Tonguç Yayınları 5. Sınıf 0 Dan 5 E Konu Anlatımlı Soru Bankası Set 2023 - 2024 Tüm Dersler

Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 5. Sınıf 0 Dan 5 E Konu Anlatımlı Soru Bankası Set 2023 - 2024 Tüm Dersler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 2 Kitap :
  • ( 0'dan 5'e Sayısal Konu Anlatımlı Soru Bankası / 136 sayfa / 269 soru )
  • ( 0'dan 5'e Sözel Konu Anlatımlı Soru Bankası / 264 sayfa / 462 soru )

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Tonguç Yayınları 5. Sınıf 0 dan 5 e Konu Anlatımlı Soru Bankası Set 2022 - 2023 Tüm Dersler

Tonguç Yayınları 5. sınıf 0 dan 5 e konu anlatımlı soru bankası set, güncellenmiş MEB müfredatına uygun, TEPS uyumlu hazırlanmıştır. Tonguç Yayınları tüm ders konularını 0’dan 5’e doğru kademeli olarak ele alır. Konuların başlangıç noktasından itibaren dikkatle işlenmesi tüm bilgileri yeniden ele alır. Set sayesinde konuların en güzel ve anlaşılır bir şekilde öğrenilmesi sağlanır.

 
  • MEB müfredatına uygun
  • 462 soru sayısı
  • TEPS uyumlu

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Set Özellikleri

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Set Özellikleri

Tonguç Yayınları 5. sınıf konu anlatımlı soru bankası set, her seviyedeki öğrencilerin konuları öğrenebilmesi için özenle hazırlanmıştır. Konu anlatımı ve öğrenilen konuların pekiştirilmesi için hazırlanmış 462 soru sayısı ile soru bankası ile tüm gereksinimler karşılanır. Akılda kalıcı öğrenme yöntemleri ile hazırlanmış bir settir. Müfredata uyumlu ve MEB içeriklerine bağlı kalarak hazırlanmıştır. Tonguç Yayınları 5.sınıf 0’dan 5’e olan bu kitabın temeli, konuları başlangıçtan itibaren ele alarak pekiştirmektir. Başlangıç noktasından konuları ele alarak tüm bilgileri temelden ve en doğru şekilde işler. Böylelikle konular daha anlaşılır ve doğru şekilde öğrenilmiş olur. Tonguç Yayınları 5. sınıf soru bankası set 2022 - 2023 tüm dersler kitabı okul derslerine de yardımcı olur. Konu özetleri ve bu konuları pekiştirmek için süz - geç testlerine yer verir. Akılda kalıcı öğrenme yöntemlerine dayanarak hazırlanan bu kitap yeni soru tarzları ile de konuları pekiştirmeyi amaçlar. Hem konu anlatımı hem de soru bankası bölümleri gereksiz bilgilerden arındırılmış şekilde hazırlanmıştır.

 

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Set Kullanımı

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Set Kullanımı

Tonguç Yayınları öğrencilerin yeni nesil soru tarzlarını ve yeni konuları öğrenmesi için hazırlanmıştır. Gereksiz ayrıntılardan tamamen arındırılmıştır. Tonguç konu anlatımlı soru bankası, öğrencilerin daha başarılı olması için başlangıç noktasından itibaren tüm konuları işler. Başlangıç noktası ne kadar iyi ve sağlam olursa konuları anlama ve kavrama o kadar iyi olur. Tüm öğrenci seviyelerine uygun olan Tonguç Yayınları soru bankasının sol sayfalarında konu özetleri bulunur. Bu konu özetleri en sade ve en anlaşılır biçimde hazırlanmıştır. Kitabın sağ kısmında ise süz-geç kısımları yer alır. Süz-geçlerde diğer sayfada anlatılan konu özetleri hakkında hazırlanmış sorular listelenir. Bu soruları çözerek öğrenilen konuların pekişmesi sağlanır. 0’dan 5’e konu anlatım soru bankasında 5. sınıf MEB müfredatına uygun hazırlanmış konu özetleri bulunur. Kolay öğrenilmesi için bilgeçler kısmında gerekli özetler ve bilgiler sunulur. Öğrencilerin soru bankası hakkındaki fikirlerine göz atmak için Tonguç Yayınları 5. sınıf 0 dan 5 e konu anlatımlı soru bankası set yorumları bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Set Yorumları

Tonguç Yayınları 5. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Set Yorumları

Tonguç Yayınları 5. sınıf 0 dan 5 e konu anlatımlı soru bankası set fiyatı ve içeriğiyle öğrencilerden yüksek not alır. Tonguç Yayınları 5.sınıf 0’dan 5’e soru bankası kitabı anlaşılır ve yalın bir dil kullanılarak hazırlanmıştır. İçerisinde 5. sınıf yıllık müfredatına uygun ve yeni sınav sistemiyle uyumlu olarak hazırlanmış soru ve konular mevcuttur. Öğrencilerin kolay öğrenebilmesi ve anlayabilmesi için belli yöntemler gösterilir. Konular hem basit hem daha anlaşılır bir şekilde özetlenmiştir. Konu özetleri burada mevcuttur. Diğer sayfada anlatılan konu özetleri ile ilgili pekiştirme soruları bulunur. Böylelikle konular daha sistematik bir şekilde öğrenilmiş ve pekiştirilmiş olur. Kitap MEB müfredatına uygun hazırlanmıştır. Öğrencilerden olumlu değerlendirmeler alan ürün kategorisinin en çok satanları arasında yer alır. Soru bankası hakkında detaylı bilgiyi Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturarak soru çözümlerine hemen başlayabilirsiniz.