unique florya Sarı Kuş Desenli Çiçekli Duvar Tabağı Dekoratif Bahçe Balkon Mutfak Salon Duvar Süsü No:168

580 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 26cm
26cm

Ürün Bilgileri

unique florya Sarı Kuş Desenli Çiçekli Duvar Tabağı Dekoratif Bahçe Balkon Mutfak Salon Duvar Süsü No:168

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unique florya Satıcı Ünvanı: FLORYA BAŞAK YEMEK GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388124350300001 Vergi Kimlik Numarası: 3881243503
    Bu ürün Unique florya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Merhabalar, Genç ve kadın girişimci iki kız kardeş olarak kurduğumuzmağazamız sizlerin desteği sayesinde büyümeye ve üretmeye devam ediyor. Oluşturduğunuz siparişler özel üretilerek, özenlepaketlendikten sonra size gönderilmektedir. Atölyemizde oluşan yoğunluktan dolayı aksamalar yaşanabiliyorumarım anlayışla karşılarsınız şimdiden teşekkür ederiz. Sizler için balkon, bahçe, kış bahçesi, mutfak, oturmaodası, koridor, banyo, vb bir çok yaşam alanınızı süsleyebileceğiniz dekoratifduvar tabakları üretiyoruz. Duvar süsü olarak sevdiklerinize verilebilecek en güzelhediye. Tabak çapı 26 cm dir. Duvara asmaya hazır halde olup ekstra bir ürün satınalmanıza gerek kalmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Üzerine el ile çeşitli baskılar kullanılarak desen dokuverilmektedir. Ürün 1 Adet gönderilmektedir.( GÖRSELDEKİ KOMBİNLER SİZEFİKİR AMAÇLI SEÇENEK OLARAK SUNULMUŞTUR.) Direkt su ile temas etmemelidir. Nemli toz beziyle silinebilir. Verniklidir solma sararma renk değişikliği oluşmaz.2 Dekor amaçlı kullanılır, gıdaya uygun değildir. Duvar tabağının arkası renkle uyumlu bir şekilde boyanıptemizlenmiştir. Elde fırça ile verniklendiği için yüzeyde görünmeyen pürüzlerolabilir. ÜRÜNLER UNİQUE FLORYA MAĞAZASINA AİTTİR SATIN ALIRKEN MAĞAZAİSMİNE DİKKAT EDİNİZ. Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz bizim için çokkıymetli, zaman ayırırsanız çok ama çok seviniriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Renk Sarı
  • Tema / Stil Tropikal
Geri Bildirim Ver