TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçeği Tohumu 20 Adet

85,94 TL

Ürün Bilgileri

TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçeği Tohumu 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TacirDepo Satıcı Ünvanı: TACİR DEPO GLOBAL TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815112268100001 Vergi Kimlik Numarası: 8151122681
    Bu ürün TacirDepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akşam Sefası Çiçek TohumuAkşam sefası adı gibi akşam saatlerinde ihtişamlı bir şekilde çiçek açmaya başlar ve güneşin doğması ile çiçeklerini kapatır.Müthiş ihtişamlı ve görkemli ve büyüleyici çiçekleri vardır.Arsız bir bitki olduğu için 1 metre boya kadar uzayabilirler.Uzun süre bahçelerinizde,saksılarınızda,balkonlarınızda,kapı girişlerinde sizlere mutluluk kaynağı olacak çiçekleriniz sizler için bir güzel görüntü resitali sunmaya hazırdır. Ekimini Yapabileceğiniz Alanlar:Bahçe,Duvar kenarları,Saksı,Park,Refüj vb.Tohumlar Sizlere Nasıl Gönderiliyor:Orjinal ambalajlarında hava geçirmeyenTohum Kalitesi:A+++Çimlenme Yüzdesi:%85-90Çiçek Tipi:Çok Yıllık Tohumları mı Nasıl Çimlendirmeliyim:Tohumları ekimi yapılmadan önce paketinden çıkartılarak 1-2 gün nemli bir bez içerisinde bekletiniz.Tohumlarınızı saksıda çimlendirecekseniz cocopeat-ponza-torf-perlit karışımlı topraklar tercih edilmelidir.Ortam sıcaklığı 20-25 derece arasında çimlendirme ortamı olması gerekir.Dış mekanlara serpme yöntemi ile ekimi yapılacak yerlerin iyi bir şekilde hazırlanmasını öneriyoruz.Viyol yada saksı ekimlerinde her tohum ocağına 2-3 tohum atılmalıdır.Çiçek tohumunun boyutuna göre üzeri 0.5-2 cm arasında toprak ile üzeri kapatılmalıdır.Fazla sulama yapmayınız.Nemli olması yeterlidir.Gün içerisinde gün ışığından faydalanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Çiçek Tohumu
Geri Bildirim Ver

TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçeği Tohumu 20 Adet

Herkes kimyasal ve zararlı maddeler içermeyen tohumlar ile bitki yetiştirmek ister. Bu bitkilerden olan TacirDepo karışık renkli Akşam Sefası çiçeği tohumu 20 adet olmasıyla hoş ve estetik bahçeler elde etmeniz mümkündür. Adı gibi akşam saattlerinde açan yapısıyla serin saatler de zarif görünüm sunar. Zararlı olmayan yapısıyla alerjik reaksiyona sebep olmaz, sinüzit gibi mevsimsel alerjinizi olumsuz etkilemez. Beğenilen bir içeriğe sahip olan ürün, akşam açar, sabah güneşin doğması ile kapanır. Küçük ve rahat paket tasarımı sayesinde ekmek istediğiniz her yere ürünü rahatlıkla götürebilirsiniz. Yaklaşık olarak 1 m kadar büyüyen bu çiçek, uzun süre saksıda yetiştirilirse verimi artar. Siz de düzgün bir şekilde bakımını yaparak istediğiniz zamana kadar estetik görünümlü alanlar oluşturabilirsiniz.

  • Çiçek tohumlu içerik
  • Küçük paket
  • Kimyasal içermez

Beğenilen TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçek Tohumu

Beğenilen TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçek Tohumu

Genellikle çiçek bakmayı ve hoş ortamlar oluşturmayı sevenler tarafından tercih edilen TacirDepo Akşam Sefası çiçeği tohumu, karışık renkli bir üründür. 20 adetin tek bir pakette olmasıyla dikkat çeker. Kimyasal boya ve zararlı maddeler içermeyen bir üründür. Evinizde veya bahçenizde estetik alanlar oluşmasını sağlar. Çiçek tohum içerikli olan ürün, fazla ağır olmayan yapıdadır. Şık ve kullanışlı ambalaj tasarımı sayesinde size pratik kullanım sunar. Ürünün bu tasarımı ve paket içeriğinde keskin olmayan kokusu müşteriler için avantaj sağlar. Bu avantaj sayesinde kokuya hassas olan müşteriler başta olmak üzere herkes rahatlıkla ürünü kullanabilir. Aynı zamanda Akşam Sefası çiçeği tohumu bahçe duvarlarında da zarif görünümler sunar. Eğer siz de çiçek bakmayı seviyor ve her çiçeğe özenle bakıyorsanız bu renkli bitkiye kolaylıkla göz atabilirsiniz.

TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçek Tohumu Fiyatı

TacirDepo Karışık Renkli Akşam Sefası Çiçek Tohumu Fiyatı

Karışık renkli olan tohum, Akşam Sefası çiçeğine aittir. Tohumun kokusuz içeriği olan bu ürün yetişme sonrası güzel kokular verebilir. Ayrıca TacirDepo karışık renkli Akşam Sefası çiçeği tohumu 20 adet kullananlar bunu doğrular. Uzun bir süre boyunca ilk günkü kaliteli embriyo yapısını korur. Böylece istediğiniz zaman ekebilirsiniz. Ürün sadece yetiştirmek için tohum içermesi ile evde bitki yetiştiren ve perspektif alanlar oluşturmayı seven birçok kişiye hitap eder. Toprağa ekmedeki kullanım kolaylığıyla beğeni alır. Günlük hayatta hobi amaçlı kullanımı ile ön plana çıkar. Uzun bir süre kullanılabilir olan TacirDepo karışık renkli Akşam Sefası çiçeği tohumu 20 adet fiyatı ürünün tüm bu özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Eğer siz de hoş yapısı olan bir çiçek istiyorsanız bu ürünü inceleyebilir, uygun fiyata satın alabilirsiniz.

TacirDepo Renkli Akşam Sefası Çiçek Tohumu Yorumları

TacirDepo Renkli Akşam Sefası Çiçek Tohumu Yorumları

TacirDepo markalı ürün, modern ve göz alıcı bir ortamda çiçek yetiştirmek için Akşam Sefası ürünü sunar. İçeriğinde kimyasal ve zararlı maddelerin olmaması, ürünün avantajları ve beğenilen özellikleri arasında yer alır. Böylelikle her açıdan güvenilir bir ürün olduğunu gösterir. Ayrıca A+++ kalitesine sahip olduğundan 1-2 günde çimlenir. Şık alanlar için tasarımıyla ön planda olan bu ürün, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen ambalajıyla dikkat çeker. Aynı zamanda işlenmemiş embriyo içeriği ile kaliteli yapısını size fark ettirir. 20 paket halinde sunulan ürünün içeriği çiçek embriyolarında oluşur. Modern ve zarif alanlar elde etmek için TacirDepo karışık renkli Akşam Sefası çiçeği tohumu 20 adet yorumları bölümüne göz atarak ürün hakkında daha kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz. Bu ürünü uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.