SpeedUF Süper Mini V2.1 Bluetooth Obd2 Araç Arıza Tespit Cihazı

194,99 TL

Ürün Bilgileri

SpeedUF Süper Mini V2.1 Bluetooth Obd2 Araç Arıza Tespit Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speeduf Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6890339184
    Bu ürün speeduf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Obdıı bluetooth araç arıza tespit cihazı Özellikler : öncelikle bu ürün 2004 ve sonrası benzinli sedan ve hatcback araçlara uyumludur. Dizel araçlarda ve kamyonet tarzı araçlarda uyum sağlamaz... Kendi aracınızın doktoru kendiniz olacaksınız. Aracınızdaki arıza ışıklaırnın bazılarını servise gidip yüksek ücretler ödemeden kendiniz söndürebileceksiniz. Dünyanın en küçük arıza tespit cihazı olan bu ürün son teknoloji pc, tablet,telefon tabanlı araç arıza, durum tesbit ve tarama cihazıdır. Üstelik araç tespit cihazı bluetooth özellikle çalışır. Anlamı android sistemli akıllı telefon veya tabletlerinizle beraber normal notebooklarınız üzerinden araç tespit cihazına bluetooth üzerinden bağlanabilecek ve kolaylıkla arıza ışıklarını söndürebilecek ve aracınızı test edebileceksiniz. Kablosuz araç tespit cihazı diğer obd cihazlardan çok daha fazla hata kodu algılamaktadır. Obd-Iı protokollerini destekler ve uyumlu programlarıyla birlikte gelir. Obd-Iı yazılımı ücretsizdir ve araç bilgisayarından bilgileri alıp bilgisayarınızda, telefonunuzda, tabletiniz"de görüntülemenize olanak sağlar. Her arabada ön tarafta sürücü veya ön yolcu tarafında torpido altında veya içinde arıza tespit giriş konnektörü bulunur. Bluetooth araç arıza tespit soketini bu konnektöre takmanız yeterlidir. Daha sonra cihaıznızın bluetooth özelliğini açarak araç tespit soketi ile cihazınızı eşleştirdikten sonra kablosuz kullanmaya başlayabilirsiniz. Android veya windows uyumlu Kullanması çok kolay.
Geri Bildirim Ver