Silver Crest Sc-910 Multifunction 5 In 1 Islak Kuru Erkek Bakım Seti Kiti Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi

799 TL

Ürün Bilgileri

Silver Crest Sc-910 Multifunction 5 In 1 Islak Kuru Erkek Bakım Seti Kiti Şarjlı Saç Sakal Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SSC Ticaret Satıcı Ünvanı: SELDA AYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1210515345
    Bu ürün SSC Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka SİLVERCREST Model SC-910 Özellik 5 IN 1

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Tip Şarjlı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver

Silver Crest SC-910 5 In 1 Şarjlı Islak/Kuru Turuncu Saç Sakal Tıraş Makinesi Bakım Seti

Bakımına önem gösteren erkekler için saç, vücut ve sakal tıraşı olmazsa olmazlar arasında yer alır. Günlük ve haftalık bakım rutinine dahil edilen tıraşın, uygun ürünlerle yapılması gerekir. Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi, bakımlı erkekler tarafından sıkça tercih edilir. Kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan tıraş makinesinin birçok işlevi yerine getirmesi beğenilen özellikleri arasında yer alır. Söz konusu ürün sayesinde tıraş olmak kolay ve estetik hâle gelir. Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi sayesinde birçok kişinin işi kolaylaşır.

  • Hem ıslak hem de kuru kullanıma uygundur.
  • Şarjlı çalışır.
  • 5 başlıktan oluşur.

Silver Crest Saç Sakal Tıraş Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Silver Crest Saç Sakal Tıraş Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Silver Crest Sc-910 şarjlı saç sakal tıraş makinesi, oldukça kullanışlı ve ergonomik bir ürün seçeneğidir. Bakım kiti, 5 başlıktan oluşur. Her başlık, farklı bir işlevi yerine getirerek tıraş olmayı kolaylaştırır. Kutunun içinde makinenin konulabileceği bir alan bulunur. Bu sayede işlem esnasında ve sonrasında düzenli görünüm elde edilir. Başlıklar ihtiyaca göre kolayca yerleştirilir. Kutu içinde şarj kablosu bulunur ve herhangi bir güç kaynağıyla şarj edilir. Başlıklar; kulak, burun, vücut, saç ve sakal tıraşı yapmayı sağlar. Başlıklardan birinde tıraş yaparken ayarlama yapabileceğiniz kademe bölümü bulunur. Bu sayede 20 farklı şekilde ayarlama yapmak mümkündür. Kullanıcılar, saç ve sakal tıraşını kriterlerine uygun şekilde yaparak estetik görünüm elde eder. Vücut kıllarını alan başlıkta yer alan koruma bandı ise tıraş esnasında etin sıkışmasının önüne geçer.

Silver Crest Saç Sakal Tıraş Makinesi Nasıl Kullanılır?

Silver Crest Saç Sakal Tıraş Makinesi Nasıl Kullanılır?

Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal bakım seti kullanmaya başlamadan önce uygun ucun takılması gerekir. Uçları takıp çıkarırken gövde kısmını tutarak hafifçe döndürmek yeterlidir. Tıraş başlığının üzerinde 1’den 10’a kadar kademeler bulunur. Saç, kaç numara kesmek isteniyorsa uygun numara aralığı seçilir. Ardından açma – kapama tuşuna basarak işleme başlanır. İlk kez tıraş yapan kişiler, dikkatli ve küçük adımlarla ilerlemelidir. Silver Crest saç sakal traş makinesi kullandıktan sonra kutudan çıkan fırçayla başlıklar temizlenmelidir. Ayrıca başlıklar, suda yıkanarak da temiz ve hijyenik hâle getirilir. Silver Crest Sc-910 şarjlı ıslak / kuru saç sakal tıraş makinesi, kullanmadan önce şarj etmek gerekir. Şarj süresi bitmeden işleme başlanmamalıdır. Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi, şarj edildikten sonra rahatlıkla kullanılır.

Silver Crest Saç Sakal Tıraş Makinesi Kimler İçin Uygundur?

Silver Crest Saç Sakal Tıraş Makinesi Kimler İçin Uygundur?

Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi, başta resmî kurumlarda çalışanlar ve öğrenciler olmak üzere birçok kişinin kullanımına uygundur. Özellikle işi gereği günlük olarak tıraş olması gereken kişiler, söz konusu ürün sayesinde işlevsellik elde eder. Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi sayesinde berbere gitmeye gerek duymadan bakımlı ve temiz görünüme sahip olmak mümkün hâle gelir. Ürün, ıslak kullanıma da uygundur. Dolayısıyla kullanıcılar, duştayken vücut kıllarını kolay ve etkili şekilde temizler. Söz konusu ürün hakkında diğer kişilerin fikirlerini almak için Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Bu sayede alışverişiniz güvenli ve ekonomik hâle gelir. Trendyol ile Silver Crest Sc-910 5 in 1 şarjlı saç sakal tıraş makinesi alışverişiniz benzersiz bir deneyime dönüşür.