mikron pp sediment filtre 20’’ slim aktif karbon blok filtre 20’’ slim1 mikron pp sediment filtre 3x100 gpd membran filtre T-33 hindistan cevizi kabuğu karbon filtre Avrupa musluk ( lüks ) 36 v 600 gpd pompa 300 gpd adaptör Montaj ücreti talep edilir. Işyeri su arıtma cihazları içinde en yüksek kapasiteli olan Nokta 300 gpd su arıtma cihazı, ters osmoz su arıtma teknolojisine sahip mükemmel tasarımlı bir cihazdır. Arıtma 10 aşamada gerçekleşmektedir. Işyerlerinde büyük bir oranda tasarruf sağlayan nokta 300 gpd su arıtma cihazı, 300 gpd mebran filtrelidir. Saatte 30 lt su arıtan cihaz 300 gpd ve 40 veya 80 lt basınçlı tankı ile Günde 25 damacana su arıtmaktadır. Bu kapasitesi ile kendisini iki aydan daha kısa sürede amorti ederek şirketlere tasarruf sağlamaktadır. Sağlıklı ve güzel olmak için suyun ne kadar hayati bir içecek olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Hava kadar gerekli bir yaşam kaynağı olarak içilen su sağlıklı ve kaliteli olmalı, her türlü kalıntı ve mikroorganizmalardan arınmış olmalıdır. Nokta 300 gpd işyeri su arıtma cihazı, bir işyerinin ihtiyacı olan tüm içme suyunu en ekonomik şekilde sağlayan fonksiyonel bir cihazdır. Ph seviyesi 8.50 olan ve yumuşak olduğu kadar lezzetli bir su elde eden cihaz, alanında sektörün en iyi ve en yüksek kapasiteli su arıtma cihazıdır. Ters ozmos membran filtre Ters ozmos işlemini gerçekleştirerek suyun yarı geçirgen zar olan membrandan geçirilerek arıtılmasını sağlar. Nano boyutta tortu, partikül, ağır metal, kimyasal, virüs, bakteri, mikroorganizma ve kirecin arıtılmasını sağlar.
Geri Bildirim Ver