Shop-set 650 ML Tritan Motivasyonlu Su Matarası (LİLA - PEMBE)

219 TL

Ürün Bilgileri

Shop-set 650 ML Tritan Motivasyonlu Su Matarası (LİLA - PEMBE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Canset_Oyuncak Satıcı Ünvanı: CANSET ÇAVDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1665296135400001 Vergi Kimlik Numarası: 8240200616
    Bu ürün Canset_Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖLÇÜLERİ Boy: 25cm En:7 cm Kapasite: 650 ML . YEPYENİ RENKLER - Matara çift renktir. Görseldeki ürün gönderilecektir. Mataranın arkasında ne kadar sıvı tükettiğinize dair eğlenceli ölçü skalası bulunmaktadır. CAM DEĞİLDİR... BPA içermeyen TRİTAN plastiktir. TRİTAN doğada cama en yakın hijyenik, sağlıklı ve darbelere dayanıklı malzemedir. SÜZGEÇLİ MODELDİR . PİPET İÇERMEZ... Koku YOK… Sızdırma YOK… BPA YOK. Taşıma askısı bulunmaktadır. Kilitli kapak ve kapak içerisinde ki conta(sızdırmazlık silikonları)sayesinde sızdırmaz özelliği vardır. Canset Oyuncak mağazamızdan aldığınız ürünler birebir aynı renk gönderilmektedir. LÜTFEN DİKKAT: TRİTAN MATARALARI ASLA KAYNATMAYINIZ, STERİLİZASYON CİHAZINA KOYMAYINIZ . Bulaşık makinesinde yıkanması üründe çiziklere sebebiyet verebilmektedir. ÜRÜN ELDE YIKAMAYA UYGUNDUR... Her kullanımdan sonra mataranın elde yıkanması ve kullanılmadığı zamanlarda kapağın açık olarak saklanması önerilir. Ürünün kapağında bulunan sızdırmazlık silikonlarını lütfen sökmeyiniz! Ürünlerimiz tüm testlerden pozitif onay alarak ithalatı yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,70 L
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver