Taç 4552 Presto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere Mor

539 TL

Ürün Bilgileri

Taç 4552 Presto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Practice Home Satıcı Ünvanı: SELDA LEKESİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7800239874
    Bu ürün Practice Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Presto 4 &Amp
  • 6 Litre Düdüklü Tencere Mortaç Presto 4 &Amp
  • 6 Litre Düdüklü Tencere Morözel Kapak Tasarımı Sayesinde Hem Düdüklü Hem De Tencere Olarak Kullanılabilen Presto, Hızlı Soğutma Sağlayan
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 6 L
  • Parça Sayısı 6
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Taç 4552 Presto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere Mor

Düdüklü tencere çeşitleri her evde sıklıkla kullanılan ve yemek pişirmeyi kolaylaştıran aletlerden biri olarak bilinir. Su basıncı ile çalışan bu ürünler sayesinde yemeklere az miktarda su eklemeniz yeterli olur. Bu sayede yemekler lezzetli bir şekilde hazırlanır. Set halinde satışa sunulan düdüklü tencereler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Taç 4552 Presto 4 & 6 litre düdüklü tencere mor rengi ile müşterilerin beğenisine sunulur. Ürün, kalitesi ile oldukça beğenilir. Morözel kapak tasarımına sahip olan bu model, farklı şekillerde kullanılabilir. Yemek yaparken dilerseniz düdüklü dilerseniz de tencere olarak ürünü kullanabilirsiniz. Hızlı soğutmaya yarayan özel su haznesi ile işlemlerinizi pratik bir şekilde halledebilirsiniz. 1 bardak su koyduğunuzda tencereyi soğumaya bırakabilir ve kısa sürede sonuç alabilirsiniz.

  • Çelik kapsül taban
  • Paslanmaz çelik tasarım
  • Isıya dayanıklı yapı

Kaliteli Taç Protesto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere

Kaliteli Taç Protesto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere

Düdüklü tencere modellerinin taban yapısı oldukça önemlidir. Çelik kapsüle sahip olan modeller, düdüklü tabanının hasar görmesini engeller. Bu sayede herhangi bir çizilme olmadan sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Taç Presto 4 & 6 litre düdüklü tencere, çelik kapsül tabana sahiptir. Kullanım kolaylığı sağlayabilmek açısından kapaklar birbirine tam uyumlu bir şekilde üretilir. Aynı zamanda hem düdüklü hem de tencere olarak kullanılabilir. Et ve sebze haşlamalarınızın sağlıklı bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Bu ürün sayesinde besin değerlerinde eksilme olmaz. Hızlı bir şekilde yemeklerinizi pişirirken pratik biçimde de soğutur. Çelik kapsül tabana sahip olan Protesto, ısıyı homojen olarak dağıtır. Bu sayede tencerenin her bölümünde bulunan besinler eşit bir şekilde pişerek lezzetinden ödün vermez. Siz de çelik kapsül tabana sahip model arıyorsanız, Protesto seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Paslanmaz Çelik Taç Protesto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere

Paslanmaz Çelik Taç Protesto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen düdüklü tencere çeşitleri, sağlıklı ve kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Oldukça dayanıklı olan bu model, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Taç tarafından üretilen Protesto, 4 ve 6 litrelik şekilde satışa sunulur. Mor kapak rengine sahip olan bu model, oldukça dikkat çekici ve şık görünümlüdür. Aynı zamanda bu kapaklar birbiriyle tam uyumlu olmakla birlikte değiştirilebilir bir özellik gösterir. 18/10 paslanmaz çelikten üretilerek kullanım imkanınızı sağlıklı bir hale getirir. Aynı zamanda parlaklığını ve yapısını uzun süre korur. Kolay temizlenebilen imkanı ile bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Bu sayede yemek kalıntılarından kolay bir şekilde ürünü arındırabilirsiniz. Taç 4552 Presto 4 & 6 litre düdüklü tencere mor fiyatının avantajından faydalanarak bütçenizi sarsmadan ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu seçenekle yemeklerinizin hızlıca pişmesini sağlayabilirsiniz.

Dayanıklı Taç Protesto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere

Dayanıklı Taç Protesto 4 & 6 Litre Düdüklü Tencere

Ergonomik tasarıma sahip olan düdüklü tencere modelleri, rahat taşınabilen ve kolay muhafaza edilen bir özellik gösterir. Taç markası tarafından dizayn edilen Protesto model; 4 ve 6 litrelik hazneye sahip olmakla birlikte ergonomik tasarımlıdır. Bu sayede rahat taşınabilir. Aynı zamanda mutfak dolaplarında da kolaylıkla muhafaza edilir. Isıya dayanıklı özelliği ile indüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanılır. Aynı zamanda ocak sıcaklığını dilediğiniz ayara getirebilir ve yemeklerinizin pişme süresini ayarlayabilirsiniz. Düdüklü tencereleri satın alırken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biri de ürünün yorumlarıdır. Protesto’yu kullanan müşteriler ürünün yapısından ve dayanıklılığından oldukça memnun olduklarını yorumlarında belirtirler. Trendyol sayesinde Taç 4552 Presto 4 & 6 litre düdüklü tencere mor yorumlarını okuyabilir ve müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile yanıt bulabilirsiniz.