Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Oda Müziği - Bütün Şiirleri /james Joyce /

84,19 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
83,93 TL
Kurumsal Fatura
85,28 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
100,66 TL
Kurumsal Fatura
102,28 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Oda Müziği - Bütün Şiirleri /james Joyce /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi İş Bankası Kültür Yayınları Yazar James Joyce Barkod 9786053603320 Baskı Sayısı 6. Baskı Basım Yılı Nisan 2020 Sayfa Sayısı 130 Cilt Durumu Ciltsiz İrlandalı yenilikçi yazar James Joyce un (1882-1941) şair yönü ülkemizde pek bilinmez. Oysa yazarın ilk yayımlanan kitabı, Chamber Music (Oda Müziği) (1907) adlı şiirler toplamıdır. Bu kitabında Jacobean tarzda yazılmış lirik şiirler yer alır. Çok iyi şarkı söyleyebilen Joyce, 36 şiirden oluşan kitabına bu adı vererek şiirlerin müzikal özelliklerini öne çıkarır. Gerçi şiirler aşktaki tensel şehvetle duygusallığı birleştirebilmesiyle de ilgi çekicidir. Ancak Joyce, yıllar sonra, bu şiirlerin yayımlanmış olmasından utanç duyduğunu söyler. 1904'te yazdığı The Holy Office (Kutsal Görev), rol kesen kumpanya dediği ve W.B. Yeats, George Russell, John Synge, Lady Gregory gibi yazarların oluşturduğu İris Literary Revival (İrland Edebi Uyanışı) çevresi ve kendisiyle ilgili bir yergidir. 1912'de son kez gittiği İrlanda'dan dönerken, bir diğer öfkeli yergisini, Gas from a Burner'ı (Yakıcı Gaz) trende yazar. 1927'de Paris'te yayımlanan Pomes Penyeach farklı bir çizgidedir. Joyce, bu şiirde, ruhunu gözler önüne sermekten çekinmez. 1932'de, torunu Stephen James Joyce'un doğduğu gün yazdığı Ecce Puer de ise yalın bir söyleyişle babasını, oğlunu, torununu ve bir ölçüye kadar da kendisini anlatır. Şiirlerinde Joyce un kontrole gerek duymadığı duygusal yönü yansır
  • sanatçı kişiliğinin Türkiye de pek de bilinmeyen yönü... ?Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar James Joyce
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver