Seagate 2TB Harddisk

2.299,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Seagate 2TB Harddisk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAMAN TEKNOLOJİİ Satıcı Ünvanı: YAMAN TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0935082237000001 Vergi Kimlik Numarası: 9350822370
    Bu ürün YAMAN TEKNOLOJİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seagate SkyHawk 2TB Harddisk : SkyHawk™, Seagate'in geniş deneyimiyle disklerin güvenlik uygulamaları için amaca yönelik tasarlanır. ImagePerfect™ üretici yazılımı, 64 adet HD kameranın kayıtta olduğu 7/24 güvenlik iş yüklerinde* kesintisiz video yayını sağlamak üzere tasarlanmıştır. ATA akış desteği düzgün, kesintisiz yayın için kayıtları 64 adet HD kameraya kadar destekler. ImagePerfect™ ve SkyHawk Health Management ile güçlendirilen SkyHawk güvenlik diskleri, en zorlu durumlarda size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. 2 Geleneksel RAID sistemlerine kıyasla yeniden birim oluşturma işlemlerinde 3 kat hız sağlayan RAID RapidRebuild™ dahildir. DVR ve NVR sistemleri için tasarlanan disklerle 16 TB'a kadar çıkarılabilir. Yapay Zekalı Güvenlik için Tasarlandı Zorlu güvenlik ihtiyaçları için kullanıcılar düşünülerek üretildi. 64 adet HD kamera ve 132 adet ek AI akışını destekler - 16 TB'a varan kapasiteler sunar - ImagePerfect AI sayesinde sıfır kare atlama - Yüksek güvenilirlik için yılda 550 TB işletme sınıfı iş yükü - 32 adet yapay zeka akışı = 16 yapay zeka kanalı var. Daha düşük güç tüketimi ısı emisyonlarında azalma anlamına gelir, bu da izleme çözümlerinde güvenilirliği iyileştirir. Kararmaya karşı dayanıklı bileşenler diski çevresel etkilere karşı korumaya yardımcı olur ve böylece saha güvenilirliğini artırır. Seagate, aşırı sıcaklık koşullarında çalıştırmanızı önermez. Aşırı sıcaklık koşullarında çalışan disklerin kullanım ömrü azalacaktır. Skyhawk yazılım çevre ve kullanım koşullarını izler ve gerekirse önleyici faaliyetler tavsiye eder. Uyarlanabilir algoritmalar yüzlerce kritik sürücü sağlığı parametresini analiz eder ve müdahale ederek depolamanızı korur.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 TB
  • Bağlantı Tipi Sata
  • Cache Bellek 256 MB
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver