Tohum Dünyası 25 Adet Kuşkonmaz Tohumu- Mary Washington

89,81 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Tohum Dünyası 25 Adet Kuşkonmaz Tohumu- Mary Washington

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TohumDünyası Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ONUR GÜLERCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4190118504
    Bu ürün TohumDünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kuşkonmaz tohumu- Mary washıngton- 25+ tohum asparagus offıcınalıs -Kuşkonmaz mutfaklarımızın en değerli sebzelerindendir. Bunun sebebi kolay yetişen ve hızlı hasat veren bir tür olmamasından kaynaklanmaktadır. Çimlenme 2-3 hafta arası sürsede hasata 3 yıl civarında gelmektedir, 3 yıldan sonra yüz güldüren bir sebzedir kuşkonmaz. Her sene düzenli mahsul vermeye devam eder. Hasat zemine yakın yerden kesilerek yapılır. Mary washington şuan pazarda en çok tercih edilen kuşkonmaz türüdür. Ince kuşkonmazlar çok lezzetlidir. Kuşkonmaz kalori oranı çok düşük olan bir sebzedir. B6 vitamini, potasyum ve diğer mineraller açısından çok zengindir. Tohumlar ekim öncesi 24-48 saat arasında ılık suda bekletilmelidir. Bu çimlenme hızını arttıracaktır. -tohumlar birinci kalite, taze ve ilaçsızdır. Yetiştireceğiniz doğal ürünlerin lezzetinden de memnun kalacağınıza inanıyoruz. -tohum dünya"sı olarak photoshop ile hazırlanan resimlerle tamamıyla aldatmaya yönelik olarak satılan çiçek, meyve ve sebze türlerine ait tohumlara satışlarımızda yer vermiyoruz. Tohum dünya"sında bulacağınız her tohum çeşidi doğada bulunan ve bitki severler tarafından yetiştirilen varyetelerdir. Tohum alımı yapmadan önce gerekli araştırmaları yapmanızı öneriyoruz. -tohum dünyası olarak sebze türleri ait en kaliteli tohumları beğeninize sunuyoruz. Ayrıca her çeşit meyve, sebze ve şifalı bitki tohumlarımızdan alarak kendi doğal bahçenizi oluşturabilirsiniz. -25+ tohum içermektedir. -ürünle beraber detaylı türkçe tohum ekim talimatı gönderilecektir. Daha sonra sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyacağız. -tohumlar kilitli poşetlere konularak zarar görmemeleri için havalı zarfla gönderilecektir. -alacağınız ürünler kaç ürün alırsanız alın tek kargo ve olarak aras kargo ile gönderilmektedir. -tohum dünyası olarak her zaman size en kaliteli ürünü en hesaplı şekilde sunmak çabasındayız. Bu yüzden küçük işletmelerle değil, işlerini profesyonelce yapan dünyanın çeşitli ülkelerindeki tohum sağlayıcılarıyla çalışmaktayız. Hedefimiz her zaman değerli bitki dostlarının %100 memnuniyetini sağlamaktır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sebze Tohumları
Geri Bildirim Ver