5
Saç Toniği kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

The Ceel Biberiye Suyu Dökülme Karşıtı ve Hızlı Saç Uzatma Etkili Saf Saç Toniği 100 ml

299,90 TL

Ürün Bilgileri

The Ceel Biberiye Suyu Dökülme Karşıtı ve Hızlı Saç Uzatma Etkili Saf Saç Toniği 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Ceel Satıcı Ünvanı: THE CEEL KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843083399700001 Vergi Kimlik Numarası: 8430833997
    Bu ürün The Ceel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ceel Biberiye Suyu Saç Toniği ilesaçlarınıza doğanın benzersiz iyileştirici gücünü ve canlandırıcı etkisinitaşıyın. Bu özel formül, biberiye bitkisinin doğal özlerini içerereksaçlarınıza ve saç derinize derinlemesine bakım yapar. Geliştirilmiş formülüsayesinde, saç köklerini besler, saç derisini canlandırır ve saç tellerinigüçlendirir. Ceel Biberiye Suyu Saç Toniği, saçderisini temizlerken aynı zamanda kan dolaşımını artırır, böylece saçfoliküllerinin beslenmesini ve sağlıklı bir saç büyümesini destekler. Ayrıca,kepeklenmeyi azaltır ve saç derisindeki yağ dengesini koruyarak saçınızın dahatemiz ve daha sağlıklı görünmesini sağlar. Doğal biberiye kokusuyla saçlarınızatazelik ve ferahlık kazandırırken, saçlarınızın doğal parlaklığını ortayaçıkarır. Günlük kullanıma uygun olan bu tonik, saç bakım rutininizin önemli birparçası olabilir. Saçlarınızı her yıkamadan sonra uygulayarak, sağlıklı, parlakve güçlü saçlara kavuşabilirsiniz. Ceel Biberiye Suyu Saç Toniği, doğalve etkili bir saç bakımı arayanlar için ideal bir seçenektir. Trendyol'da şimdikeşfedin ve saçlarınıza doğanın gücünü taşıyın. Saçlarınızı güçlendirin,canlandırın ve doğal bir parlaklık kazandırın!

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver