SOO SOAP ZEYTİNYAĞLI KEKİKLİ KABAK LİFLİ SABUN

198 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

SOO SOAP ZEYTİNYAĞLI KEKİKLİ KABAK LİFLİ SABUN

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOO SOAP Satıcı Ünvanı: SADİ SARIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7500174106
    Bu ürün SOO SOAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOO SOAP ZEYTİNYAĞLI KEKİKLİ KABAK LİFLİ SABUN DOĞAL HEDİYELİK DEKORATİF Fiyat tek ürün için geçerlidir. Ortalama ağırlığı 160-170 gr.'dır. Gliserin bazlıdır. Cildi temizler ve tıkanmış gözenekleri açar. Tamamen doğal ve el yapımıdır. Doğal kabak lifli sabunumuzu kullandıkça içindeki lifi çıkar, lifi çıktıkça banyo keyfiniz katladır. İçeriğinde hiçbir kimyasal madde, SLS, SLES,paraben, yapay katkı madddesi, yapay renklendirici ve yapay kokular içermez. Cildi yoğun nemlendirme, besleme etkilerine doğal kabak lifiyle birleştirerek duş keyfinizi ikiye katlar. Kabak lifi cildinizdeki kan dolaşımını hızlandırır, citteki ölü deriyi uzaklaştırır, pürüzsüz ve sağlık bir cilt elde etmenizi sağlar.
Geri Bildirim Ver