SİRİUS Yanmaz İş Güvenliği Tulum

2.599 TL

Ürün Bilgileri

SİRİUS Yanmaz İş Güvenliği Tulum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: siriustore Satıcı Ünvanı: SEMRA AYDINLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7490323667
    Bu ürün siriustore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isı ve Aleve Dayanıklı Elbise & Kaynakçı Elbisesi & Antistatik Elbise Kullanıcının vücudunu
  • ısı ve alevin, kaynak sıçramalarının olumsuz etkilerine karşı korur. 89/686/EEC Kişisel Koruyucu Donanım sınıfına giren, özel tasarıma sahip elbiselerdir. Tulum, EN ISO 11612, EN ISO 11611 Avrupa standartlarına göre sertifikalıdır ve CE işareti taşır. sonsuz sayıda yıkamaya dayanıklıdır Bedenleri Mesaj Yolu İle Bildiriniz. iş hayatımızda, kalite ve güvenirliği bir araya getirerek ürettiğimiz iş elbiseleri ve üniformalarını bulabilirsiniz. Çalışırken hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünler, teknolojininde etkisiyle üstün kalitede üretilmiştir. Şimdi bu ürünlerin bazılarının detaylarını inceleyelim.Tulum modelleri, bahçıvan tulum, safari takım, mont takım, iş pantolonu, iş ceketi, kot pantolon, reflektif şeritli ürünler bu bölümde bulunan iş elbiselerinin bazılarıdır. Tulumlarımız önden fermuarlı ve yanları cepli olup kol ağızları manşetli, bel arkası lastiklidir. Bahçıvan tulumlarımızın askıları bedene göre ayarlanabilir. Önden fermuarlı tek cebi bulunur. Safari takımlarımız ceket ve iş pantolonundan oluşmaktadır. Safari takım ve mont takımlarını birbirinden ayıran en belirgin özellik üst giysinin tasarımıdır. Safari ceket önden düğmeli ve yanlarda cepli olup, sol göğsünde tek cep bulunmaktadır. Mont ise, önden fermuarlıdır. Fermuar üzerinde pat bulunurken kol ağızları manşetli, etek ucu lastiklidir. İş elbiselerinde ençok tercih edilen ürün iş montudur. Kışın sıklıkla kullanılan iş montu çalışanların güvenle çalışmasına yardımcı olmaktadır. Kaliteli ürün konusundaki öncelikli markamız coverguard dır, buna ek olarak yerli iş montu satışlarımızda bulunmaktadır. Hi wiz ve parka grubunda iddaalı olduğumuz iş montu grubunda lider firmalar arasında yer almaktayız.İş elbiselerinde pantolonlarımız tek satılmaktadır. Üzerini farklı bir ürünümüzle eşleme yaparak kullanabilirsiniz. İş pantolonlarımızda model çeşitliliği vardır. Çok cepli spor modeller, kot iş pantolonları, garnili gibi modeller bulunmaktadır. Böylece kendinize uygun olan iş elbiselerinide seçme fırsatınız olmaktadır.
Geri Bildirim Ver