Torna Türk 3x50 - 3 inç polisaj keçesi (60 mm) extra shine

150 TL

Ürün Bilgileri

Torna Türk 3x50 - 3 inç polisaj keçesi (60 mm) extra shine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tornatürk Satıcı Ünvanı: ORHAN GÖKSU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3322740012400001 Vergi Kimlik Numarası: 4050204129
    Bu ürün tornatürk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cila Bezi polisaj makinasında Parlatma Amacı ila Kullanılmaktadır. Cila Motorlaranıza Takıp Cila Sürdükten Sonra Tesbih,Gümüş,Altın,Metal vs. Gibi Ürünleri Parlatabilirsiniz. Markası Torna Türk. 3x50 - 3 inç Çapı 60 mm Kalınlık 18 mm tesbih gümüş ve bilezik içi parlatmada kullanılır. Yüksek kalite bezden üretilmiştir. Değerli ve yarı değerli metallerin parlatma işlemleri için uygundur. BARKOT NUMARASI , KÜRESEL LOKASYON NUMARASI ( GLN ) : 8683642563380 ÜRÜN KODU : S000026 İTHALAT GÜMRÜK NUMARASI ( GTİP ) : 500720690000 Kuyumcu Polisaj Bezi Nedir? Kuyumculukta imalat aşamasından çıkmış metallerin yüzeylerinde kalıp artıkları, çapaklar ve tırtıklar meydana gelebilmektedir. Kaplama yapılmadan önce parçaların bunlardan arındırılması oldukça önemlidir. Aksi halde kaplama işlemi sırasında yan etkileri büyük olacaktır. Bu nedenle yüzey bölgeleri polisaj işlemi ile temizlenmelidir. Polisaj bezleri de bu işlem sırasında kullanılan bezlerdir. Polisaj işlemi otomatik, manuel ya da mekanik olarak yapılmaktadır. Kuyumcu polisaj bezleri ile mücevherleri ve mücevherlerde yer alan yarı değerli ya da değerli taşları gönül rahatlığı ile zarar vermeden parlatabilirsiniz. Bunun yanı sıra gümüş ve altın zincirleri de bu bezler sayesinde kolayca göz kamaştırıcı parlaklık elde edebilirsiniz. Kuyumcu Polisaj Bezi Uygulaması Polisaj bezi uygulaması
  • manuel, mekanik ya da otomatik olarak yapılabilmektedir. Bir çok kaplama dükkanında polisaj elle yapılmaktadır. Tekerlek belirli bir hızda döner. Polisaj yapılacak olan parça elle kontrol edilen dönen tekere sürtülmek sureti ile yüzey aşındırılmasına tabi tutulmaktadır. Bu işlemde aşındırıcı ile kaplanmış olan şerit ile yapılmaktadır.
Geri Bildirim Ver