TohumGübre Bitki Coşturan Süper Kalite Yanmış Elenmiş Kuru Hayvan Gübresi 8 Litre

139,99 TL
(17,50 TL / lt)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TohumGübre Bitki Coşturan Süper Kalite Yanmış Elenmiş Kuru Hayvan Gübresi 8 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREEN PEEK Satıcı Ünvanı: BAYRAM ASRİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0910674630
    Bu ürün GREEN PEEK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyükbaş ve küçükbaş karışımlı hayvan gübremiz tamamen kurudur ve elenmiştir. Piyasadaki elenmemiş ve yaş şekilde satılan ve hatta içerisinde toprak bulunan hayvan gübreleriyle karıştırmayınız. ilanımızı satışa koymadan önce neredeyse piyasadaki çoğu satıcıdan sipariş vererek satılan hayvan gübrelerini bizim satmış olduğumuz hayvan gübreleriyle karşılaştırdık
  • o yüzden piyasadaki hayvan gübrelerine göre satmış olduğumuz hayvan gübresinin daha kaliteli olduğunu, tamamen kuru olduğunu, içerisinde toprak olmadığını ve elenmiş olduğunu vurguluyoruz. Satmış olduğumuz hayvan gübresinin özellikleri: -büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara aittir. -tamamen kurudur. -elenmiştir. -içerisinde bit pire, böcek larvası gibi haşere emareleri yoktur, yabancı ot tohumu yoktur, temizdir. Satmış olduğumuz hayvan gübresinin kullanım alanları ve faydaları: -toprağa mineral verir, ph dengesini düzenler, hastalıklardan arındırır. -toprağı havalandırır, bitkilerin daha gür çıkmasını ve büyümesini sağlar. Bitkilere vitamin verir. -kültür, trüf, kestane, kuzu göbeği, söbelen gibi mantar çeşitlerinin yetiştiriciliğinde kullanılır. Kullanım şekli: Fidan ve ağaçlarda: Fidanın dibine bir kürek atmanız yeterlidir. Fazla atsanız da zararı olmaz. Gül, çiçek ve sebzelerde: Toprağın üzerine atılması yeterlidir. Toprağın yüzeyine çapa yardımıyla karıştırılırsa daha iyi olur. Tohumlarda ekim öncesi: Toprakla karıştırıldıktan sonra ekim yapılmalıdır. Mantar yetiştiriciliğinde: Kompost maddesiyle ya da torfla karıştırılarak mantar ekimi yapılır ve üzeri toprakla kapatılır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 15 L
  • Ağırlık 3 Kg
  • Gübre Çeşidi Toz Gübre
Geri Bildirim Ver