Samsung MLT-D101S Orjinal Toner / ML-2160 / ML-2165 / SCX-3400 / SCX-3405 / SF-760

960 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
960,20 TL950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.160,15 TL

Ürün Bilgileri

Samsung MLT-D101S Orjinal Toner / ML-2160 / ML-2165 / SCX-3400 / SCX-3405 / SF-760

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EC BİLİŞİM KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CELALETTİN ÇELİKEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2410354408
    Bu ürün EC BİLİŞİM KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung ML-2160 Orjinal ToneriSamsung ML-2162 Orjinal Toneri Samsung ML-2165 Orjinal Toneri Samsung ML-2165W Orjinal Toneri Samsung ML-2168 Orjinal Toneri Samsung SCX-3400 Orjinal Toneri Samsung SCX-3405 Orjinal Toneri Samsung SCX-3405FW Orjinal Toneri Samsung SCX-3405W Orjinal Toneri Samsung SF-760P Orjinal Toneri
Geri Bildirim Ver

Samsung 207486 MLT-D101S / ML-2160 / ML-2165 / SCX-3400 / SCX-3405 / SF-760 Orijinal Toner

Samsung MLT-D101S toner modeliyle çıktılarınızı kaliteli bir şekilde alabilirsiniz. Toner modeli, %5 yoğunluk oranıyla ve 1.500 sayfa baskı kapasitesiyle ofis verimini yükseltmeye yardımcı olur. Kolay bir şekilde yerleştirilen ürün, ihtiyaç halinde yine aynı kolaylıkla çıkarılabilir. Tek seferde yoğun performans sunan bir toner satın almak istiyorsanız, Samsung toner seçeneği buna iyi bir adaydır. Samsung MLT-D101S toner SCX 3400-SF 760 uyumlu bir üründür. Temin ettikten sonra yazıcının ilgili bölgesine yerleştirerek anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Toner seçeneği, çıkarmak istediğiniz görselin net ve yoğun olmasına yardımcı olur. Ev ve iş yerlerinde kullanmaya uygun olması, birçok kullanıcı için ürünü nitelikli hâle getirir. Cihaz, ısıtılan toner tozlarının kâğıtta kaliteli baskı çıkarması adına programlanmıştır.

  • Yüksek Baskı Kalitesi
  • 1.500 Sayfaya Varan Baskı Özelliği
  • %5 Yoğunluk Oranı

Samsung Mlt-d101s Toner Teknik Özellikleri Nelerdir?

Samsung Mlt-d101s Toner Teknik Özellikleri Nelerdir?

Samsung MLT-D101s toner ML-2160-2165 uyumlu oluşuyla kullanıcıların tercihidir. Tonerin sahip olduğu teknik özellikler, gün içinde sık çıktı alan kullanıcılar için kolaylık ve performans sağlar. %5 baskı yoğunluğu sunan ürün ile bir tonerden beklediğinizin daha fazlasını alabilirsiniz. Bununla bağlantılı olarak 1.500’e varan sayfa kapasitesine sahip olabilirsiniz. Ürünün ideal depolama ısısı, nitelikli çalışma arayan kullanıcılar için avantaj sağlar. Üründeki çalışma ısısı aralığı da belgelerinde sürekli olarak kaliteli yazı görmek isteyenler için nitelik sunar. Samsung MLT -D101S toner modelini hayatınıza katarak günlük iş akışına verimi dâhil edebilirsiniz. Farklı kimyasal maddeler kullanılarak tasarlanan toner seçeneği, bilhassa büyük iş yerleri için yüksek avantaj sunar. İş yerinizde çok fazla çalışan bulunuyorsa ve devamlı olarak çıktı alınması gerekiyorsa Samsung MLT -D101S toner modeliyle verim sağlayabilirsiniz.

Samsung Mlt-d101s Toner Uzun Süreli Kullanıma Uygun mudur?

Samsung MLT-d101S toner modeli, yazıcınız için olmazsa olmaz bir üründür. Toz formundaki ürünü cihaza yerleştirdikten sonra uzun süre kesintisiz kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Toner modeli, uzun süreli kullanıma uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. 1.500’e varan sayfa kapasitesine sahiptir. Toneri cihaza takmadan önce yazıcının temiz olduğundan emin olabilirsiniz. Böylece ürün özelliklerinin daimî olmasını sağlayabilirsiniz. Tonerli yazıcılara uygun olacak şekilde üretilmiş ürün, A4 kağıdı üzerine baskı yapma yeteneğine sahiptir. Mürekkepli yazıcıların çalışma prensibinden farklı bir sisteme sahiptir. Toneri kağıda transfer eden drum parçasının altından geçerken toner tozları bırakır. Bu tozlar A4 kağıdı üzerine dökülür ve ısınarak baskı hâline gelir. Son aşamada ise kağıda yapışarak çıktısını almak istediğiniz sayfa hâline gelir. Ekstra dayanıklılığı sağlamak adına toneri yazıcıya takmadan önce drum ünitesini temizlemeyi düşünebilirsiniz.

Samsung Mlt-d101s Toner Hangi Hangi Yazıcılar ile Uyumludur?

Samsung MLT-D101S toner birçok yazıcıya uyumlu olacak şekilde üretilmiştir. Tonerli yazıcıların çalışma sistemine uygun bir toner çeşididir. Mürekkepli yazıcılar ve tonerli yazıcıların sistemi ayrı olduğundan ürünü satın almadan önce yazıcınızın türünden emin olabilirsiniz. Tonerli yazıcılara sahip kullanıcılar tarafından yapılan Samsung MLT-D101S toner yorum ve geri bildirimleri büyük oranda olumludur. Siz de söz konusu toner modelini tercih ederek ofis uygulamalarını daha pratik ve verimli hâle getirebilirsiniz. Büyük kapasiteli çıktı almak isteyenler için üretilmiş model, hızlı işlem yapmasıyla da dikkat çeker. Ekonomik ve pratik bir çıktı parçası olan toner, Samsung MLT-D101S modeliyle zamandan kazanmanıza yardımcı olur. Samsung MLT-D101S toner fiyatı ise bütçe dostu niteliktedir. Ürünü Trendyol ayrıcalığıyla temin ederek verimli çalışmalar yapabilirsiniz.