VEGA AKUSTİK Özel Tasarım Kumaş Kaplı Akustik Paravan

5.490 TL

Ürün Bilgileri

VEGA AKUSTİK Özel Tasarım Kumaş Kaplı Akustik Paravan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vega Akustik Satıcı Ünvanı: VEGA AKUSTİK MİMARLIK DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924072610000001 Vergi Kimlik Numarası: 9240726100
    Bu ürün Vega Akustik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vega Akustik Vokal Paravan Paneli, ortamda istenmeyen yankıyı önler. İki veya daha fazla müzisyenin aynı odada aynı anda ses kaydı yapabilmeleri için tasarlanmıştır. Portatif vokal kabini olarak kullanılmaktadır. Aynı zaman da V şeklinde katlanabilir çok fazla yer kaplamadan kullanılmayacağı zaman istenilen yerde muhafaza edilebilir. Vokal Paravan maksimum 180 derece açıyla açılan iki panelden oluşur. Panellerin çerçevesi mdf panelinden yapılmıştır. İçerisi akustik malzeme ile doldurulup akustik kumaş panel ile yüzey tamamlanmıştır. Bir kanat ölçüsü 50cm %27dir. Yükseklik 180 cm gelmektedir. Ölçüleri : 100x180x4 cm Ses absorbe aralığı : 80 - 16000 Hz Sayın müşterilerimiz Tüketici haklarına göre gözden geçirmeniz gereken bazı konulara dikkat çekmek isteriz. Kargo ile gelen ürününüzü teslim almadan önce sipariş verdiğiniz ürün ile aynı olup olmadığını teyit ediniz. Kargo görevlisi ile ürünü inceledikten sonra üründe bir farklılık var ise teslim almadan iade ediniz. Yaşanan bir olumsuzlukta size daha iyi bir hizmet verebilmemiz için lütfen iletişime geçiniz.
Geri Bildirim Ver