SANUS M900 Model Memory Foam, Ortopedik,spor,düz Tabanlık,topuk Dikeni,hava Yastıklı,boy Yükseltici

150 TL
Beden: 30-35
46-48
40-46
30-35
36 - 40

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SANUS M900 Model Memory Foam, Ortopedik,spor,düz Tabanlık,topuk Dikeni,hava Yastıklı,boy Yükseltici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sanus Satıcı Ünvanı: SANUS AYAKKABI SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622082245600018 Vergi Kimlik Numarası: 6220822456
    Bu ürün Sanus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sanus M900 Hafızalı Köpük (Hafızalı) Anatomik Tabanlık Ürün Özellikleri: Memory Foam Visco Teknolojisi İle Yürüyüş Sırasında Ayaklarınızın Yönlerinde Hareket Ederek, Ayak Oluşumlarından Kaynaklanan Aşırı Baskının Geniş Alanın Yayılarak Yayılmasını Sağlar. Elde Sabun İle Yıkamaya Uygundur. Uyumlu Ayakkabı Çeşitleri: Spor Ayakkabı Modellerine Ve Botlara Uyum Ancak Kundura Tarzı Tarak Bölümünden Dar Olan Ayakkabılarda Ve Modellerde Uygun Değildir. Kullanım Şekli: En İyi Sonuç İçin, Mevcut Tabanlığın Yerine Sanus M900 Tabanlıkların Kumaş Kaplı Kısmı Üstte Kalacak Şekilde Ayakkabınızın İçine Yerleştirin. Teknik Ölçüler: M900 Model Topuk 20mm Parmak 4 Mm Modeller Arası Fark Hammadde Sonuçta Hepsi Aynı Visco ,M300 Model İnce Bir Modeldir Tüm Ayakkabılara Sorunsuz Olur 100 Model Ve M900 Daha Dolgun Ve Sadece Spor Ayakkabı Ve Benzeri Modellere Uyumlu A100 Model Anatomik Yapıya Sahiptir Ayak Gövdelerine Uyumlu En Basit Tabirle Bu Şekilde Ayrılır. En Yakın Model Olan 100 Model Topukta 18 Mm Ön Destek 3.5 Mm M900 20mm Ön Destek 4 Mm ,Rakamsal Olarak Esnek Olup, Bunların Dışında Sanus Bölgesinde Ekstra Yoğunlaşma Mevcut Olduğundan Topuk Bölgesinde Ekstra Rahatlık Sağlar Ve Model Olarak Da Farklı Hissini Vermesini Sağlare Sahip Oldukları Bariz Şeyler Bunlar Not: 1 Adet=1 Çift=1 Sağ & 1sol Memory Foam Tabanlık, Poliüretan Köpükten Yapılmış Bir Tür İç Tabandır. Bu Köpük, Basınç Rejimi Altında Ve Ardından Serbest Bırakıldığında Orijinal Modu Geri Alan Bir Özelliktedir. Bu Özellik, Hafızalı Sünger Tabanlıklara Konfor Ve Destek Sağlayan Bir Özelliktir. Memory Foam Tabanlıkların Dayanıklılığının Faydaları: Rahatlık: Hafızalı Köpük Tabanlı, Ayaklarınızın Şeklini Kullanarak Basınç Dağıtımı Ve Darbeleri Emer. Bu, Sürekli, Koşarken Veya Dururken Daha Fazla Mesafe Sağlar. Destek: Memory Foam Tabanlı, Ayak Kemerini Desteklemeye Yardımcı Olabilir Ve Ayak Bileği Ve Diz Parçalarının Katılımı Yardımcı Olabilir. Emicilik: Memory Foam Tabanlık, Nemi Emer Ve Ayaklarınızın Korunmasını Sağlayan Kuru Yardımcı Olur. Hafızalı Köpük Tabanlıdır, Günlük Kullanıma Uygundur. Spor Yayınları, Yürüyüş Yayınları, İş Aralıkları Ve Hatta Paralı Yürüyüşler İçin Mevcuttur. Memory Foam Temelde Satın Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Detaylar Şunlardır: Kalınlık: Memory Foam Tabanlıkların Kapsamı Genellikle 1-2 Cm Arasındadır. Daha Kalın Tabanlıklar Daha Fazla Rahatlık Sağlar, Ancak Ayakkabınızın Patlamasını Sağlayabilir. · Boy Uzatma Tabanlık ,Ayakkabı Tabanlığı , Ortopedik ,Boy Uzatıcı Tabanlık ,Ayakkabı Tabanı ,Topuk Dikeni Tabanlık ,Silikon Tabanlık ,Boy Uzatıcı ,Keçe Tabanlık ,Ayakkabı Keçesi, Ortopedik Tabanlık, Sağlık Memory Foam

Ürün Özellikleri

  • Ayak No 40-46
  • Kullanım Amacı Topuk Dikeni
  • Materyal Memory Foam
Geri Bildirim Ver