TOWORKFOR Brake 44 Numara İş Ayakkabısı S3 SRC HRO

Son 1 ürün!
Beden: 44
44

Ürün Bilgileri

TOWORKFOR Brake 44 Numara İş Ayakkabısı S3 SRC HRO

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: esbifix Satıcı Ünvanı: ESBİ BİLİŞİM VE TELEKOMÜNİKASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377034706800016 Vergi Kimlik Numarası: 3770347068
    Bu ürün esbifix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ToWorkFor Brake 44 Numara İş Ayakkabısı S3 SRC HRO Suya, yağa ve petrole karşı mükemmel dirençli Premium siyah nubuk deri. Su Geçirmez İş Ayakkabısı Yanmaz Taban 300 derece ısıya dayanıklı tabana sahip iş ayakkabısı RubXpro ile güçlendirilmiş ayak bileği koruması Promax Lining teknolojisi ile özel iç hazne yapısına sahiptir. Bu sayede ayakkabı içeriisnde ısıyı eşit dağıtır ve mükemmel bir izolasyon sağlar. 200 J dayanımlı Karbon fiber burun koruma Q-Flex metalik olmayan iç taban. Esnek ve anti statik perforasyona dayanıklı ve ısı izolasyonlu Konforlu ve değiştirilebilir anti statik ve yüksek konforlu iç taban Ayağa daha fazla konfor ve stabilite sağlar. Yıkanabilir ve değiştirilebilir iç taban Non Metalik İş Ayakkabısı Çift renkli nitril kauçuk izli taban ve daha fazla konfor için yumuşak PU'dan üst taban katmanı Tüm zorlu dış mekan işleri için tasarlanmıştır. Mükemmel kontrol sağlayan dış tabana sahip Daha yüksek aşınma direnci, daha iyi anti statik özellikler ve 300 derece ısıya kadar yağlara ve yangına karşı optimum direnç sağlanması için Michelin ve Toworkfor tarafından özel tasarlandı. Bu taban daha güçlü bir yanal tutuş ile herhangi bir yüzeyde iyi seviyede çekiş ve çok yönlü yapışmayı sağlar Mükemmel performans ile tüm yüzeylere ve arazilere uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ayakkabı
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver