trouw nutrition -Milkivit Active Buzağı Maması-25kg

2.930 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

trouw nutrition -Milkivit Active Buzağı Maması-25kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayvan Yemi Satıcı Ünvanı: ŞEN APA GIDA HAYVANCILIK NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0803007908900015 Vergi Kimlik Numarası: 8030079089
    Bu ürün Hayvan Yemi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milkivit Protect, ülkemizde iyi bir üne sahip buzağı ikame ürünüdür. Ekonomik ve güvenli buzağı yetiştirme için bir süt ikamesidir. Milkivit Protect, benzersiz sprey kurutma üretim süreci sayesinde çok kolay çözülür. Bu süt ikame ürünü, doğru karıştırma ve besleme talimatlarına göre kovayla beslemeye uygundur. Milkivit Protect ile buzağılarınızı, Buzağı Biberonları, Emzikli Kovalar ve Otomatik Besleyiciler ile güvenli bir şekilde besleyebilirsiniz. Karışım Oranı Sütün Litresi Başına 125 gr/gün, Karıştırma Sıcaklığı 42-55°C Besleme Sıcaklığı 38-40°C
Geri Bildirim Ver