Tuba Design Gümüş Asil Dekoratif Duvar Saati Türkçe Rakamlı Çift Kat Siyah Mdf Üzeri Gümüş Aynalı Pleksili Saat

283 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tuba Design Gümüş Asil Dekoratif Duvar Saati Türkçe Rakamlı Çift Kat Siyah Mdf Üzeri Gümüş Aynalı Pleksili Saat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuba Design Satıcı Ünvanı: TUBA SOMYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6800154192
    Bu ürün Tuba Design tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Asil · Dekoratif · 40x40 cm · Türkçe Rakamlı · Ev ve Ofis Dekorasyonu. · Havalı, şık, zarif, asil, göz alıcı bir görünümü olan duvar saatinizi ev yada ofisinizin her yerinde hem dekorasyon amaçlı hem de zamanı öğrenmek için çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üretici firma olan Tuba Design firmasından siparişini vermiş olduğunuz saatinizin fiyatı muadillerine göre daha uygun hem de daha sağlam olduğu için eşinize dostunuza hediye etmek için de sipariş edebilirsiniz. Evlilik hazırlığında olan gençlerimiz çeyizlerine, ev yenilemek isteyen orta yaşlılar salonlarına (misafir odalarına), oturma odalarına, büyüklerimiz de gençleşmek için evlerinin her köşesine duvar saatlerini tek çivi ile montajını yapabilirler. Sessiz mekanizması sayesinde yatak odasında dahi kullansanız sizi uykunuzdan etmez. · Siyah Renkli 2 adet 3 mm kalınlığındaki MDF nin birbirine yapıştırılması sonucu sağlamlığı artırılmış darbelere dayanıklı hale getirilmiştir. · Zemin rengi Siyah olup üzerine Gümüş Aynalı Pleksiden Türkçe rakamlı saat kadranı yapıştırılmıştır. · Saat kadranının dış kenarlarına (piyanonun tuşlarını, güneşin ışınlarını, papatyanın yapraklarını, şemşamerin kenarını vb.) andıran üçgenimsi kenarlıklarla bezenmiştir. · Duvar saatinin ana gövdesinin toplam kalınlığı 7 mm dir. · Duvar saati bombeli değildir. 1 mm pleksi kalınlığı kadar derinliğe sahiptir. · Duvar saatinizin toplam ağırlığı yaklaşık olarak 1 kg kadardır. · Yelkovan, Saniye ve Akrep kolları metaldir. Sırasıyla 18 cm, 15 cm. ve 13 cm. dir. Üç adet renk seçeneği mevcuttur. (Siyah, altın sarısı, gümüş) · Sipariş soruları sekmesini kullanarak saat kollarının renklerinde seçim yapabilirsiniz. İsminizi ve istediğiniz saat kolları rengini belirtmeniz yeterlidir. · Saat kolları koruyucu tahtaya bantlanmış de monte olarak paketin içerisinde gönderilmektedir. Akrep yelkovan ve saniye kollarının montajı çok basit fakat hassas bir iştir. Montaj yapmadan önce internetten akrep yelkovan saniye montajı diye aratıp videolardan herhangi birini izlediğiniz zaman çok pratik bir şekilde montajını gerçekleştirebilirsiniz. · Mekanizmanın arkasında bulunan askı deliği sayesinde kolayca duvarınıza asabilirsiniz. · Görseller tamamıyla doğal ışık ve mekan kullanılarak farklı açılardan çekilmiştir. Renlerdeki yansımalar ortam yansımasıdır yada ekran ayarınız ile alakalıdır. · Çokça ölçü seçeneği bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 40 x 40
  • Renk Gümüş
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver