Sheri Home Vintage Kolay Ütülenir 4 Yastıklı Çift Kişilik Nevresim Takımı 200x220cm Açık Mürdün Cs148894

382,92 TL

Ürün Bilgileri

Sheri Home Vintage Kolay Ütülenir 4 Yastıklı Çift Kişilik Nevresim Takımı 200x220cm Açık Mürdün Cs148894

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sheri Home Satıcı Ünvanı: ŞERİFE ATLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1030541574
    Bu ürün Sheri Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüz Mürdüm - Füme Ranforce %100 Doğal Pamuklu Çift Taraflı Çift Kişilik Nevresim Takımı.İlk yıkamadan itiberen kaliteyi hissedeceğiniz özel iplik ile üretilmiştir ürün içerisinde: nevresim1 adet 200cm x 220cm Çarşaf 1 adet 200x200 Yastık Kılıfı 2 Adet Sizi GoldenRose Serimizin gizemli, asil ve zarif dünyasına davet ediyor. Ultra yumuşak ve nefes alabilen kumaş olarak bilinen %100 Vintage pamuk kumaş,Nevresim Takımı rahatlığını keşfetmenizi bekliyor. %100 kumaşın doğallığı ile şıklığı aynı anda sunan Nevresi Takımı'nın yeni rengi olan Gri-AçıkMürdün, size rengin zarafetini sunuyor. goldenRose koleksiyonunun en nadide ürünülerinden olan Vitage, asil rengi ve ultra yumuşak dokusu ile yatak odanıza huzuru davet ediyor. 100% Pamuk Çift İğne Stonewash Ebat: 200x220cm Nevresim 200x200 Çarşaf 50x70cm 2 Adet Yastık Kılıfı Stonewash tekniği sayesinde kumaş daha dolgun, yumuşak ve vintage havasındadır. Çift iğne dikiş, nevresim ve yastık kılıfına görsel bir zenginlik kattığı gibi ürünün dayanıklılığını arttırır. Sheri home markasının tüm ürünleri Oeko- Tex® 100 sertifikasına sahiptir. Oeko- Tex® 100 standardı uluslararası bağımsız bir kuruluş tarafından uygulanan, çevrenin korunması ve ekolojiye uygunluk açısından tekstil ürünleri ve ilgili tüm işleme aşamalarındaki hammaddelere yönelik dünya çapında standart bir test ve sertifikalandırma sistemidir. : Ütülenir Kumaş Özelliği.. Ürün Yumuşacık Naturel Üretimidir..

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver