Sütaş Süzme Peynir 500 Gx5 Adet

635 TL
(1.270 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sütaş Süzme Peynir 500 Gx5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Araz Et & Şarküteri Satıcı Ünvanı: ARAZ ET GIDA İNŞAAT OTOMOTİV TEKSTİL TAŞIMACILIK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073029449400013 Vergi Kimlik Numarası: 0730294494
    Bu ürün Araz Et & Şarküteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Sütaş Süzme Peynir, yumuşak kıvamlı bir beyaz peynirdir. Kolaylıkla sürülebilen ve ağızda eriyen kıvamı ile iştah açan süzme peynir, Sütaş ustalığı ile sofralarınıza gelir. Süzme peynir
  • pürüzsüz dokusu, zengin besin değeri ve kolay servis edilen dilimlenmiş yapısı ile her öğünde tüketilebilir. Böreklerde, kahvaltıda, sandviçte, simitle, tostta, gözlemede, poğaçada, salatada kullanılabilen ürün, günün her anında tüm ailenin tabağında kendine yer bulur. Ekmeğe veya simit üzerine sürülerek yenilebilecek kadar yumuşak ve yoğun kıvamlıdır.
  • Hafif lezzeti ile tüm öğünlere eşlik edebilir.
  • Yüksek kalsiyum ve protein değeri ile besleyicidir.
  • İnek sütünün peynir mayası ile mayalanması sonucu elde edilir.
  • Kahvaltıda, ana yemeklerde, garnitür ve meze olarak sofrada kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Sütaş Süzme Peynir 500 gr

Yumuşak bir kıvama sahip olan süzme peynir, etkileyici aroması ile ön plana çıkar. Bu besin maddesinin tüketimi, yapısı itibariyle son derece pratiktir. Hem dilimlenebilme hem de sürülebilme özelliği ürüne işlevsellik katar. Sütaş süzme peynir kaliteli bir içeriğe sahiptir. Ürün, taze ham madde içeriğiyle dikkat çeker. Bu peynir çeşidi lezzeti ve ağızda dağılan yapısıyla sıklıkla tercih edilir. Çiftlikten gelen taze sütün yoğunlaştırılarak ve kültür ilavesi sayesinde kalıp haline getirilmesiyle elde edilir. Ürünün yapım aşamasında çeşitli teknikler kullanılır. Tüm bu teknikler hijyenik üretim ortamında uygulanır. Her öğünde rahatlıkla tüketilebilen besin maddesi oldukça lezzetli bir tada sahiptir. Besleyici özellikleri sayesinde güvenle tüketilebilir. Sütaş süzme peynir 500 gr ağırlığındaki paketlerde hazırlanır.

  • Etkileyici kıvam
  • Taze ham madde içeriği
  • Kendine has aroma

Lezzetli Sütaş Peynir Kullanım Alanları

Lezzetli Sütaş Peynir Kullanım Alanları

Peynir çeşitleri sahip oldukları etkileyici aroma ve yapı sebebiyle birçok yemek tarifinde kullanılır. Süzme peynir yumuşak ve kolay sürülebilir bir kıvama sahiptir. Bu sayede kızarmış ekmek üzerine sürmek için etkileyici bir alternatif gıdadır. Bununla beraber el açması ya da hazır yufka ile hazırlanan börek çeşitlerinde de iç malzeme olarak tercih edilebilir. Sağlıklı beslenenler için salataları lezzetlendirmek amacıyla kullanılan ürün, parlak beyaz rengiyle keyifli bir tüketim sağlar. Pratik bir şekilde açlığınızı bastırmak istediğinizde ekmeğin arasına koyabilirsiniz. Çeşitli mezelerin hazırlanmasında da ana madde olarak kullanılan ürün, yemeğe ilgi çekici bir aroma katar. Yumuşak yapısıyla çocuklar için hazırlanan gıdalarda rahatlıkla kullanılabilir. Kendine has aroması kullanıldığı her tarife eşsiz bir lezzet katar. Sütaş süzme peynir 500 g yorumları kullanım şekilleriyle ilgili fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Besleyici Sütaş Peynir Faydaları

Besleyici Sütaş Peynir Faydaları

Özellikle spor ile ilgilenenler ve sağlığına dikkat edenler günlük beslenmelerinde protein açısından zengin olan besinlere yer verir. Süzme peynir sütten gelen yüksek protein oranıyla sağlıklı beslenmek isteyenler için lezzetli bir alternatif gıdadır. Bununla birlikte kas gelişimini destekleyici özellikte mineral maddeler içerir. Ürünün 100 gramında 11 gram protein maddesi yer alır. Bununla beraber doymuş yağ miktarı 11,7 gram, toplam yağ ise 18 gramdır. Yağlı ve lezzetli bir peynirdir. Taze sütten gelen 340 mg kalsiyum oranı günlük ihtiyacı büyük oranda karşılamaya yardımcı olur. İçeriğinde yer alan faydalı vitaminler cilt yapısının iyileşmesinde rol oynar. Üründen faydalanmak için düzenli ve uygun miktarlarda tüketim yapılması gerekir. Sütaş süzme peynir 500 gr fiyat aralığı her bütçeye hitap edecek şekildedir. Sütaş süzme peynir 500 g yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz.

Avantajlı Sütaş Peynir 500 G Fiyatları

Avantajlı Sütaş Peynir 500 G Fiyatları

Pastörize inek sütü kullanılarak elde edilen süzme peynir içeriğinde yer alan diğer ham maddeler; maya, kültür, sofra tuzu ve sorbik asittir. Bu peynirin %45 oranında kuru madde içeriği bulunur. Ürün, kaliteli ambalaj malzemeleri kullanılarak özenle paketlenir. Peynir kendi salamura suyu içerisinde özel olarak dilimli halde bulunur. Bu sayede pratik bir tüketim imkanı sunar. Ürün, tam yağlı yapısıyla etkileyici bir lezzet ortaya koyar. Sütaş süzme peynir 500 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri değerlendirilerek oluşturulur. İhtiyaç duyulan günlük proteini karşılamaya yardımcı olan bu besinin tüketimi son derece önemlidir. Taze ve kolay dilimlenebilir yapısı sayesinde birçok tarifte tercih edilen peynir çeşidi yiyeceklere lezzet katar. Sütaş süzme peynir 500 g online alışveriş imkanıyla kolayca satın alınabilir. Ürünü avantajlı fiyatlar ile satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.