STELLIUM %100 Ipek Kese Ham Koza Ipeği Peeling Etkili Doğal Vücut Ve Yüz Banyo Ve Hamam Kesesi

198,25 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

STELLIUM %100 Ipek Kese Ham Koza Ipeği Peeling Etkili Doğal Vücut Ve Yüz Banyo Ve Hamam Kesesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STELLIUM Satıcı Ünvanı: EVA ORGANİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381099095600001 Vergi Kimlik Numarası: 3810990956
    Bu ürün STELLIUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lüksün ve Zarafetin Simgesi: %100 Stellium İpek Banyo Kesesi ? Günün yorgunluğunu atmak ve kendinize biraz lüks zaman ayırmak için tasarlanmış olan %100 İpek Banyo Kesesi ile tanışın! Bu özel tasarım banyo kesesi, ipeğin muhteşem yumuşaklığını ve dayanıklılığını sunar, böylece her kullanımda sizi şımartır. Kaliteli İpek: Ürünümüz tamamen %100 doğal koza ipekten üretilmiştir. İpeğin yumuşak dokusu, cildinizle temas ettiğinde anında rahatlama hissi sağlar. Lüks ve Şıklık: Tasarımımız, zarif ve modern bir görünüm sunar. Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak bir dokunuş ekler. Peeling Etkisi: Cildinizi ölü derilerden arındırıp nefes almasını sağlar , bu sayede canlı ve parlak bir görünüme yardımcı olur. Hamam, banyo ve duşta kulanıma uygundur. Hipoalerjenik: İpek, alerji yapma riski düşük bir doğal elyaf türüdür ve bu nedenle hassas ciltler için mükemmeldir. Harika Bir Hediye Seçeneği: %100 İpek Banyo Kesesi, sevdiklerinize özel günlerde veya tatillerde hediye etmek için harika bir seçenektir. Kolay Bakım: Ekonomik kese uzun ömürlüdür. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için bu mükemmel lüks banyo kesesini keşfedin. Her banyo sonrası kendinizi özel hissetmek istiyorsanız, %100 Stellium İpek Banyo Kesesi sizin için ideal bir seçenek! Siz de kaliteyi ve lüksü yaşamak istiyorsanız, hemen bugün bir tane edinin! Uyarılar
  • Keselemeden önce cildinizin sıcak su buharı ile yumuşamış olmasına , sabun ve şampuan temas etmemesine özen gösteriniz. Cildinizde kızarlık ve açık yara varsa kullanmayınız.
Geri Bildirim Ver