Royal Canin Fhn Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

1.209 TL
(302,25 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.089 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
3 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.201,22 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.130 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Royal Canin Fhn Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması 4 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEMGROSS Satıcı Ünvanı: YEMGROSS YEM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0947082930400001 Vergi Kimlik Numarası: 9470829304
    Bu ürün YEMGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Royal Canin FHN Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 4 KG Bu kuru mama, Royal Canin kalitesi ile kısırlaştırılmış yetişkin kediler için özel olarak üretilmiştir.Kısırlaştırılmış 1-7 yaş arası kediler için üretilmiştir. Kısırlaştırma, operasyonu sonrasında kedinizin iştahı artıp hareketsizleşebilir buda kilo almasına sebep olabilir. Kilo kontrolü sağlamak ve kısırlaştırılmiış kedilerin kilo almalarını engellemek amacı ile yüksek lif düşük yağ oranı ile sterilized mamaya ihtiyaç vardır. İdrarın asiditesini kontrol altına alarak idrar yollarının sağlığını güvence altına alır. Yüksek protein yüzdesi ile kas yoğunluğunu arttırır ve korur. Enerji içerikleri ve l-karnitin ile dengelenmiştir. Kilo alımını önler ve sağlıklı bir idrar yolları sağlığı sağlar. Kedinizin metabolizması kısırlaştırılmadan önce sabit bir enerji düzeyine alışmış durumdadır. Sadece enerji düzeyini dengelemeye yetecek kadar yemek yemesi yeterli olur. Fakat kısırlaştırma işleminden sonra bu dengeleme sisteminde değişiklikler olabilir ve bu da kilo alımı ve sağlık problemlerini beraberinde getirir. Mamanın İçeriği: Kurutulmuş kümes hayvanları eti, mısır, mısır gluteni, bitkisel lif, hayvansal yağ, hidrolize hayvansal proteinler, pancar posası, mineraller, balık yağı ve soya yağı. Mamanın Analizi: Protein : %37 – Yağ : %12 – Ham Kül : %8.1 – Ham Selüloz : %6.1 , Vitamin A:18800 IU, Vitamin D3: 1000 IU, E1 (Demir):35 mg, E2 (İyot): 2.7 mg, E4 (Bakır): 4 mg, E5 (Manganez): 46 mg, E6 (Çinko): 151 mg, E8 (Selenyum):0.06 mg, L-Karnitin: 100 mg – Koruyucular – Antioksidanlar Günlük Tüketim Miktarı: Kedinin kilosu Günlük miktar 3 kg 45 Gr 4 kg 60 Gr 5 kg 70 Gr 6 kg 90 Gr Önemli Uyarılar: Yukarıda belirtilen miktarlar, standart miktarlardır. Bunları, veteriner hekiminize danışarak değiştirebilirsiniz. Bu kuru mama, kuru ve serin bir ortamda ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Evet
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Özellik Urinary (İdrar yolu)
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver

Royal Canin Fhn Sterilised 37 7685395 4 Kg Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kedilerin sağlıklı ve dinamik bir yaşamı sürdürebilmeleri için olgunluk evresinde kısırlaştrılmaları gerekir. Söz konusu sürecin akabinde kısırlaştırılma operasyonu geçiren kedilerin vücudu hastalıklara karşı oldukça hassas bir hâle gelir. Bu süreçte kedilerin bağışıklık sistemini desteklemek adına Royal Canin Fhn Sterilised 37 kısırlaştırılmış kedi maması 4 kg üretilmiştir. Özel kuru mama, yetişkin kedilerin bağışıklık sistemini desteklerken hastalığa karşı güçlü bir bariyer oluşturmak için protein içeriğine sahiptir. Bunun yanı sıra mamanın özel içeriği kısırlaştırma operasyonu sonrası hareketsiz kalan kedilerin kilo oranını korumaya yardımcı olur. Böylece kedilerin bir numaralı tercihi olurken kedi sahiplerinin soru işaretlerini de büyük ölçüde giderir.

  • Tür: Kısırlaştırılmış Kedi
  • Miktar: 4 Kg
  • Yaş Aralığı: Yetişkin 1-7

Royal Canin Fhn Sterilised 37 Kedi Mamasının İçeriği Nasıl?

Royal Canin Fhn Sterilised 37 Kedi Mamasının İçeriği Nasıl?

Kısırlaştırılma operasyonu sonrası kedilerin hareketleri oldukça sınırlı bir hâle gelebilir. Bu süreçte kedilerin iştahının açılması da normaldir. Ancak hareketleri kısıtlanan kedilerin tükettiği besinleri yakma süreci zorlaşır. Bu durumda kedilerin vücudu sağlıksız bir kilo alımına maruz kalır. Bu durumdan kaçınabilmek için Royal Canin Fhn Sterilised 37 kısırlaştırılmış kedi maması 4 kg’lık pakette satışa sunulan ürünün içeriği özenle formüle edilmiştir. Royal Canin deneyimiyle üretilen sterilized mama, yüksek lif dengesini düşük yağ oranlarıyla birleştirir. Böylece kısırlaştırılmış kedilerin kilo kontrolünü sağlamaya yardımcı olur. Bunun yanı sıra mamanın içeriğini zenginleştiren protein yüzdesi kas yoğunluğunu artırır ve uzun bir süre korur. Böylece Royal Canin Sterilised kısırlaştırılmış kedi maması operasyon sonrası kedilerin güçlü ve dinamik bir yapıya kavuşmasına destek olur.

Royal Canin 4 Kg Kedi Maması Hangi Kediler İçin Uygundur?

Royal Canin 4 Kg Kedi Maması Hangi Kediler İçin Uygundur?

Royal Canin Sterilised 37 kısırlaştırılmış yetişkin kedi maması 4 kg, özel ihtiyaçları karşılamak üzere, özel olarak formüle edilmiştir. Zengin bir içeriğe sahip mama yetişkin kedilerin kısırlaştırma operasyonu sonrası ihtiyacı olan besin takviyesini karşılamaya yardımcı olur. Özel kedi maması 1 ve 7 yaş aralığında yetişkin kediler için uygundur. Bu sayede yetişkin kedilerin ihtiyacı olan besin takviyesini desteklerken sağlıklı bir vücuda kavuşmalarına yardımcı olur. Royal Canin Fhn Sterilised 37 kısırlaştırılmış kedi maması 4 kg, beslenme düzeyinin yanı sıra idrarın asiditesini kontrol altına alır. Bu sayede kedilerin idrar yolları sağlığını büyük ölçüde destekler. Söz konusu mineraller, kedilerin vücuduna çeşitli bakteri ve enfeksiyonların girmesini engeller. Böylece yetişkinlik evresine ulaşan kedilerin sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlar.

Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Mamasının Faydaları Neler?

Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Mamasının Faydaları Neler?

Kedilerin ihtiyaç duyduğu beslenme düzeyi kısırlaştırılma operasyonu öncesi ve sonrası olarak iki kategoriye ayrılır. Kedilerin metabolizma dengesi, kısırlaştırma işleminden önce sabit enerji düzeyine alışmış hâldedir. Bu nedenle kısırlaştırma operasyonu sonrası da ihtiyacı olan enerjiyi karşılayana dek tüketimi yeterli olur. Ancak kısırlaştırma sonrası söz konusu dengeyi korumak zor bir hâl alabilir. Bu süreç de beraberinde sağlık problemi ve dengesiz kilo alımlarını getirebilir. Bu noktada kediler için mucizevi bir çözüm sunan yetişkin maması üretilmiştir. Royal Canin Fhn Sterilised 37 kısırlaştırılmış kedi maması 4 kg yorumlarında ürünün faydalarına ilişkin övgü içeren yorumlar görülür. Özel kedi mamasının içeriğini zenginleştiren balık yağı, vitamin, mineral, demir ve çinko gibi maddeler kedilerin günlük besin tüketimini dengelemeye yardımcı olur. Bu sayede kısırlaştırma operasyonu sonrası kedilerin beslenme düzenine ilişkin problemleri ortadan kaldırır. Royal Canin garantisiyle üretilen Fhn Sterilised 37 kısırlaştırılmış kedi maması 4 kg, Trendyol’da satışa sunulur. Vermiş olduğunuz siparişler, Trendyol tarafından adresinize kargolanır.