72,40 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
72,33 TL
Kurumsal Fatura
91,98 TL
Kurumsal Fatura
86,13 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Canfeda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayal oyunu /Ellerindi ellerimden tutan /Ellerimdi ellerinden tutan... /Bıraktığı anda ellerimiz ellerimizi /Gökyüzüne vuracaktı gölgeleri ellerimizin /Kimbilir kaç martılar halinde... /Bir masada karşı karşıya /Seyrederken dudaklarını senin, /Dile gelmiş ilk Türkçeydik... /Henüz başlamış külrengi bahar, /Ne savaş, ne barıştık biz... /Bu dünyaya yeni gelmiş bir diyar /Manolyaya gece konmuş kumrular... * Bahariye *Hal Çaresi *İntihar *Üç Çiçekle Estetika *Ölemsiz *Rabia Hatun’un Uçan Halısı *El Tutuşa Tutuşa *Mevlânadan Zıvanaya *Kafaîye *Shakespeare Üzre *Fitilli *Dylan Thomas’tan *Bu da Öyle Bir Aşk *Bir Resmin Karşısında *Bilâ-Zaman *W. Butler Yeats’ten *Rıfat’a *In Men-O-Pause *Aşk Dersi *Saint Aziz’e *Kolaycının Değil, Kalaycının Kontıra-Anti-Hümanizmi *İstirahat-i Kalp *W. Butler Yeats’ten Politika *Ecce! *Bir Büyük Artize *Seng-i Derya *Yıl: Bindokuzyüz Kırkbir Buçuk *Euzküru Mevtaküm Bilhayr *Sen Sağ, Ben Selâmet *Zazatelere Zakarak *Louis Aragon’dan *Bağdat Caddesi’nde Piyasa Ederken *Hürriyete İlan *İkebana *Oktay Arayıcı’ya *Görüntü *W. Butler Yeats’ten *Sizmografi *Rumeli Türküsünden Bozma *Neyzen Üzre *Özdağlama Olayı *Nûr İndi *Mışıl *Bu da Benden Bir Otomatizma *Hayal Oyunu *Okuyana Rahmet *Rimbaud’yu Anlamaya *İkiden Biri *Kitâbesiz Seng-i Mezar *Neyise Fâli, O Çıksın Hâli *Hıdrellez *Bir Doğaç Daha *Eleni Kapitanidis’in Evi *Uyumayan Umut *Batan Sal *Varsa Ölümün Arifesi *Fındık Faresi Büyüdükçe Tavanarası Küçülmüş, Fındık Kadar Kalınca Tavanarası Fındık Faresi Ölmüş *Sezaryen *Şiirimizin Öfkeli Gencine Portesiyle Bir Portre *AID mi, AIDS mi? *Tamam mı? *Aritmetik *Uğurlama… *Hayır Dua… *Şarkı… *Neruda Üzre (Varsa Yoksa Ölüm) *Bukadarcık *Sınıflama *Ecelen *Susss-ma! *Denli *Gelecek Olsun *Amentü *Bir Arkadaş Niçin? *Yaklaşan Gelecek *Bitkisel *İki Parça *Haldun Taner’e *Can’ın Mezartaşına *Mülemma.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Can Yücel
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver