TIKLAYAKALA Yapışkanlı Folyo - Masa, Dolap, Tezgah Arası, Fayans Kaplama Folyosu

198,75 TL

Ürün Bilgileri

TIKLAYAKALA Yapışkanlı Folyo - Masa, Dolap, Tezgah Arası, Fayans Kaplama Folyosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tıklayakala Satıcı Ünvanı: TAYYAR ATAKAN AKMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0320200360
    Bu ürün tıklayakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapışkanlı Folyo - Masa, Dolap, Tezgah Arası, Fayans Kaplama Folyosu Mutfak Banyo Zemin Mermer Fayans Duvar Dolap Masa Yapışkanlı Folyo Kaplama Yapışkanlı Folyo Kaplama Sticker , Parlak Folyo Baskı Kullanım Alanları:
  • Cam Kaplama Masa Kaplama Tezgah Kaplama Tezgaharası Kaplama Mutfak Banyo Zemin Kaplama Mermer Kaplama Fayans Kaplama Duvar Kaplama Dolap Kaplama Mutfak Masası Kaplama gibi zeminlerde kullanılabilir. Uygulama :
  • Folyoyu yapıştıracağınız alan temiz ve pürüzsüz olmalı.Uygulamayı İki kişi yaparsanız daha iyi olur yapıştıracağımız folyonun ucunu açıp iki taraftan biri tutarken diğer kişide arkasındaki yapışkan olmayan kağıdı yavaşçana çekerek çıkarıyoruz. Folyonun yapışkanlı kısmına camsil suyunu sıkıyoruz ne çok aşırı sıkın nede az sıkın yapışkanlı kısımı kuru yer kalmayacak şekilde ıslatıyoruz, aynı işlemi uygulama yapacağınız alan içinde yapıyoruz. Folyoyu uygulama yapacağımız alana yerleştiryoruz, elimizle kaydırarak kırışıklıkları düzeltip folyonun uygulama yaptığımız alanın şeklini almasını sağlıyoruz. Darbe uygulamadan kaçınarak nazik şekilde, çekçek vasıtası ve rahle yardımı ile folyonun altında kalan suyu dışarı çıkartıyoruz. ( Ürünün suyunu alırken, zarar vermemek için çekçek uç kısmı yumuşak olmasına dikkat edin.) Folyonun altında su kalmaması çok önemli, hiç su kalmadığından emin olun. Ürünün altındaki suyu çekçekle çektikten sonra saç kurutma vasıtasıyla folyoya çok yaklaştırmadan kurutabilirsiniz. Tabiki güneşli ve sıcak havada saç kurutma makinasına gerek yok. Not: Uygulama Yapacağınız alandan folyonuz büyükse, folyoyu uygulayıp kuruttuktan sonra, fazla olan yerleri maket bıçağı yardımı ile kesebilirsiniz.(Kesme işlemeni yaparken folyonun tamamen kuruyup zemine tutuğundan emin olun.) Ürün su vs gibi ürünlere dayanıklıdır soyulma kalkma yapmaz. Suya tamamen dayanıklıdır. Özel kargo paketi sayesinde size zarar görmeden ulaşacaktır. Zararsız olan materyaller ile üretilmiştir. Folyo Kaplama Ürünü İthal Folyo Üzerine Baskı Olarak Hazırlanmaktadır. Kendinden yapışkanlı folyo, Koku yapmaz, Kullanımı pratiktir, Zemin rengini belli etmez. Dikkat Edilmesi Gerekenler :
  • Zeminde (Tabanda) Kullanılan folyoda eşya çekmek zarar verebilir. Kesici,sivri aletlere dikkat etmek gerekir. 100X50cm uzunluklarındadır. 100cm ve katları olarak sipariş oluşturabilirsiniz,örneğin 3 adet sepetinize eklediğinizde 50x300 olarak tam ve bütün olarak gönderim yapılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
  • Boyut/Ebat 100 x 50
Geri Bildirim Ver